Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якісь новинки пішли. А Бандера шо віддав?

• Смішно Смішно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бандера продав Україну 360 років назад алкоголікам. А Саакашвілі продав "Бук" Чингісхану.
    Чому вони не дописують в Йой а в гілці про одеського губернатора без поняття.

• Смішно Смішно x 2
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Зафлудили всю тему. А москаля в теме зря забанили. Он, конечно, не прав был в своих утверждениях про Саакашвили, но и все кто ему отвечал, тоже были не правы.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З безцінь. Разів в п'ть дешевше. І, на скільки я пам'ятаю, Грузія всі гроші так і не повернула.

5. VasMT

Звісно не знав. Але Стрийський полк лишився без двох дивізіонів. При цьому, пройшовших модернізацію. І що саме цікаве, ще до початку війни в Грузії.
    Тут мені доказують деякі, що саме через брак ППО Порошенко не об'являє воєнного стану, бо не буде чим літаки РФ збивати. Але то таке, маячня, одним словом. А от збивати "Точку" можна на раз. А вони у сєпараторів є. Тому то Стрийський полк і знаходиться на сході...
    Отаке.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачив контракт? Ні.
    Переглядав р.рахунки? Ні.

Особисто я б віддав задаремно. Чому? Бо грузини використали з користю - москаля потовкли, вашого старшого брата: вашого татка Путіна.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І не дивно. Ви ж думали про єдині корні, про совок, про навіки разом.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

брєд.

9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А з рогатки від волюнтерів шо,не вцілять? Мусят,хлопе,мусять!
    Юж єм пішов в свій Йой!
    Заходіть і ви! :bye2:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись Петро-1 в Московії зрозумів, що з боярами, чиновниками державу не збудувати - гниль і плісінь. А хотілось прорубати вікно в Європу.
    І привіз він в Московію іноземців: голадців, італійців. німців, шведів, французів, щоб зламати ту бородату, немиту нечисть, що як павутина охопила всю московію. І був правий - будувалися новітні фортеці, міста, церкви, будинки, верфі, флот. І це був прорив в культурному плані, плані будівництва, військовому плані. Тому мене не лякають іноземці, типу Саакашвілі та інших. Дай Бог, щоб тепер наш Петро прорубав вікно в Європу.
    Ну а типажів, типу Васі зі Стрия і тоді вистарчало, які були проти. І, думаю, фраза : "а шо? своїх нема, рідних?" і тоді була популярною і незадоволених вистарчало в ті часи.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. VasMT

Для вас, я не "Вася зі Стрия", а VasMT. Це перше.
    Ну а друге, звіздки в вашому запаленому мозкові виникла думка, що я проти?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Росія так і до цих пір жила, прямо до початку санкцій. Нічого нового, технології всі західні, роботодавці західні.

Звідки така фраз візьметься якшо в них всі царі - наполовину німці.

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

про це свідчать ваші дописи.

14. VasMT

А пальцьом зможете тицьнути?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо доведете, що це саме про вас... чи ви єдиний в Стрию?

16. VasMT

Відмазка в пАмаранчовому стилі... :)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маю докази:

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"В тоже время одесских милиционеров познакомили с новым руководителем городского управления МВД. Нового главного оперативника города Олега Макуху представил ставленник губернатора, начальник областной милиции Георгий Лорткипанидзе. Олег Макуха занял место главы управления Вадима Парфентьева, которого назначили в феврале этого года. Новый начальник - родом из Донецка.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це - клеймо, чи гордість за земляка?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Второе

а де твій аватар? :)