Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це єдиний політик високого рівня який залишився в Україні. Він витягує кадри. Ту ж Марушевську і інших. Решта за кількома виключеннями це жахіття. Про старих злодіїв немає що говорити. Нові що поприходили опісля революції здебільшого отримують вилив мочі в мозок. Всі ці Гаврилюки, Бірюкови, Берези і подібні. Рівень бригадирів колгоспу а не політиків державного рівня. Такі собі міні Фаріони. Галасливі але пустопорожні. Вони відійдуть вслід за Фаріон і Герман. А ось нові професійні кадри тільки Саакашвілі намагається створити. Інші того бояться тому що будуть погано виглядати на їхньому фоні. Рівень колгоспних бригадирів це їхня стеля. Закордонні кадри вони також намагаються вижити.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дублікат.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/posts/1234318809931831

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

"Висидів"-таки Мішіко потрібні гроші на ремонт дороги Одеса - Рені
    в армійській палатці.
    Mikheil Saakashvili | Facebook

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Слідкуємо за грою, -

Начальник милиции Одесской области Георгий Лорткипанидзе: «Через 6 месяцев здесь уже все будет иначе»
    - Вы для себя ставите определенные сроки для достижения результатов? Сколько это, год?

- Нет, какой год. Через 6 месяцев здесь уже все будет иначе.

- В чем иначе? Коррупцию искорените?

- И с коррупцией разберемся, и будут работать новые люди, новые сотрудники. Тогда граждане скажут, что вот это уже совсем другая милиция. Самое главное поднять доверие к милиции, чтобы они не звонили в общественные организации, потому что именно милиция их должна защищать и наводить порядок.

- То есть 6 месяцев это максимум?

- Это максимум. Обещаю.

Начальник милиции Одесской области Георгий Лорткипанидзе: «Через 6 месяцев здесь уже все будет иначе» | Українські Новини

Пройшов рік, -
    23,4 тысячи уголовных преступлений зарегистрировано за полгода в Одесской области

Такого зростання злочинності, як в Одеській області, немає ніде в Україні. Навіть у 90-ті не пам'ятаю таких цифр, - Луценко
    Такої криміногенної ситуації, як в Одеській області, я не пам'ятаю навіть у 90-ті.
    Про це Юрій Луценко сказав під час представлення нового прокурора Одеської області, - передаєЦензор.НЕТ із посиланням на телеканал "112 Україна".

А тепер питання вальцманутим: Хто зараз керівник Одеської поліції?
    Правильно, ЛОРТКІПАНІДЗЕ! :)))
    Брехун і дармоїд. :)))
    Слава Вальцману!!!

7. medwedo berlogsoni

Ви вже там, пане Василю, визначтеся між собою самим.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Злодій Луценко.
    Але він іде по статистиці Києва і Київської області. Тому одеську статистику він не покращить.

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

і далі пригрозив:

Саакашвили: Вопиющий случай вредительства в наших портах

Подивимось, що буде далі.

10. MixTrei

MixTrei Member

Поки дружина губернатора займається політичною діяльністю, сам Саакашвілі вирішив підбити підсумок своєї роботи в Україні і Грузії, написавши книгу. У мемуарах під назвою "Пробудження сили" він розповідає про історію своєї сім'ї, обставини, які створили революційну ситуацію в Грузії 2003-го, про прихід його команди до влади, а також викладає суть проведених реформ, зупиняючись не тільки на успіхах, але й аналізуючи причини невдач.
    Раніше повідомляли ukr.segodnya.ua: Михайлу Саакашвілі в черговий раз пророкують переїзд з Одеси — цього разу його дружина Сандра Рулофс. Дружина екс-президента Грузії стала другим номером у виборчому списку колишньої партії Саакашвілі "Єдиний національний рух".
    Дружина Саакашвілі: Якщо доведеться, Міша прориє тунель з Одеси до Сололакі

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є докази?

12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Швейко захищає КОЖНОГО, хто в даний момнт при владі. І чверть століття все чекає пакращення в "молодій" державі.

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Саакашвілі заявив, що має намір повернутися у Грузію - ЗМІ
    А тотой Саакашвілі шось доброго зробив в Одеській області, чи він тільки багато говорив?
    Бо колись президент казав, що ніби із розвитку Одещини почнеться розвиток України

14. medwedo berlogsoni

Подивіться інтерв"ю (другу частину, що стосується виноградарства і виноробства в Україні і Одеській області зокрема).
    Саакашвили объяснил, зачем поедет из Украины в Грузию
    Я вважаю, що скасування дурного закону, що забороняв вирощування на вино та виготовлення виноградного вина малими фермерськими господарствами (завдяки тому закону великі заводи завозили якийсь порошок і виготовляли бормотуху) - це "шось". Одне із "шосів".

До речі, про це говорить в фейсбуці сам Саакашвілі:
    www.facebook.com/SaakashviliMikheil/

Останнє редагування: 3 жов 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЗМІ прибріхує.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/1308645242499187/

"Я бачу, що багато хто чекає результатів грузинських виборів у надії відправити мене назад в Грузію. Таких я хочу розчарувати, незалежно від результатів виборів в Грузії, я не покину поле битви і буду до кінця боротися за справжні зміни і зміну політичного класу в країні мого громадянства. Я взяв зобов'язання перед українцями і не збираюся залишати їх у біді. Звісно я буду продовжувати жваво цікавитися грузинськими подіями і не маю наміру залишати у біді і грузин."

• Подобається Подобається x 2
  17. medwedo berlogsoni

Монгольські хани врятують Україну.

Mikheil Saakashvili
    5 ч ·
    Я перетворився на якусь подобу монгольського хана, ведучи наметову війну проти бюрократичного свавілля. А військо наше - люди, яким набридло жити по-старому.

Я превратился в некое подобие монгольского хана, ведя палаточную войну против бюрократического беспредела. А войско наше - люди, которым осточертело жить по-старому.

https://youtu.be/F3Vlx8Oia-c

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Інтерв"ю з Саакашвілі.
    Саакашвілі говорить чітко, логічно і послідовно, а ведучий з претензією на глибокий аналіз, без кінця перебиває.
    Я відразу згадав мініатюру з "Городка", коли кореспондент, нічого не петраючи в сільському господарстві, починає допитуватися про особливості ґрунтів. Описує особливості того, що взяв у руки, а герой Алейнікова відповідає: "Да это собачек здесь выгуливают".

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/1325899650773746/

Гірше Піховшека, прости господи.

19. medwedo berlogsoni

Міхеїлу Саакашвіли нанесли сильний психологічний удар.
    Архітектурну пам"ятку Одеси, за яку Міхо почав боротися, сьогодні вранці знесли бульдозерами.

www.facebook.com/SaakashviliMikheil/

Але, мені здається, він не з тих людей, що від таких ударів ламаються.
    Він тільки загартовується від таких ударів.

Цим усім труханам і нафіг не потрібна та ділянка. Просто вирішили дати Миху під дихало.
    Вивести із себе.
    Це - як бріхні Путіна. Цинічно бреше, знущається, а у порядної людини кров закипає від обурення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Трухлявий послідовно і планомірно зі своїми довіряйділамщиками знищує Одесу.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)