Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрко з Чікаго вчить мене як Батьківщину тре любити.

Останнє редагування: 20 лип 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Інформативно Інформативно x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

А! А мені не видно, бо він в мене в ігнорі. Я і не зрозуміла до чого тут Чікаго. :)

Нехай ще й Бог його охороняє. Якщо він наведе порядок на Одещині, то знайте, що це піде по всій Україні. Треба тільки, щоби українці вже перестали шукати всюди негативи, а самі щось конкретно робили, починаючи зі себе. І допомагали цим людям, що дійсно роблять зміни в Україні. Хоча би тим, що б припинили всяку критику. Людина потребує від вас підтримки, а не критики!

• Подобається Подобається x 3
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Що мене тільки дратує в пана Саакашвілі і я мушу написати це на його Фейсбучній сторінці, то це те, що він не завжди має витримку у публічних розмовах, з журналістами особливо. Я сама така, але я не публічна людина і зовсім не людина такого рівня. Розумію, що у нього гарячий кавказький характер, але треба вміти володіти собою, а не перебивати, коли даєш інтерв"ю. Це дуже цінна риса для політика - стриманість. І її треба набувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

та якщо їх не перебивати, то не переслухати ніколи
    задурять голову - не згадаєш що й збирався :)))

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мих плутає Чікаґо з Бостоном. Це як в деяких американців усі українські міста звуться Київ. :)))

• Смішно Смішно x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

:)))

8. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ну мені вона шось не подобається ані граму.... Як би це не було нам на користь чи ні, але слабо мені віриться в її порядність... Щоб це не проходив якийсь злив інфи в РФ. Громадянства і чітки за"яви це просто для створення ажіотажу.

Михо довіру вселяє, є результат його діяльності і надія на те, що він його повторить. Але от москалям я не вірю...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та ті Мих'и всі такі!:mocking:

10. prius

prius Well-Known Member

Не плутає,юрік сидить Чікаго

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Вона балаболка і пусте місце ,любителька алкоголю і кацапских так званих раутів

12. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Єп, залишається питання якого дідька швілі-віллі її замом призначив...

13. Yurko NOTOCO

View: https://m.youtube.com/watch?v=YVOmAU-QaWk

A щоб Ви добре подумали:
    Чиїм має бути в Україні в кінці тих "реформ" порт Одеса...
    російським,китайським(як Пірей в Греції),а чи гебрейським? :scratch_one-s_head:
    Хто і Кому підкладе величе-е-езну свинюку?
    Кто на свете всех умней,всех красивей и смелей? (с) @Ал.Пушкин
    Во-о!:cools:

Останнє редагування: 21 лип 2015
  14. prius

prius Well-Known Member

Сам дивуюсь

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Михо босс. Босс має право призначати своїх заступників під свою відповідальність. Михо злий босс. Не буде справлятись він її звільнить.

У ФСБ доста аґентів в Україні і в Україні народжених. Тому злив інфи їм навряд чи потрібний. На посаду в силові структури її не потрібно. Але її туди і не призначали. Я знаю про осіб які етнічні українці і українські громадяни які підтримують кацапську окупацію. Ось такі особи є справжнім ризиком для країни. З Гайдар побачимо. Якщо вона себе зарекомендує добре в команді Саакашвілі то воно тільки на користь. А якщо ні то хай Михо тим турбується. Він не та людина яка буде багато переживати за когось хто не відповідає своїй посаді.

Я думаю що варто почекати хоч з місяць і тоді робити висновки.

17. Yurko NOTOCO

Та то кіно...кумедія,короче,як на мене,українця з галицького Самбора!
    2-a серія "Михо і Юлька.Майдан.Одеський порт"
    Вже ржу з фінальної сцени...
    Михо ще й женитися в тім кіно на тій Марусі.як в ізраїльських фільмах.А зобачите...
    О,інтересно,хто буде за Юща?
    А хто...?
    Ой,ой...вибачайте,я краще пізніше то все якось катреном скалатаю,а ви в самому фіналі і
    повісте пізніше,чи був я правий,чи ні,же то справді була кумедія...а вірніше,як то бувало вже,що історія яка повторюється,найчастіше обертається фарсом! ОК?
    Не гнівайтесь...скептик я хронічний,і ніц не можу з цим поробити!
    Яке бачу,таке й описую!

Останнє редагування: 21 лип 2015
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вчора Ремчуков на Еху Москви сказав, що Маша, як фахівець, не дуже, але це - політична шпилька (він говорив по-іншому, але я так зрозумів) Путіну.

А я собі думаю, от уявімо собі, що Маша - фахівець середнього рівня, і тут через півроку Одеса кардинально перетворюється в хорошому розумінні, силами фахівців середнього рівня, але при безкорупційних умовах. А Путін з його матвієнками сидить в тому самому місці, що й дотепер.

Народ в Росії починає мимохіть замислюватсь, де - Одеса-мама, і де Ростов-отець.

• Смішно Смішно x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Те що про неї говорять в Росії вже немає вирішального значення. Вона не в Росії. За віком вона досить молода і в принципі не може бути добрим фахівцем. Добрими фахівцями стають з досвідом який вимагає час на посаді. І не в Росії яка більше корумпована чим навіть Україна.
    Політичний аспект її призначення безсумнівний і він багатогранний. Це одна із граней.

20. ollan

ollan Well-Known Member

Честно говоря, это единственная причина, которую я рассматривал, как благовидную.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)