Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє.

Добре, що з'являються нові партії. Міняються політики...

• Смішно Смішно x 1
  3. ІгорМ

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво читати пророцтва в цій темі:
    Не можу не процитувати і свою хибну думку (Хотілося вірити):
    А ще я Вєллєра цитував:
    На 11-й сторінці.

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Тобто, Ви вже не вважаєте введення постаті Саакашвіли - геніальним ходом? Чи в чому полягала геніальність? Вона мала бути на користь Україні, чи навпаки?

6. medwedo berlogsoni

Я, як і раніше, вважаю появу Саакашвілі в українській політиці позитивним явищем, але стосовно Порошенка я дещо розчарований (не настільки, як, скажімо, пан Василь, який останнім часом не з"являється на форумі).
    Але я починаю схилятися до думки, що введення Порошенком Саакашвілі в українську політику мало на меті не зовсім ті цілі, як мені здавалося.
    Саакашвілі стверджує, що його самого використали втемну для усунення Яценюка і посилення команди Порошенка. Схоже на те.

Давно пора було б уже усунути від посад Насірова, Авакова, Гонтарєву, ще багато кого.

В цілому мені здається, що нинішня влада вирішила обмежити економічне зростання України одним-півтора відсотками (мовляв, що ви хочете - ростемо! як можемо), а все що понад - розсовувати по кишенях. Саакашвілі ж стверджує, що можна забезпечити ріст у 5 і більше відсотків щорічно).

Можливо, у Порошенка руки короткі усунути названих та неназваних людей, бо у них є недобрі компромати на нього, якими вони відразу почнуть шантажувати. Одним словом, у Порошенка з певних причин бракує рішучості до радикальних змін, зміни затягуються у часі, а Саакашвілі, як досвідчений політик передбачає, що це може привести до краху.

Тому я і сказав, що сказав.
    Спочатку більше року тому я думав, що призначення Саакашвілі - геніальний стратегічний хід Порошенка з метою, щоб Одещина локомотивом витягла в зростання всю Україну, але після непризначення замісників для Саакашвілі, яких він собі підібрав, та після призначення в районні адміністрації Одещини старих корупційних кадрів, а також багатьох інших дій Адміністрації, таких що (м"яко кажучи) не сприяють боротьбі з корупцією у верхніх ешелонах влади, я тепер схильний думати, що призначення Саакашвілі було або тактичним кроком, або на фоні сподівання, що Саакашвілі впряжеться в команду БПП по "перерозподілу фінансових потоків".

7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Дивно було на те сподіватись, це ж і дитині зрозуміло.
    Невже Порошенко такий або дурний, або самовпевнений?

8. tea man

tea man 茶人

А Ви не розглядаєте варіанту, що Порошенка "чемно попросили" наші західні партнери і він не міг відмовити.

9. medwedo berlogsoni

Малоймовірно. Тоді б Саакашвілі залишався на посту, виділялися б гроші на дороги в Одеській області, і не закривався б адміністративний центр, був би швиденько добудований термінал і багато чого іншого (це якщо допустити, що українським президентом керує вашінгтонський обком).
    Я думаю, що ні у вибори, ні у кадрові призначення Захід не втручається. Інакше така думка нічим не відрізнялася б від кремлівської - всіма кольоровими революціями керують із Вашингтону.
    Звичайно, Захід виявляє прихильність до того чи іншого лідера тієї чи іншої країни, але не дає прямих вказівок. Або просто підтримує стосунки на державному рівні з тими, до кого немає прихильності. Як у випадку з Януковичем.

10. ІгорМ

• Інформативно Інформативно x 1
  11. ІгорМ

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 2
  13. ІгорМ

Черга стояла сім годин, а як тільки приїхав пан Михайло - черга пролітає за 15 хвилин (с)

От шо Міха витворяє з чергами :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Висновок?

А висновое простий: темнотА боїться світла!

Якщо би кожен, що там стоїть почав знімати на камеру те, що там твориться, а ще б зняли начальника митниці з його недолугими поясненнями, тоді би він мав страх.

Недавно у Краковці стояв мій знайомий, машини з бляхами по зустрічній смузі в обхід черги валять собі за бабки на самий перід. Що робити, питає? Я кажу: викличіть поліцію. Викликали і зразу піймали двох мудрих, а інші вже не хотіли їхати. Просто, не треба мовчати. Але коли більшість везе контрабас, то хто буде гавкати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. ІгорМ

От в тому і справа - машини зафаршировані, митники проплачені і всі тихенько чекають.
    Поліцаї двох мудрих забрали, одного з них оформили, а з другого здерли пітсот долярів на каву - і всі довольні :)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю як там було, але по відео було видно, що поліція стоїть на крузі і ніхто не їде проти шерсті.

17. manur

manur Well-Known Member

Міхо досить активно почав піаритися. Не слідкую за ним спеціятєльно, але, на бурштині вже був... на Раві - був...

Щось серйозне задумав. І таки, люди бачать, що після його приїзду щось змінюється, що він не виходить до людей в суперкостюмах з супергодинниками, без особливої охорони, сварить сварить вищих посадовців........

18. ІгорМ

Тре би взяти і переписати Конституцію... :scratch_one-s_head:

:)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а після його від'їзду все знову змінюється до попереднього стану.:)))

20. ІгорМ

До попереднього стану часів Януковича, шо нє? ;)
    Невже зрада?

а де твій аватар? :)