Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Интересно, поездка Михо в Чернигов, где он поддержал кандидата от БПП - єто использование админресурса, или как

• Тупо Тупо x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

"как" у вас не вийшло.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

думаю, что основная задача Саакашвилли - провести предпродажную подготовку одесского порта и береговых терминалов (видимо в интересах американских инвесторов, предположительно из числа бывших советских евреев), после того как они сменят собственников, туда придет весьма жесткая администрация, пройдут сокращения персонала и на этом история портов как украинской собственности закончится.
    Насколько я знаю особенно интересны терминалы по перевалке сыпучих грузов - руды, угля, удобрений, зерновых...........они и останутся,. остальное непрофильное будет закрыто.............протесты ни к чему не приведут - против американских инвесторов украинские власти не пойдут никогда........
    Маша Гайдар как специалист не шибко известна, думаю максимум через полгода ее турнут, поэтому и гражданство менять не хочет.......
    все остальное - имитация бурной деятельности, продлиться до момента решения вопроса по портам, а потом все свободны

• Тупо Тупо x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Hauptmann

Ви своїм постом нагадали мені ще одне процтво

5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

@Hauptmann виклав Реальну версію розвитку подій! Згіден з таким поглядом на майбутні події,і те як вони будуть розвиватись!
    Поки що іншої контр-версії і не було тут!
    А як буде то і зобачимо...апетит розгориться під час гри...та він вже будоражить шлунок заінтересованих!
    Всі такі голодні стали...і злі!:mocking:
    P.S. А китайці тіко чекають!

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

думаєш? рупор, ти ж не можеш думати.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

вєрной дорогой ідьотє, товаріщі - крємльовскиє курантьі.

• Подобається Подобається x 2
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Юрку, а з яких то пір ви зачали підтримувати кацапа? До речі, аж тепер до мене дійшло що ви в своїх дописах воюєте з німцями, євреями, французами, китайцями, греками. І навіть з американцями, де вже другий десяток років там смердите і які дають вам змогу працювати і заробляти гроші.
    Ось проти кого ви ніде не виступаєте, це... правильно, Путін і кацапські орки. Ви навпаки, постите сюди регулярно їхню брехню.
    То може поїдете в московію, там також грузовики є. Заодно і Путіну сраку будете регулярно лизати...

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. Yurko NOTOCO

Миху,Ви і Ко. що тут,разом з президентом,і будете першими коляборантами,що під кремльовські куранти будете співати гімн УРСР!
    Та й я буду,але...тільки тому що його,той Гімн УРСР писала група харківських композиторів,декотрі з яких навчали мене в 1966 році під час навчання там в Інституті Культури!
    От того я такий культурний,ги-ги...і співатиму з Вами той гімн!
    Це якщо!...
    Слава Галицькій Україні!:drinks:

View: https://m.youtube.com/watch?v=PooErFm1KI0

Останнє редагування: 21 лип 2015
    • Смішно Смішно x 1
  10. Yurko NOTOCO

Ага,ага...Педро,антисовєтчик припхавсі обзивати'ні...сядьте Педрусю і не підскакуйте з тим своїм обзиванням Тягнибока жидом і совєтським шпійоном його татка,і Ірки Фаріон яко заклятою комуністкою! А теперки і до мене,як гівнюх пристали і мене з гівном хочете мішати...
    Йой,Педрусю,як в їден світлий і скромний галицький день,та якийсь наційоналіста на вулици моцно копне вас ві Львові в дупу...то щоби те сі тоді не дивували!
    То і старий Тягнибок може бути,або і молодший Дмитрусь Ярош,який також в Дрогобиче в педінституті галицької культури навчав'сі!
    Всяке може бути!
    То ж Галичина,Наційонально міцний регійон України!
    Та що ви знаєте ,чи пам'ятаєте про наші галицькі наційональні традиції?
    Ніц!Гівно знаєте...все позабувалисте!
    Добре,я пішов до праци,бо вже пів-на-третю годину!
    Гамерика,чи Льондин,то вам не Галичина...тут всьо інакше! :tongue::hi:

Останнє редагування: 21 лип 2015
    • Тупо Тупо x 1
  11. ollan

ollan Well-Known Member

В какую тему не плюнь, там у Юрка бенифис.:rock:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

О., ну то може бути президентом, нє?

13. Yurko NOTOCO

А шо дєлать...на анти-украинском.анти-националистическом форуме,а-а?
    Та тіко в дупу копати ворогів української нації!
    Досить...бо мені важко зі смартфона і за-кермом шось писати,дискутувати,ще й в дупу копати деяких!
    Слава Україні!:uaflag::bandera:
    :bye2:

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому перевернутим прапором махаєте?
    Чи Вам вшитко єдно - прокукурікав, а там хоч не розвидняйся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Yurko NOTOCO

Сидіть там як Берлусконі в буцигарні,пятух з Мос(ковського) Сад(у)...то провокацію мені антиукраїнчі підстроїли на форумі!
    Є і має бути так...:uanew::bandera:
    Головне моцно махати! :yahoo:

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. ollan

ollan Well-Known Member

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Одесити кажуть, що в Затоці 70% населення розмовляє українською і ніхто нікого за це не б"є . І цей інцендент пов"язують з піаром і не більше.
    Мої родичі в Одесі теж розмовляють українською і ще ніхто ні разу ніхто навіть зауваження не зробив за мову.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це просто думка. Там до речі було написано що скорше побили за те ким особа є. Але ось коментар від поліції за українську мову це є надзвичайно серйозне порушення. Щодо "піару" то якщо вони звернулись в поліцію з побоями то повинне бути розслідування і винні повинні бути покарані.

• Баян Баян x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Щодо Затоки то я її добре знаю. Це курорт, перш за все. Тому шанс що це були не місцеві мешканці дуже великий. Могли бути чи з Одеси чи з якогось близького поселення. Але скорше що із одеської області.

• Не подобається Не подобається x 1
а де твій аватар? :)