Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. ollan

ollan Well-Known Member

В Одессе никто ни кого ни за какой язык не бьёт. Если бьёт, то значит бьющий - дебил или на зарплате.
    Про Затоку Вас наверное обманули. Население Затоки чуть больше 1000 человек, причём, национальный состав самый разнообразный.

;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Невже одесити брехливі? :mocking:

3. ollan

ollan Well-Known Member

Всякие бывают.:blush:

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дебіли або на зарплаті на жаль хоч нечасто але трапляються. Хоч це не типово для Одеси. Хамство більш поширене явище, хоча у мене з цим проблем ніколи не було. Поза тим я по спальних районах не дуже їздив. Молдаванку я знаю з дитинства. В Одесі проблеми скорше іншого характеру. Але на цьому форумі їх обговорювати якось нецікаво.

• Не подобається Не подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дмитро Биков (перепост з Еха Москви)

6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:)))
    Катрен-порада для Діми і Маші

Ти,Бик,давай...хапай Марію,
    Й якогось жарта з нею вріж...
    спакуй валізу,зніми гроші
    і...вйо у Хайфу поскоріш!
    :welcome:

Останнє редагування: 22 лип 2015
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

8. elinkaa

elinkaa Member

Не думаю, что Саакашвили сидит и стул протирает, вот буквально из последних событий www.bravica.su/ukraine/lvov.htm
    видно что он пытается что-то сделать для Одессы. Даже не будучи в городе (он сейчас в Киеве на каком-то собрание) пытается защитить главный пляж от местных олигархов, которые пытаются захватить тот участок, устанавливая там ограждения.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Пані, у вас в профілі вказано, що ви зі Львова і що вам 26 років. Україна вже 24 роки самостійна. Невже, мешкаючи у Львові, ви не спромоглися вивчити української, щоби розмовляти тут на форумі нею? ;)

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. prius

prius Well-Known Member

То троль

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так смішно коли емігранти про українську мову переживають. Звалили в 90-х роках в Гомерику і хто куди, а в багажі - дикий львівський суржик. Так з ним і живуть, думають то українська мова.:facepalm:
    А діти їхні англомовні, з англійськими чи ще якими "оригінальними" іменами. Взагалі нічого українського.
    Або таке як Самуїлович - вперемішку з кримінальною фенею.

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Зазвичай це сільські еміґранти до Києва які за татові гроші ухиляються від мобілізації і щоденно прогулюють роботу на форумах де займаються особистими нападами на інших щоб перебороти відчуття власної мізерності і створити ілюзію сили яка абсолютно відсутня в реальності.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  15. ollan

ollan Well-Known Member

16. prius

prius Well-Known Member

Такий дорослий а вірите в казки)))

• Подобається Подобається x 2
  17. ollan

ollan Well-Known Member

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, вони здохнуть, а української не вивчать. А вже четверте покоління з часу коли кацапські окупанти вторглись в Львів. Ось що цікаво, оці рускаізічнія попадаючи в англомовні країни, досить непогано англійську осилюють. Я вже казав, що з бувшими жителями Східної України розмовляю тільки англійською. Тільки одне кацапське слово, я відразу нагадую - speak English, please...

• Подобається Подобається x 3
  19. elinkaa

elinkaa Member

Дорогенька моя, не хвилюйтесь я і українською добре володію! А ви що російскої не розумієте?

• Тупо Тупо x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Не тількі кацапскою може,але зайшла з кацапскою

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
а де твій аватар? :)