Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а че должно было быть? все закономерно, будешь бегать как додик с автоматом там где войны нет, рано или поздно грохнут, что и получилось ... а по сути, кабмин (как и сотальные) - воры, и коррупции меньше не стало с "победой" ....

3. Оля

Оля Старожилка форуму

• Смішно Смішно x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Я з усіх цих останніх подій приходжу до тако висновку: такій особистості, як М. Саакашвіллі тісно в межах однієї області. І за тих обставин, що зараз є в Україні, треба, щоби Президент відсторонив пана А.Яценюка від прем"єрства з тих причин, що той тягне ґуму реформ і мало що нормального робиться ним, як прем"єром. А назначив М.Саакашвіллі на його місце. І Авакова - в сад. По-перше, що вони не змиряться з Михаїлом, а по-друге, що пора міняти міністра Внутрішніх Справ України. Від нього теж мало толку. А призначити якусь досить молоду особу, вишколену десь в Європі, чи в Америці, що далека від усіх тих корупційних справ. А в Одесі нехай пан Михаїл когось сам запропонує замість себе. Може навіть і з тих, кого він привіз зі собою, бо Одеса то таки стратегічний порт і всі зміни, які почав Саакашвілі, там мають продовжитися. Я вірю, що пан Саакашвіллі зробить багато для України. Може втілить багато чого з того, що йому не дали втілити в Грузії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Побачила на Фейсбуку і сміюся аж плачу. :haha:

Очень много нареканий в адрес скандалистов поступило на тему мови! Ругаться нужно исключительно державною!:) Самый лучший перевод стенограммы smile emoticon Автор Богдана Бабич! Это шедевр!

Аваков: Ви сказали, що Кабмін очолює корупцію, сказали це бездоказово, ясно, чітко, недвозначно.
    Саакашвілі: Дуже доказово.
    Аваков: Ви подивіться на нього. Сере, співає ще й тріски збирає.
    Саакашвілі: Дуже доказово, повторюю.
    Аваков: А щоб тобі повилазило!...
    Саакашвілі: Най би тобі пір'я в горлі поросло!
    Аваков: Як ви говорите в таких випадках, бе-бе-бе-бе, ви так говорите?
    Саакашвілі: Що значить бе-бе-бе? Так зі мною ще ніхто не розмовляв.
    Аваков: Я з вами буду так розмовляти!
    Саакашвілі: А щоб тобі зацíпило …
    Аваков: Всрався та й криво!… Аби тобі заклáло…
    Саакашвілі: Я закликаю вас до ввічливості. На відміну від вас у мене мільйонів, мільярдів немає ніде.
    Аваков: Ти...ти, гімно нероздушене!
    Саакашвілі: А щоб тебе вертіло, підняло і гéпнуло …Мої мільярди ще Росія шукала. Пошукайте гарненько.
    Порошенко: Припиніть, бовдури. Хай вам грець!
    Саакашвілі: Я не буду корумпованого міністра....
    Аваков: Стули пéльку, корумпований губернаторе. Суче вухо
    Саакашвілі: Що? Ах ти, наволоч!
    Аваков: А ти, падлюка!
    Порошенко: А бодай ви сказилися!
    Аваков: Засранець!
    Порошенко: Арсене Борисовичу... можна без матюків?
    Аваков: Матюків і не було.
    Порошенко: Я чув. Мені не заклало.
    Аваков: Я хочу закінчити...
    Порошенко: Так, я прошу вас, по суті, по порядку денному, а не по коментарях виступу. Прошу. От йолопи (про себе).
    Аваков: В мене питання, ви своїми діями, пане Саакашвілі, перешкоджаєте приватизації ОПЗ чи ні?
    Саакашвілі: Серун тобі кланявся... У мене більше крім репутації нічого немає. Я не збираюся, щоб якийсь злодійкуватий міністр, якого вся країна знає, що ...
    Аваков кидає склянку з водою
    Порошенко: Арсене! Ви що, подуріли?
    Аваков: От, тварюка. 100 кг гімна - а смердить як тонна
    Саакашвілі: Злодій! Поцілуй мене в сраку!
    Аваков: Лайно. Щоби твоя срака по шву розійшлася…
    Саакашвілі: Щоб ти падло дристало та й дристало…Ти будеш сидіти, тому що ....Я українець, між іншим.
    Аваков: Я українець теж.
    Саакашвілі: Ні, ти - злодій і покидьок!
    Аваков: А ти базікало й блазень!
    Яценюк: Телепень, ось хто ти!
    Аваков: Циркач, сволота така...
    Яценюк: Гастролер, одною сракою на всі базари...
    Аваков: Гімно собаче...
    Яценюк: Щоб ти всрався! Тебе запросили в країну справу робити, а не аферизмом політичним займатися. Чорти тобі в печінку!
    Саакашвілі: Срали-мазали, рачки лазили. Ви ображаєте народ України ... і ви будете за це відповідати!
    Порошенко: До сраки, панове, до сраки це засідання. Всі розійшлися!

View: https://www.facebook.com/Irina.Medushevskaya/posts/1010240535699110

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Може і так. Мастаки його вже підлаштували під Україну. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Бляха, яка та цьотка проста - так i не вийшла за рамки своi руцкоi лавочки в Сiетлi. Прикиньте, сидячи в Америцi не знати ТОГО фото... Ото спалилась. Вона навiть актуального стану мериканських полiтикiв не знае, баран давно вже не той, та й хiллярi постарiла. Моцний хворумний експерта цьоця Оля.)

• Тупо Тупо x 4
  10. iso

iso Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане iso, дякую, що заступилися і відреагували, як справжній мужчина, бо я вже давно перестала реагувати на бидло. ;)На вислів нормального мужчини би відреагувала, а на убогого - я ж не Аваков, а воно - не Саакашвіллі, щоби запускати в нього склянками. :)))
    Якщо адміністрація не реагує на таке хамство, то хай собі тішить своє хворе самолюбство. ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Козак Гаврилюк вибачився перед Саакашвілі.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

адміністрація просто не читає всього. А Самойлович постійно хамить. Видно, таке виховання.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та йой, друзi - я просто висловив то, що бiльшiсть подумала, але сцить сказати вголос.)

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Воістину кожен судить по собі ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

Не вважаю. Просто колись було видно всім, що на дописі висіла жовта, чи червона картка. Тепер не видно, тому такі мої висновки. Він же ж не тільки мені так хамить. Бачила, що і інші жінки тут на форумі йому показували різні знаки. Пора би поставити хама на місце, бо сам не може заспокоїтися. Я на нього реагую, як на пусте місце, а воно все одно чіпляється і чіпляється...

18. Оля

Оля Старожилка форуму

19. iso

iso Well-Known Member

Олю, є така гарна функція - "ігнор"

20. Оля

Оля Старожилка форуму

А я хіба з ним говорю? До того ж, якщо читаю з роботи без входу на форум - все одно видно. І якщо я не реагую - інші ж не можуть повз таке хамство пройти. Яку ж державу будувати, якщо в межах одного форуму хама не можна заткнути?

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)