Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та мені шо?...
    Я тільки скажу...що все починає виглядати так,же Україну хочуть заповнити чужеземцями і ставленниками массонів-кучмістів,Яреськами різними,та іммігрантами з інших держав,а етнічних українців випхати з України і пропонують їм всяку еміграцію,на роботу в гЕвропу,гАмерику,грінкарти і різні карти...
    Але...але як українці сі зденервують,йой,йой,йой...о то буде!
    Йде така небезпечна гра,що...що...Ой!
    Головне,щоб великої війни не було,бо буде,бо...бо...і знову то Ой!
    :cry:
    Во-о...
    Яресько все провалила. Министр финансов должен сделать профицит бюджета, а не клянчить деньги
    14 августа 2015
    Как я и прогнозировал, Яресько провалила переговоры с кредиторами. Зачем вообще держать эту неудачницу на посту министра финансов? Она даже в своей личной жизни не может навести порядок, с мужем поругалась и никак не достигнет примирения. Это конфликтная женщина, которая не понимает, что она делает.

Такое впечатление, что ее назначил министром финансов Сорос. При этом она оказалась бесполезной, ее нужно немедленно убирать с данного поста. Главная цель должна быть у Яресько — сделать профицитный госбюджет. Но вместо этого она стала бегать по кредиторам и выклянчивать деньги. Она выстроила совершенно неправильные ориентиры. Это такая же провальная фигура, как и Гонтарева.
    :hi:
    Олег Соскин, глава Украинской Национальной Консервативной партии

Останнє редагування: 15 сер 2015
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я уже образно уявляю, як Ви зденервували-сьти, і уже з валізами повертаєтесь на Україну-неньку - боротися з масонами ( з однією буквою "с").

• Смішно Смішно x 1
  3. Yurko NOTOCO

Ага-ага,зденервувався...же Ясьо Франко маССоном був(скоріше маSSоном) і...десь в Дрогобичи закопав своє масонське злото,яке знайшов КоломюИйський на Дрогобицькому нафтовому заводі!
    Але ви...як той початкуючий массон(з двома СС вагоміше звучить!) з групи пана Кучми-масона,а чи то Першого нашого Україншького президента!
    :mocking:

:haha: Та так,так!
    Пилите,Шура,пилите...

View: https://m.youtube.com/watch?v=YmWbBZVesRU

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

і прийде українець Сьоськін - чарівник, геній, Юрків кумир і зробить рай в Україні.

Юрко, краще б ви просто крутили баранку і мовчали.

А наших вуйків пора давно гнати в шию з влади. Бо вони люблять не так Україну, як її гроші. А як любите тих вуйків, то приїжджайте в Дрогобич і тут таксуйте, а то у вас любов якась така... платонічєская....

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))
    Чєво ви такоє пішітє на общєпонятном? А-а-а, ето нє ви, ето глава украінской національной.... на язикє общаєтся? Ну-ну.... навєрноє свой чєловєк...

6. Yurko NOTOCO

:not_i:
    :read:
    Яценюку предложили кресло главы Национального банка Украины
    15 августа 2015
    Премьер-министр Арсений Яценюк получил от Банковой предложение покинуть свой пост в обмен на кресло главы Национального банка Украины.

Эту новость передает "Час Пик" со ссылкой на МИР.

По информации источника, если Яценюк согласится на такое условие, то его партия «Народный фронт» получит определенную квоту в совместных с БПП избирательных списках на местных выборах.

- ВСЕ ЯСНО?
    - ВСЕ ЯСНО!
    о_О :cools:

7. Yurko NOTOCO

О-о...ви вже мудрегелям стали,Ромку!
    Але то особисте...
    Насправді,ні до чого мені тут в цій темі з кимось дискутувати...
    Ворона нема...а решта дупу лижуть тим,що з грошима,бо таксувати не по їх гонорі...
    Добре...я пішов в Йой!
    Та й тут я лише відповідав лиш тим,хто перший мене рухав...як от Берлусконі,Михельсон...
    @ Не рухайте гівно,не буде смердіти!(с)...бо як Свобода зірветься з ланца на Заході Неньки,а ПС на Сході,то...то буде кумедія!
    :))):hi:
    PS. І взагалі,гінюхи...Не ругайте мене запитаннями,то й не буду відповідати!:bye2:

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якось дивно - Юрко відносить себе до категорії націоналістів. А дописує на апчєпанятнам або суржику. Постійно риється в якійсь кацапській макулатурі. Ненавидить жидів, а постійно цитує жида Соскіна. Каже що в Дрогобичі вже понад 20 років жінка чекає, а викладає подробиці з життя людей певної сексуальної орієнтації. Видно його це дуже цікавить. Ніяк його не можу зрозуміти.:pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

крім вас всі розуміють.

Я сам непереварюю Яценюка. Але його партія має найбільше мандатів у ВР. Хто винуватий? Як можна нерахуватися з цим? Хай хтось пояснить.

10. medwedo berlogsoni

Як казав Борменталь: Я, право, теряюсь...

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чому? Самбірські націоналісти... вони такі... самокритичні. Особливо ті що в Штатах.

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Забули за Саакашвілі тут. Все є: і Кравчук, і Кобзон, і привід згадати слова Борменталя. А за Саакашвілі забули.
    Я нагадую. Дмитро Биков взяв у Мішіко інтерв"ю. Даю цитату, повністю, кому цікаво, за посиланням.

http://www.novayagazeta.ru/politics/69595.html

• Інформативно Інформативно x 2
  13. Yurko NOTOCO

:cry:
    Ага,про страусів Яника говорили,а про одеських пєтухів-воображал Петруся забули чогось...

14. medwedo berlogsoni

15. Yurko NOTOCO

Літературною буде Фанфарон.
    Міша-фанфарон!

16. medwedo berlogsoni

@Yurko NOTOCO
    Базіки, пане Юрку, в порівнянні з М. Саакашвілі - це ми з Вами.
    А він із відсталої кавказької країни зробив країну середньго достатку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Yurko NOTOCO

Йой!Може...може і в нас зробить!
    Може і в нас будуть знову штравуси бігати,як за Яника...
    Ой!...йому б хопити "адєсскій порт" в свої(!!!) хитрії руці,во...то б і ціни йому не було б,як тому Саркозі ве Франції,а чи то Берлусконі по Італії!
    Вумнєйші люди в політику з Грузії поперли...вибачаюсь за жаргон,пішли/прийшли! :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 21 сер 2015
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так-так... Фаріон.

• Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Yurko NOTOCO

Нє...базіка Міша Фанфарон.
    А патріотка Ірка Фаріон!
    Я ї люблю чесна і відверта людина,Ірка!
    Ще проявить себе ві Львові...ой проявить,і не так як Мішо,же тіко по-російську і балакать з якимись Гайдаровими донями,та уміє!
    То так,бо Ірка Українка,а Мішо хто?
    Та грузин,з тим своїм національним колаборантством,як той Джозеф Джугашвілі!
    Ірка ліпша!:air_kiss: :uanew:

А Мішо,шо? Нашо він мені?
    Я по грузинськи не вмію,а по-росийську і балакать з ним не хочу!
    Мені він ні до чого!
    Як свічка до лямпи,во-о! :crazy:

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)