Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Чи є в Англії (Німеччині) законодавча заборона на вивіз лісу-кругляку?

2. Capitoshechka

Це дуже м’яко сказано. Постанови СУПЕРЕЧИЛИ чинному законодавству. Йуля намагалася постановами перебити закон. Оскільки недостатньо було голосів у зраді, щоб внести зміни в той чи інший закон, йуля вирішувала цю проблему дуже просто - прийняттям чергової постанови КМУ))).
    Хоча постанови це ще херня... Податкова свого часу робила ще краще (і робить це періодично по сей день) - листами КОДЕКС ПОХЕРИЛИ)))

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ну хоч зараз якесь послаблення для малого бізнесу є? Налогова душить, як душила і бере хабарі? Бо я і чоловік не з бізнесу.

Останнє редагування: 26 гру 2016
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я про те і кажу. Коли б зробив те, що хотів,і грамотно це висвітлив - побачила б вся країна, західні партнери, Порошенко важче було б йому проти щось казати. Критикувати, коли не впевнен, що от зараз тебе послухають і зроблять як кажеш - не дуже розуно, бо помахаєш шаблюкою і на тому все скінчиться. І ти теж скінчишся.
    Наразі я думаю, що поки цю замшелу систему, яка починається з купівлі голосів в Раді, не вивернуть навиворот, прем'єри будуть геть всі погані. Треба справу робити, а Ляшки проти - не дають голосів, Самопоміч щось своє править - теж не дає. Отак і виходить, що постановами та листами...

5. Capitoshechka

враховуючи останні зміни в законодавстві, на малий бізнес з нового року чекають чимало сюрпризів. У зв’язку з цими сюрпризами, сьогодні о 10-й ранку під кабінетом у держреєстратора вже була черга на закриття з понад 10 підприємців. І це лише на 10 ранку!!! Скільки їх пройшло за день - не знаю. І скільки їх ще закриється - ніхто не знає...
    Гарно це чи погано, для такого маленького міста як наше - думайте самі.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

До Нового Року фіскальні органи немають право приходити на перевірку. Отак душать....

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Подобається Подобається x 1
  8. ІгорМ

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. ІгорМ

• Подобається Подобається x 3
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Святий вечір - це, звичайно, святе, але щойно прочитав на сторінці Саакашвілі, що той збирається цікаво виступити по телебаченню.
    Цікаво, йому дадуть виступити?
    Інтрига, будь здоров!

• Інформативно Інформативно x 1
  11. medwedo berlogsoni

Zik можна дивитись у інтернеті zik.ua/ru/tv

12. ІгорМ

13. Nerto

Nerto Well-Known Member

вирішено: 1) звернутися до Міністерства оборони України щодо необхідності демонтаж пам’ятника Суворову на території Київського військового ліцею ім. Івана Богуна; 2) рекомендувати керівництву змінити концепцію розвитку та експозицію Музею Полтавської битви; 3) звернутися до Одеської міської ради з пропозицією виконати судові рішення щодо неправомірності встановлення пам’ятника Катерині ІІ в Одесі;

ІСТОРИКИ ЗАПРОПОНУВАЛИ ШЛЯХИ ДЕКОНСТРУКЦІЇЇ ІМПЕРСЬКОЇ СПАДЩИНИ | Офіційний веб-сайт УІНП

14. medwedo berlogsoni

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

@medwedo berlogsoni, як там революція? Закиньте пару фоток з місця подій.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як на мій смак то в КМДА було значно зручніше, Жовтневий тіснуватий...

ЄвроМайдан – EuroMaydan поширює посилання.
    9 хв ·

“Штаб” Саакашвілі: Увірвалися у хол Жовтневого попри опір Нацгвардії
    Учасники акції “Марш за імпічмент” прорвалися до холу Жовтневого палацу в Києві, де тривав концерт. Фото
    PRAVDA.COM.UA

17. medwedo berlogsoni

На жаль, у мене не вийшло сьогодні бути присутнім на Майдані. Ще не повністю пройшла простуда. Тому я - глядач телевізора.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Саакашвілі на каналі ZİK зараз

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

@medwedo berlogsoni, ви кажете уважно слідкували за сьогоднішніми подіями, закликав Місько людей йти на Жовтневий чи ні? ІрорМ пише що закликав, та щей Соболєва підставив, а сам Саакашвілі на зіку каже шо то провокація бариг :scratch_one-s_head:

20. medwedo berlogsoni

У виступі він говорив про те, що облаштують штабу Жовтневому палаці. Я слухав у прямому ефірі і так зрозумів, що там усе домовлено. Займуть пару кімнат. Про штурм мови не було і не могло бути. Якщо згадати попередні майдани, був штаб у Українському домі, був штаб в КМДА. Тоді, коли було вигідно Порошенку, це вважалось законним.
    Потім я повністю прослухав виступ на каналі ЗІК. Там наводився пост Давіда Скаварелідзе з фотографією людини замісника керівника АП. Той хлопчик там ошивався. Думаю, що влада приготувалася до того, щоб не впустити Саакашвілі в Жовтнений і "допомогла" організувати це як штурм. Адже хто там ішов з Мішіком в колоні з прихильників, а хто - з провокаторів, не розберешся.

Зазвичай провокації в подібних випадках використовуються.
    Крім того, пішла гуляти брехня по селу, що в Жовтневому були діти на ялинковій виставі (лизоблюд Антон Геращенко повідомив у своєму посту). Значить, штурм був однією із ланок дискредитації Саакашвілі і його руху. Аваков взагалі повідомив, що Саакашвілі не подобається джаз і родіну продаст, тому штурмував Жовтневий, де в той час відбувався джазовий концерт.

Йде, продовжується, дискредитація маршів. Але, думаю, не розсмокчеться. Мішіко сказав, що поки що маршів не планується, що їм потрібно серйозно приготуватися для боротьби із провокаціями, для виявлення провокаторів у своїх колонах і своєчасної їх нейтралізації.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)