Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

США вже півроку просить зняти Шокіна. Порошенко вперся рогом. Обама за рік піде. Але відносини між США і Україною безнадійно зіпсуються. І це буде коштувати усім дуже багато. І хто в цьому винен? Шокін? Порошенко? ...?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всі, хто хотів, бачили на роликах вище, як діяв Саакашвілі.
    Що цікаво, що з учора на новинних сайтах про цю далеко не ординарну подію ні гу-гу.
    Я спеціально шукав і не бачив.

А от сьогодні вже з"явилось із красномовним заголовком:
    Саакашвили выломал дверь в прокуратуре

"Цитується" сам Саакашвілі:

Думаю, "прокурори" намагатимуться "дістати" підприємця, що не захотів дати на лапку.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як? Піар не потрапив на шпальти? Це ж треба. Зате нормально висвітили поїздку Саакашвілі у харківському метро.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чого палець не коричневий?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дві помилки Порошенка у кадровому питанні:
    Шокін і Гонтарєва.

А це відео я представив ще на минулій сторінці - про Саакашвілі.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Помилка то не страшно. Міг би давно його замінити. Прокуратуру легше реформувати чим суди або СБУ. СБУ жахливо корумпована і це не про роз. чи контррозвідку йдеться. Але послати їх усіх подалі під час війни навіть мені страшнувато. Вони зубаті. З другого боку не послати хоч би поетапно ще гірше. Вони красти не перестануть. В них це вже натура.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Продовжуємо про Саакашвілі і Одещину:

Операція «Очищення Одещини» триває. Одеська обласна прокуратура пред'явила звинувачення у корупції основним дійовим особам у Затоці на чолі з головою сільради. Ці люди вже багато років прихоплювали і потім розподіляли найцінніші землі України не тільки серед місцевих чиновників, а й серед депутатів та представників київської і центральної влади.
    Це відео дворічної давності, я вирішив його викласти тому, що в ньому корупціонери самі чітко розповідають про те, як розкрадається Україна, при цьому вони говорять про це з почуттям повної безкарності.
    Сподіваюся, після вчорашніх дій прокуратури, ми все-таки доведемо справу до кінця. Нагадаю, що з того часу як ми почали працювати в Одесі були затримані або пред'явлені звинувачення: головному військовому комісару області, начальнику міліції Одеси, голові одного з департаментів ОДА, головам сільрад з найдорожчою землею, інтенсивно ведеться слідство по Ківалову, розпочато справи щодо незаконної приватизації в області, а також за контрактом ОПЗ в якому замішані видні представники правлячої в Києві партії. Звичайно, судова система пручається, але ми не заспокоїмося поки перевертні в кабінетах не сядуть.

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/1104195922944121/

10. medwedo berlogsoni

Цей зампрокурора Колесник, про якого говорить Саакашвілі, всю свою кар"єру робив у Луганську. Чи можна видряпатись чесно в силових структурах по службовій драбині, а особливо - на Донеччині чи Луганщині, велике питання.
    Ось він, молоде дарування, 1983 року народження.

Звідси: Керівництво

В середині 2015 року ставити на керівну посаду "фахівця" з Луганська? "Я право теряюсь."

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

13. medwedo berlogsoni

Вчора хтось із високопоставлених (точніше, високопролізлих) чиновників докоряв Михаілу Саакашвілі, що він в роз"їздах в той час, коли в Одеській області заметіль, і потрібно керувати областю.
    На жаль, не можу знайти посилання, хто і де це сказав.
    Але факт залишається фактом: На Сакашвілі будуть наїжджати з будь-якого приводу.

За рік Мішіко вже добре розібрався, що до чого тут у нашому болоті, і починає діяти активніше. Бог йому у поміч. І якщо Порошенко хоч трохи на його боці, то толк буде напевне. А якщо просто не заважатиме, то толк може вийти.

Восени будуть нові вибори, я так думаю, з активною участю прихильників Саакашвілі.
    От тільки скільки серед них буде дійсних прихильників справжніх реформ, а скільки - джєнтльменів удачі, що у виступі на боці Саакашвілі бачитимуть лише свій шанс добратися до корита - велике питання.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо не вб’ють то вийде.
    Він є особою вищого рівня. Вищого чим Порошенко або Обама.
    Насправді бере тільки одну людину щоб зламати систему. Це не значить що тільки одна людина все зробить. Але вона може зробити перелом опісля якого піде зсув який буде неможливо зупинити. Такі люди трапляються рідко і суспільство повинне бути достатньо зрілим. Я думаю воно є достатньо зрілим.
    Останньою особою цього рівня був В.Чорновіл але українське суспільство за виключенням Галичини було абсолютно незрілим на початку 90-х. Тому Україна не пішла за сценарієм Польщі та прибалтійських країн. Потім Раша оговталась і його убили. Результатами була корупція, розкрадання країни і втрата коло 20 мільйонів мешканців.
    Саакашвілі це перший шанс опісля. Це вже особа з іншої ґенерації яка потрібна саме сьогодні.
    Порошенко стопорить реформи намагаючись створити певний баланс сил. Але якщо точку злому буде досягнуто він вже не зможе їх зупинити.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Які?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

таке мусить наказуватися, негайно і строго. Якщо навіть той француз не сплатив там чогось, то можна нормально було йому пояснити, але ж не приїжджати з автоматчиками. Я не виключаю, що це шоу могли замовити конкуренти. Карати таке потрібно безжалісно! Навіть до звільнення начальника податкової, який без сумніву дав дозвіл на таке.

17. medwedo berlogsoni

У Верховну раду. Зверніть увагу на "я так думаю".

18. kym

kym Well-Known Member

Вся ця катавасія з Саакашвілі, є не зовсім здорова. Хтось тут розігрує якусь карту. Насправді з Саакашвілі поганий управлінець. Є цікаві дані. Всім пограничним областям дано право частину податків з митниці напраляти на ремонт/будівництво доріг. Не знаю як в інших областях у Львівській трохи поремонтували і одну навіть капітально. По оф. даних освоїли 300 млн грн. Подивився на оф. дані по Одесській області - нуль. А пів року чуємо про дорогу на Рені. В середовищі спеціалістів управлінців - Саакашвілі вважають популістом, який гарно говорить а ніфіга не робить. Розумні одесити теж так думають.
    Боюся що Саакашвіші задуманий проект Порошенком на наступні вибори президента. Місцеві вибори показали що навіть з допомогою адмінресурсу Блок порошенко ледве набрав 20%, без адмін ресурсу буде меньше 10%. А це програш Порошенка на наступних виборах. От його команда і шукає варіанту, як посадити шефа на другий термін. скоріше всього проект Саакашвілі - один з таких варіантів. Тобто Саакашвілі буде допомагати поставити оліхарха Порощенко на президента другий раз. А з трибуни Саакашвілі воює з олігархами і урядом. Щоб там не говорили про Яценюка - цей уряд не є найгірший - війну профінансував, МВД реорганізує і фінансує, з кредиторами питання вирішив, руский газ замінив на інший, субсидіями нейтралізував підвищення тарифів. Те що кричать про корупцію в уряді - є бюро по боротьбі з корупцією - подивимось що вони конкретно накопають. Більше того найбільше претензій до міністрів Порошенка медицина і енергетика з паливом.
    Порошенко мав забезпечити безпеку держави - він цього не виконав. Більше того він не преставив плану, як він це буде робити - тобто він не знає як це зробити. Потрібен другий президент який буде знати як це зробити

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, Порошенко сказав шо чотири роки не буде виборів.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому це? Виконав.

а де твій аватар? :)