Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не сперечаюся, може і так, просто я думав, що ми говоримо про черги і людей, що на відео.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А не зарано іи Саакашвілі за образ запхали?

Скажімо, у мене падає довіра до нього. Те, що він робить, як казав Порошенко, "ми вже бачили: популізм з вилами, популізм з косою", а тепер грузинський популізм - так воно чомусь виглядає.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та я йно питаюся :)
    Якщо Саакашвілі послухати, то він говорить ті ж речі, що і говорив два роки назад.

А в Порошенка тепер всі стали погані, тільки він один хороший. Він мені починає нагадувати Януковича... :scratch_one-s_head:

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не погоджуюся.
    Популізм, на мою думку, це дії напоказ, які по суті, нічого самі по собі не значать.
    Наприклад, Тимошенко з її плакатом "Вона працює". Чи був цей плакат, чи ні, нічого не міняється.
    Ляшко з вилами: Чи Ляшко з вилами, чи Ляшко з ластами ("всі корупціонери склеять ласти") на білбордах, нічого не міняється.
    Янукович на білбордах "Тому що лідер". - Нічого не міняється.

Оце і є популізм. Ну, ще, щоб Ющенко не образився, що його не згадав: Тушіння пожежі особисто і особистою лопатою. Чи висаджування дерев вздовж траси.

А якщо людина йде на місця і показує, що оцей злодій (а той таки дійсно злодій), а отут бардак, конкретний бардак, в конкретному місці, то, на мою думку, це не популізм. Хоча серед людей такі дії викликають повагу і популярні.

Популізм і популярність - різні речі. Я так собі мислю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в Януковича ніхто не ставав поганим. Вся бригада була файна.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от візьміть останнє відео Саакашвілі на Рава-Руській митниці.

Саакашвілі щось вирішив? Ні. Він поїхав і все стало як було. Єдине що він зробив - це пропіарив самого себе. Все.

Ітак майже всюди. Пропіарився і пішов. А результату - нуль.

7. ІгорМ

І чуть шо, він зразу казав: "Є суд, суд розбереться". І суд розбирався :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тю... та я сам так можу: пройшовся по селі: той злодій, той злодій... а толку? Хтось перестав бути злодієм? Хтось перестав красти?

Я просто боюся, якщо Саакашвілі прийде до влади і продовжить таку ж фігню, то ми загубимо ще 5 років.

9. medwedo berlogsoni

Він показав, що може бути по-іншому. На певний час щось помінялося. А це - суттєво.
    А от коли появився білборд "Вона працює (з вилами)" - нічогісінько не помінялось.

У мене запитання. Якщо політик бачить, що щось не так, як він це повинен донести людям, щоб його не звинуватили в популізмі? Якщо він на даний момент не при владі?

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Написати скаргу на начальника митниці. Подати відеодокази корупції. Організувати суспільство проти корупційних дій.

Чи ви думаєте, що в Києві не знають що робиться на митниці? Так що нічого НОВОГО він не показав, бо всі все знають. І начальник митниці далі буде робити то саме.

В будь-якому разі поява Саакашвілі ніяк не аплинула на ситупцію на митниці. А за тиждень всі про це забудуть.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

та це само собою зрозуміло.

12. medwedo berlogsoni

Не прийде Саакашвілі раптово до влади. Це - по-перше.
    А по-друге, у нього за плечима президенство, і де-де, а в Грузії він міг стати мультимільйонером за дві каденції. Ну, скажімо, мільярдів на півтора. Як багато інших.
    Ніхто йому цим не дорікне.
    Так само як Луценко. Був на хлібному місці в міліції, і міг стати мільйонером. А накопали лише однокімнатну квартиру для водія та кілька каністр казьонної солярки для перевезення міліціонерів із одного кінця Києва в інший.

Коротше кажучи, Саакашвілі при владі - людина не нова, і був довго. Але ніхто не може продемонструвати, що він крав.

• Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

Насірову.

• Смішно Смішно x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден.

Я не є противником Саакашвілі і оцінюю його скоріш, як позитвно, ніж негативно. Але на початку довіри у мене було більше. А все отой піар... надивились ми подібного багато... вже нудить...

15. medwedo berlogsoni

Не забудуть.
    Бо Саакашвілі їздить по країні, і демонструє що де не так.
    Він не з тих людей, що дасть забути. Як би не хотіли.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Холодницькому

:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна подумати я і ви не знали що робиться на митниці.:mocking:

18. ІгорМ

На даний час в системі влади нічого не змінилося.
    Одні бандюгани пішли (а чи пішли? :scratch_one-s_head:), інші з нашою допомогою стали на їхнє місце...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нє-нє.... Як сидіти на печі, то воно й не видно.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ІгорМ, а ви коли-небудь пробували взяти участь у тендері державних закупівель ?

Чи ваша діяльність обмежувалася територією вашого подвір'я, де ніколи і нічого не мінялося? Ну ясно, пацєта їли як при Януковичі, так і при Порошенку.... Дійсно, ніц сі не змінило.:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)