Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Точно, клєрк якийсь мєлочний пішов... :)

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

3. ІгорМ

Ха, і шо тепер буде робити в Грузії громадянин України? :)

4. Alias

Може в Грузії дозволено мати подвійне громадянство?

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Посилань на звідки у них така інформація немає. Якщо Саакашвілі вирішить повернутись він це скаже.
    Багато хто з реформаторів втратив віру і облишив спроби реформ, навіть виїхав з України. Саакашвілі наскільки я знаю таких сигналів поки-що не подавав.

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

Теж надіюсь, що це "вброси" спеціально.Ну хочеться так декому.....Труханову і К ,наприклад

7. ІгорМ

Так Міху позбавили грузинського - значить не можна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів... Мишко повинен слідкувати за кожним? В Грузії теж міністрів саджали - друзів Саакашвілі. Це нормально, головне, щоб ніхто не кришував.

9. ІгорМ

Слідкувати не слідкувати, а пильнувати повинен би. І виховну роботу проводити :)

От мені цікаво - виконуючий обов"язки начальника відділу одного із управлінь ОДА прийнятий на роботу з відома і одобрення Міхі чи ні? Він несе неопосередковану відповідальність за своїх підлеглих, шо нє?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Грузії посадили двох міністрів за хабар при Саакашвілі. Вони були не лише міністрами, вони були друзями Саакашвілі, дружили сімями, ходили в гості. Так розповідає сам Міхо. І додає: я ж їх не змушував цим займатися і нічого не міг зробити, вони самі собі вибрали свій шлях. Цетакож виховання, хіба ні?

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Mikheil Saakashvili
    4 hrs ·
    Мій давній знайомий Шон Уокер, якого я вважаю хорошим журналістом, явно перекрутив нашу з ним розмову. У мене є серйозні зауваження до того, як формувався Кабінет міністрів України в результаті багатьох договорянков і компромісів і ми дійсно отримали слабший його склад ніж хотілося б. Мій друг Володимир Гройсман, з яким у мене однакове бачення багатьох питань, опинився у досить скрутному становищі, але я б ніколи не назвав цей уряд «купкою бездарних людей», хоча там і є ті, хто були замішані в корупції, представники уряду Арсенія Яценюка і ті, хто дуже слабкі в умовах викликів, що стоять перед Україною. Я досить критично ставлюся до проблем нашої влади, але, на жаль, цілий ряд моїх цитат наведені неправильно і сподіваюся, редакція виправить явні помилки.
    В цілому стаття авторитетної британської газети добре відзивається про Одесу і позитивно пише про наші спроби реально змінити стан речей, я вважаю, що така реклама, незважаючи на вищевикладені перегини, нам завжди корисна.
    І звичайно, я наполягаю на тому, де в цій статті мене цитують правильно, в частині того, що половинчасті реформи не працюють і потрібно йти до кінця.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Наскільки він "соратник", поки що невідомо. А досліджують те, що відбувалося до того, як Саакашвілі став на чолі Одеської обл.
    Українська влада не має права міняти посадових осіб консульств інших країн, а цей перець був на служб, мабуть, ще за часів Януковича. Так, мабуть, Грузія його і залишила на посту.
    А те, що був, можливо, консультантом чи радником у Саакашвілі, так у нього на лобі не написано, що раніше крав.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саакашвілі обурився обшуками ГПУ у соратника: З глузду з'їхали?

Він приватна особа. В Україні не служив. Я не вірю українському "правосуддю" ні на йоту.Виглядає як політичний тиск. Що би Луценко не говорив. Це помста за критику ПУ і СБУ. Фальшиві звинувачення проти прокурорів-реформаторів були з тої ж парафії. Україна йде до Кучми 2. Тільки на цей раз наслідки будуть набагато гірші. Для "еліт" також.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

а де твій аватар? :)