Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В Одесі виборчком, який розбігся, "збирають по одному": виконати рішення суду
    Подібні суди можуть стати прецедентом на майбутнє. Багато хто захоче переглядати протоколи, шо нє?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Саакашвили — Яценюку: Вы опустили Украину до уровня африканских стран
    І шо?

3. UNIA

UNIA Well-Known Member

И усё... :)

• Смішно Смішно x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Президент Грузії офіційно позбавив Саакашвілі громадянства

Про це йдеться у розпорядженні глави грузинської держави. Екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі розпорядженням глави держави позбавили громадянства цієї країни.

"Михеїл Саакашвілі, народжений 21 грудня 1967, поряд з іншими громадянами Грузії, які набули громадянства інших країн, позбавлений громадянства Грузії", - йдеться у розпорядженні глави грузинської держави.

Мін'юст Грузії 3 грудня звернувся до президента Грузії з рекомендацією позбавити Саакашвілі громадянства Грузії у зв'язку отриманням ним громадянства України.

5. pervanyuk

pervanyuk миється в бані

Ще вчора Арсен Аваков говорив всім, що він знайшов компрометує відео з Михайлом Саакашвілі і з його допомогою доведе громадськості, що Міхо не чистий на руку.

Однак, відомий український блогер Анатолій Шарій викрив фейк. Як виявилося, став знаменитим за добу «компрометує» відео є підробкою. Сьогодні вже сам Саакашвілі говорить про те, що на тому відео зовсім не він. І ніколи не робив того, що на цьому відео.

Деякі аналітики та експерти говорять про те, що це відео було сфабриковано самим Михайлом Саакашвілі для того, щоб підставити Арсена Авакова. Прибрати його із займаної посади. І виверт вдалася, так як міністр внутрішніх справ повівся на це. Тепер йому загрожує звільнення. А сам Саакашвілі може безперешкодно зайняти місце віце-прем'єр міністра в Києві, а не сидіти в далекій Одесі. Тим більше тепер на стороні грузинського політика сам Петро Порошенко.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напрошується мулька:

як так? Як вбили Сашка Білого, Авакову - нічого, а як вилив стакан води грузину - звільнення.

Дивлюся я на Міхо і думаю: з нашими старпйорами інакше не можна. Правильно робить. Я придумав нову кличку для Саакашвілі: бульдозер.
    Думаю, він ще дасть прикурити не одному. Демократією нашого чиновника не візьмеш. Потрібен диктат і то жорсткий.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

View: http://coub.com/view/3sn8h

шо шо ? Не зовсім зрозуміло, чи не могли б ви пояснити детальніше? :facepalm:

• Смішно Смішно x 2
  8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Тільки мені здається, що диктатор - то. не зовсім про Саакашвілі. Він скоріше принциповий, але не диктатор. Він грає заради гри, тоді як наші політики - то селюки, безпринципні і безсовістні, яким аби увірвати собі побільше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. manur

manur Well-Known Member

Та, я вже йому радив - най би вже писав на обчєпанятном (бо, крім него, він, видко, на жодній мові не може). А він собі й далі тирнет-перекладачем послуговується.

Тіпо, хоче зійти за свого...:crazy: Дурненький....:pardon:

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви б перечитували свої вкиди.

А взаглі, коли головний міліціонер не в змозі тримати себе в руках, це дуже погано. У нього повинні бути холодні ноги і гаряче серце (Чи як там Залізний Фелікс казав, я трохи забув)

Останнє редагування: 16 гру 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. iso

iso Well-Known Member

Аваков і Саакашвілі у всій своїй красі

View: https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/videos/945144895575617/

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я б їх все-таки на одну дошку не ставив.
    Саакашвілі говорив на підвищених тонах, але без образ.
    А Аваков спочатку перекривив Саакашвілі (бебебебебе), потім матюкнувся, потім кинув водою.
    Але, що саме характерне, дорікнув Саакашвілі, що той довів країну (Грузію) до ручки.
    Хоча загальновідомо, що саме Саакашвілі витягнув Грузію із тієї дупи, в якій вона була перед його президентством.

Прикро, звичайно, спостерігати таку картину, але колись і комусь потрібно виводити злодіїв на чисту воду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зійшлися двоє з гарячою кавказькою кров'ю. Українці з таким же змістом спілкуються набагато спокійніше.

• Смішно Смішно x 1
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Саакашвілі поводився більш достойно. Аваков як базарна баба.

• Подобається Подобається x 5
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

нормальна поведінка мєнта.

Я сьогодні мав зустріч з недурним грузином, який жив в Грузії під час реформи Саакашвілі.
    Я його запитав: Чи не зламається Міхо при такому тиску, який на нього здійснюється?
    На що грузин розсміявся. Не зламається, сказав він. От я,-вів далі грузин,-люблю грати в карти. Мене розбуди серед ночі і я готовий до карт. Я залежний від гри в карти. Саакашвілі так само. Йому подобається те, що він робить. Якщо на нього тиснуть, він ще більше входить в азарт. Він, як бульдозер буде робити те, що намітив. Всяка протидія заводить його. Він з легкістю посадить крадія на 5...7 років, не моргнувши оком. Ми то все перейшли.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

Як я тут спілкувалася наодноразово з представниками обох цих національностей, то я зрозуміла, що вірмени ненавидять за щось грузин, мало не на генетичному рівні. При чому, цю ненависть не приховують ніколи. За що - не знаю. Може за то, що грузини таки більше відданіші своїй Грузії, більше її люблять, більше працьовитіші. А вірмени, як ті цигани - розлізлися по всьому світу, мову свою не поважають, в Вірменію вертатися, чи навіть туди поїхати провідати, зовсім не прагнуть. Та і мало в кого з них, хтось є в тій Вірменії. Вони такі собі космополіти. Всі вірмени, яких я тут зустрічала, розмовляють тільки російською, молодь - тільки англійською. А ще вони дуже ліниві. Працювати пхаються тільки на керівні посади, щоби не напружуватися сильно, або працювати впрохолодь. Але амбіції у них - величезні. Мають бути у них найкращі посади, найкращі хати, найкращі машини, одежа, найдорожча їжа. А грузин, яких я тут знаю і яких тут дуже мало, можу охарактеризувати зовсім по-іншому. Працьовиті, дуже дотримуються своєї культури, одна в них мова про свою Грузію. Хоча неприязні до вірмен не виказують. Цю неприязнь до грузин, яких вони не називають інакше, як шакалами, я тільки відчула зі сторони вірмен. От такі мої незалежні спостереження. :)

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене є знайомий вірменин - Сейран. Я кажу колись до нього: Сейран, хто ти за національністю? А він:
    -Ображаєш, я звічайний львівський хлоп, а сам чорний, майже, як негр.

З грузинами стикався в армії. Нічого поганого сказати не можу. Прибалтійці нормальні, а азіати - фе.

• Смішно Смішно x 1
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Моя колишня співпрацівниця, Ліліт, в Вірменію їздить раз в три роки - заради бабусі. З рештою вірмен спілкується вірменською, як і моя теперішня колега, Ані. Але обидві мають до колишніх співгромадян прохолодне відношення, і кажуть, що вірмени - нехороші люди, особливо ті, що залишились там.

А щодо молоді, Олю, так на жаль, то тенденція - розмовляти мовою країни, де живуть і виросли.

19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:))) гииии - холодні ноги
    краще холодну голову

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  20. Оля

Оля Старожилка форуму

100% так воно і є. Але і наші діти, і російські таки знають свої мови хоч 50-70%. А от вірменські діти своєї не знають зовсім, бо їхні батьки мого віку самі ледве її знають і дітей не вчать зовсім. Я питала таких, чого вони не вчать своїх дітей вірменської мови. Відповідь була - "Зачем она им нужна?"

а де твій аватар? :)