Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

і шо?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Показово, що до Одеси, здається, в жодній області такого "неподобства" не було.
    Цікава, звичайно, реакція цих затриманих: Тут ще день тому ти сам міг будь-кого намочити і висушити, а сьогодні ти вже з подивом і цікавістю будеш розглядати небілену стелю в старовинному приміщенні без ручки на внутрішній стороні вхідних дверей.

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не факт що це не показуха від місцевого СБУ керівництво якого Саакашвілі закликав зняти. ООА навіть не в курсі про ці чудотворні арешти невідомо ким невідомо кого і невідомо за що. Натомість ситуація в Одесі критична. Містом керують кацапські піддані і ніяких конкретних дій покищо не видно.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якби ж вони їх справді садили, а то всі ті дуті затримання як мильні пузирі. Багато з них сидить ?

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Alias

Максим Десятов
    12 ч ·

Людей погибших на ТЕРРИТОРИИ УКРАИНЫ, в Одессе 2 мая 2014 года, конечно же жалко. Но я хочу задать вопрос всем россиянам, которые сегодня вместе с путинскими зомбоканалами и СМИ льют крокодиловы слезы по погибшим.
    Вы так страдаете по погибшим в Одессе, но я не верю в вашу искренность. Вы лжецы. Даже скорбь у вас какая то уж понтовитая и ненастоящая.
    Мне хочется задать вам всего два вопроса...
    А как же вот они? А почему вы про них забыли через неделю, хотя они жили все рядом с вами в России ( а не в Украине), но вы по ним не скорбите (и тут лишь сотая от погибших)?
    1999г. Взрыв дома в Буйнакске - 64 погибших (из них 23 ребенка)
    1999г. Взрыв дома ул.Гурьянова - 100 погибших
    1999г. Взрыв дома на Каширке - 124 погибших
    1999г. Взрыв дома в Волгодонске - 19 погибших
    2000г. АПЛ "Курск" - 118 погибших
    2002г. "Норд-Ост" - 174 погибших
    2002г. Взрыв в Каспийске - 45 погибших (из них 12 детей)
    2003г. Взрыв в поезде Кисловодск-Минводы - 44 погибших
    2004г. Взрыв в метро "Автозаводская" - 42 погибших
    2004г. Взрывы самолетов над Тульской и Ростовской областью - 90 погибших
    2004г. Захват школы в Беслане - 334 погибших (из низ 186 детей)
    2009г. Взрыв "Невского экспресса" - 28 погибших.
    2009г. Пожар в клубе "Хромая лошадь" - 156 погибших
    2010г. Взрывы в метро на "Лубянке" и "Парк культуры" - 41 погибший
    2011г. Взрыв в аэропорту Домодедово - 37 погибших
    2011г. Крушение теплохода "Булгария" - 122 погибших
    2012г. Наводнение в Крымске - 171 погибший
    2013г. Взрыв автобуса в Волгограде - 7 погибших
    2013г. Взрыв на вокзале в Волгограде - 18 погибших
    2013г. Взрыв тройлебуса в Волгограде - 16 погибших
    2015г. Взрыв самолета над Синаем - 314 погибших

Почему вы скорбите по иностранным гражданам, а про своих не помните????
    А я отвечу.
    Потому что вы уже даже скорбите по указке и разнарядке.

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

В Одессе полиция остановила колонну байкеров с красными флагами

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 1
  9. medwedo berlogsoni

@Ворон, хотілося б мені не помилитися, але було б непогано, якби Саакашвілі виявився тим самим криголамом, який Порошенко пустив вперед, щоб проломати кригу корупції.
    Але саме слово "ледокол" уже "запатентовано" Віктором Суворовим і носить негативний відтінок.

Стосовно Насірова, то, думаю, з часом і до нього доберуться.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там є цікава згадка про еміґрантського негідника Каратницького. Те що він негідник і з кубла негідників це давно відомо. Але ось про його зв'язки із бандитами в Україні інформація почала з’являтись тільки останніми роками. Від Саакашвілі це вже серйозне звинувачення.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. medwedo berlogsoni

Я не звернув уваги, бо ніколи цього прізвища не чув.
    Єдине що я знаю, що будь-які зміни краще робити поступово. Якщо рубати з плеча, то частіше всього нічого не вийде. А поступовість приводить до досягнення мети (як позитивної, так і негативної).
    Згадаймо, як людина із другого десятка - Сталін поступово вибрався на самий верх. Як поступово зараз за 15 років загнали в кошару людей в Росії.
    Стосовно позитивних поступових змін прикладів навести не можу, особливо в політиці, але думаю, цей підхід також оправданий. Згадайте, як різко взявся було за міліцю свого часу Ющенко, і що ж? Все залишилось на своїх місцях, за винятком того, що міліція стала їздити із синіми автомобільними номерами.
    А от при Порошенкові реформа міліції іде в цілому успішно і поступово уже більше року.
    Сподіваюсь, що і реформа в прокуратурі буде поступовою, але успішною. І в судочинстві. І на митниці. І "вопше".

Поступові зміни частіше за все бувають незворотніми. А якщо і зворотніми, то не до попереднього рівня. А різкі зміни призводять до різкого відскоку навіть глибше відправної точки.

Така моя думка.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Порошенко рухається тільки тоді коли отримує або від громадськості, або Заходу або Саакашвілі. І рухається тому що корумпована держава повністю збанкрутована. Виходу іншого нема. Був би вихід то не рухався б. Рухається різко, вимушено і несистематично. Якщо копають то летить. Але від цього він не стає птахом.

• Смішно Смішно x 1
  14. medwedo berlogsoni

"Вам шашечки или ехать?" (с)
    Мені не так важливо, від копняків по дупі чи з власної ініціативи. Мені важливо, що відбуваються зміни, яких не відбувалося при Януковичу і які не відбуваються нині в Росії.

Копняків Захід і громадкість дають не лише Порошенку, а всій нашій політичній еліті. І так має бути. І так відбувається майже у кожній демократичній країні.

Для прикладу, в Росії - суцільний "васька слушает да ест". Більше того, все більше і більше забороняють вякати. Он уже і RBC крепко пошерстили. З часом, думаю, і Ехо Москви викинуть із ефіру і інтернету, а там і до Радіо Свобода доберуться.

Якщо наша еліта реагує відповідно на копняки - це вже велике діло.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А якщо перестануть завтра копати? Чому платники податків на Заході повинні бути зацікавленні в постійній підтримці України якщо її уряд без копняків не може? Російська пропаганда це використовує і в цьому їм не заперечиш бо правда. На кого тоді працює "еліта" з Порошенком? На аґресора?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є таке поняття, як тенденції. Реформи можуть йти по-різному: швидко, повільно, ще повільніше. А нород все незадоволений, народ хоче швидко.

От ми інколи чуємо: нема в Україні свого Бальцеровича, який шоково зробив реформи у Польщі. І ми заздримо десь в душі, що у Польщі такий був.
    Я мав нагоду говорити на цю тему з поляками. Поляки плюються від того прізвища. Кажуть, за нього було зле!

Народ завжди нелюбить свою владу. Так є у всьому світі. Можна оцінити владу з відстані часу, а так.... От який фурор був при обрані Обами, які надії і що?

Тому тре дистанціюватися трохи, глянути збоку, беземоційно і тоді картинка буде зовсім інша.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Наприклад тенденція видавати жабу за птаха. Небезпечна тенденція.

18. medwedo berlogsoni

Думаю, що не перестануть. Тому що бачать, до копкання (чи копання, у нас кажуть "пенделі") призводить до результату. А наявність результату призводить до укріплення громадянського суспільства в Україні.

Причому під представниками громадянського суспільства я маю на увазі, звичайно, не Ляшка чи Парасюка.

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Мішіко шось знову пропустив...

В ОДЕССЕ НА ВЗЯТКЕ ЗАДЕРЖАНЫ ДОЛЖНОСТНЫЕ ЛИЦА ОБЛАСТНОЙ И РАЙОННОЙ ГОСАДМИНИСТРАЦИЙ (ФОТО)

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да это какой то детский сад, 5к, 3к да еще и грн, че это за взятки?

а де твій аватар? :)