Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. kym

kym Well-Known Member

Випер москалів з Криму і донбасу - зробив так що Росія не зможе зашкодити Україні наступні 10 років...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони хотіли зруйнувати Україну в принципі. Цього не допустили.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

я нині чув, як хлоп купив у Сільпо сиру. Приніс додому, а сир виявився зіпсутим. Знаєте хто винен? Порошенко. Чому? Тому що в його магазинах чомусь цукерки завжди є свіжі, підозріло? Вважаєте це випадковість? Не думаю!

• Смішно Смішно x 3
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саакашвілі політик і реформатор а не адміністратор. Ви плутаєте дуже різні речі. Його завдання знищити попередню систему і посіяти зародки нової. Де нові адміністратори зможуть робити свою роботу. Старі поки-що замилюють очі і освоюють бюджет та країну в свою кишеню. Дуже вміло як і попередні 25 років. З іншим в них не дуже виходить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

Хто вам це сказав... Путіну потрібна була Україна така як при Януковичу.... Коли газ для українців по німецьких цінах, а транзит газу по советських. Путін не настідльки дурак щоб вішати собі на шию українських пенсіонерів. Для нього найкращий варіант -це коли він збирає вершки, а корінці українцям. Путіну потрібна Україна керована росією. Це ще краще ніж при СеРеСеРУ. Нафік відповідати за українські дорги, дахи, безробіття і іншу соціальну структуру. А от прибутки з України і територія як буфер перед нато йому потрібна

6. kym

kym Well-Known Member

Кожен реформатор має бути в першу чергу добрим адміністратором - як можна реформувати те що не розумієш як воно має управлятись

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну і не допустили цього. Шо хочте?

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Кожен ґенерал повинен виконувати обов’язки солдата? :)
    Нагадує часи УНР. Ради солдат. Сержантів які командували дивізіями і з ними перебігали до більшовиків. Зрештою в ґенштабі вже щось подібне є. І Москаль-адміністратор який годиться тільки для ламання щелеп сепаратистів. :)
    Ви змішуєте різні функції до купи.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саакашвілі вже давно пройшов шлях з низу до гори. І він більш досвідчений політик чим Порошенко чи Яценюк. Тому не знаю про що Ви. Окрім того що він Вам не подобається.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось мені здається шо вся та боротьба з корупцією то є фікція... Система і є корупція, тільки розігнати і створити наново, і то бажано щоб керували спеціалісти з заходу, і чим менше вони будуть знати місцеву специфіку тим краще...

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не у випадку Саакашвілі. У випадку більшості інших так. Наприклад Шокіна.
    Розігнати не вийде. Можна тільки переламати. А розігнати і призначити нових може тільки окупант. І він один і ще більше корумпований.
    Переламати можна. Доведеться садити і садити. Бо я ці типи знаю. Вони будуть кивати головою і говорити одне а як тільки візьмуться за щось то зразу вкрадуть або візьмуть хабар. Тому тільки пересадка. І викорчовування бюрократії та прозорість.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

СБУ затримала на хабарі професора одеського університету

Ось так, по всій країні. Щоб руки самі боялись красти.

13. kym

kym Well-Known Member

Я не оцінюю людей по критерію подобається не подобається. Грузини не обрали його президентом на наступний термін теж по якійсь причині. Валити це на дії москалів не серйозно. Значить не все так добре з Мішіко. Нехай докаже в Одесі що може щось зробити. поки що голослівна тріскотня про молоду команду.
    В Саакашвілі мені не підходить його абсолютний лібералізм - все розпродати, приватизувати, а ринок все сам врегуює. Це популізм... в самій ліберальній державі США державне регулювання на сьогодні більше ніж в Україні. В Польші всі енергорозподільчі компанії на сьогодні державні, в Україні приватні. Україна на сьогодні повинна мати у своїй державній власності стратегічні і прибуткові компанії, щоб з коштів отриманих від них утримувати соціальну сферу, а з податкових надходжень все решту. То не штука продавати прибуткові фірми і ніяка держава цього не робить

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@kym , а шо, Саакашвілі висував свою кандидатуру? :)

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Голослівна тріскотня"? Ну-ну.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я скажу, по якій причині - загальне виборче право

Коли один голос науковця, який знає, як діють економічні принципи держави, дорівнює одному голосу бабусі, яка вірить, що завтра буде ковбаса по двадвадцять, вибрати можуть кого завгодно.
    Як правило, того, у кого більше грошей кинуто на передвиборчу кампанію, і який вміє краще говорити (або купити голоси, або свой парєнь, або залякати).

Якби Саакашвілі захотів використовувати адмінресурс, а не йти на чесні вибори, він би залишався при владі вічно, як Путін, Лукашенко, Алієв, Назарбаєв.
    Тут з Вами і сперечатися немає про що. Так зауважив, між іншим.

Сто раз говорив і ще раз повторю: на право голосувати потрібно здавати, як на право керування автомобілем. Бо натовп, що ведеться на обіцянки-цяцянки, значно більший, ніж реалістично мислячі люди.
    Тому до влади приходять мери Детройта , Обами, Оланди, аятолли та інші нещастя. За Януковича та Черновецького забув - їх тоже сюди до купи.

18. kym

kym Well-Known Member

От як би ви жили в Грузії то може б щось і сказали, а сидячи в Україні оцінювати дії грузинів - це просто несолідно.
    Ви зараз критикуєте основу демократії - загальне вибоче право. Так воно має недоліки, але нічого кращого на сьогодні не існує. Не дурніші грузини за поляків, чехів чи білорусів. Якщо білоруси обирають бацьку то значить він їм підходить. І Обама американцям підходить раз вибрали.
    загальне вибоче право може дати збій. Але в сумі воно дає те що може дати. Винуватити зеркало що морда крива - це не серйозно

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Обама є нещастям? Для Америки ні. Для України і Сирії так. Але він не президент жодної.
    Досить посередній президент але нещастям він не є.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бацька диктатор як і Ху№ло. Їх вибирали як Брежнєва.

а де твій аватар? :)