Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не показник... таке і в сша могдл бути...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На жаль, це наш національний характер. Аби щось сказати, як, за перепрошенням, в бочку перднути. Ось читаю я нашого шановного Юрка. Вже майже 10 років ми стовбичимо разом на цьому форумі. Юрко керує і ось-ось має повернутися до Дрогобича чи то Самбора.
    І постить якісь дурнуваті кацапські картинки і вишукує якихось міфічних євреїв чи масонів. Тепер причепився до Саакашвілі. Невідомо чому.
    Я завжди пропоную, якщо ти критикуєш якусь особу чи посадовця, відразу покажи альтернативу. Хтось може мені показати альтернативу Саакашвілі в Одесі? Риторичне запитання.
    На жаль це відноситься і до Порошенка. Ми бачимо, що це мяко кажучи не та особа на яку люди розраховували. Але яка альтернатива? Ми бачили з 20 кандидатів перед виборами. Покладіть руку на серце, була там альтернатива Порошенку?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це те, про що я казав учора: Мойсеї, на жаль, трапляються дуже і дуже не часто.
    Вибрали б не Порошенка, було б майже те саме.

Аналогія, звичайно, не є доказом, але ілюструє думку.
    Візьмемо, для прикладу, Володимира Висоцького. Співаків, композиторів, бардів - сотні.
    Але Висоцький - унікальний на сотню років і десятки країн.

І поряд ніяких розенбаумів (а серед українців я нікого навіть близько не знаю) не поставиш.

4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Все,Педрусю,ціхо-ша...ніц вже тут про Мішіко вашого коханого і незрівнянного та єдиного розуміючого,як і з ким боротись і розумного,як бойко,гуцул і лемко вкупі...то юж не писатиму!
    Зачепила ні якась кобіта тут,я й відповів!
    А так щоб сам,більше ні-ні...тіко на Йой! Тіко там і в Катренах!
    Нафіг мені здалось з вами револьюційонерами постмайданівськими тутки сперечатись?
    Пек ти бідо! Тіко того ми бракувало і жеби вкінці та антисемітом ще ні обізвали! Свят свят...
    Самі укрофоби відповім вам в такім разі,як зачнете...ліпше не зачинайте сі зі мною,ОК?
    Ліпше про Мішіко,Петруся тут вам з паном Васильком триндіти,о-о!
    А на Йой заходіть!
    Там і дістанете...:tongue:

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись прийдуть вчені і розбиратимуться що написав НоТоЦо - великий мислитель, пророк. Нелегко буде всьо то скласти докупи. Пророцтва народжуватимуться один за одним...:)))

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А може екс-президент держави тоді вже й за два комплекси "Бук" з Україною розрахується, один із яких навіть з корабля не з'їхав. Так і попав в руки Росії, занайтовений. А їх зараз ой як бракує країні...

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він не є президентом країни. Таке відшкодування слід було вимагати коли був.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Збочена київська ціна рівня нью-йоркської. Тільки різниця шо в Нью-Йорку не живуть одні екс-президенти.

Звичайно розрахується. Як тільки його за шкірку з Ростова витягнуть разом з усім його кодлом.

9. VasMT

Думаю, що відшкодування варто вимагати від того, хто ті комплекси віддав свому куму. Благо і їхати далеко не треба.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А чому тоді згадуєте на цій гілці а не на гілці кума?

11. VasMT

Бо кума запхали під плінтус, як таргана - ні чути, ні видно. А Буків нема.

• Подобається Подобається x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Буки від вашого допису з'являться?

13. VasMT

Але ж від дописів філів пАмаранчів вони щезли.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І при чому тут губернатор одеської області?

15. VasMT

А ним хіба не екс-президент Грузії Саакашвілі працює , якому Йушченко два комплекси Бук віддав?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

продав..
    ы шо з того?

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Ви руку на серце - Ви знали тоді, що Україні доведеться воювати з Росією, і Буки ой як знадобляться? Що потрібно готуватися до війни з Росією? Грузія воювала з Росією, як виявилося - нашим потенційним ворогом, от і допомогли чим могли.

І потім - як це ті Буки могли б знадобитися в нинішній ситуації? Російські винищувачі в небі України шугають? А коли почнуть шугати, і дійде до того, що знадобляться Буки чи щось подібне, то думаю "запад нам поможет, крепитесь".

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну як шо? Василь висмоктав з пальця злочин, а ви отак - "шо з того"?

• Подобається Подобається x 2
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, це не Василь висмоктує злочини з пальця. Огляньтесь в історію України за останні 360 років. Починаючи від алкоголіка-запроданця, який віддав людожерам Україну не за цапову душу і до теперішнього. Всі злочинці, без винятку. Продають Україну лиш би кишені набити. Або які інші захцянки задовільнити. Для них всіх Україна - нуль...

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Cкіки можна скиглити уже? Я думав всепропалики попустилися трохи. Нічого подібного, далі потоки шмарклів. Жалюгідні люди. Головою в стінку - і все пройде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)