Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Вроді Порошенко сказав, що з Одещини почнеться оновлення всієї держави :)

А в діях Мішіко дуже багато піару і непотрібного шуму. Це погано

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

так сказав Порошенко?

• Смішно Смішно x 2
  3. ІгорМ

Нє, то я так думаю :)

4. Hase

Hase зайчик

Миху - Олег Синютка, ото з нього і питайте. Самі львівяни то і винні, що мишка сидить тихо у своїй норі.
    Більшість кадрів державного апарату вибрано самими виборцями. Лише одиниці призначаються президентом. Але когось винити завжди легше...

• Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Справді, потрібно як львівський губернатор. :)

• Смішно Смішно x 2
  6. ІгорМ

Львівського як попруть, то хоч тоже буде тихо :)
    А одеського як попруть, то знову буде купа писанини ;)

7. kym

kym Well-Known Member

Одним з найефектиініших методів боротьби з корупцією і некомпетентністю є таке проївшеєсяся слово як гласність. Корупція любить тишину. Якщо виносити корупцію в ефір то для того хто виносить - получається піар автоматично.
    Саакашвілі - це експеремент. Подивимось на результат

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. ІгорМ

Подивимось...

9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну й на що там дивитись і чекати?
    На те що Мишико схопить Одесу з тим новим "портом Марселем" в "свої" руки і будуть вони тими "своїми руками" робити з України космополітичний рай де всі будуть багаті і щасливі,а деякі...найщасливіші,бо найбагатші в Льондині!
    Сміх та й годі,чекати від грузина в Україні чуда!
    Цудасія-то і більше ніц...Вчора в таке ще можна було вірити і чекати на Майдані,але ж не нині!
    Пукнутися треба добре в лепетру і зрозуміти це ,же в кінці кінців,то буде все...в руках у кацапа,де управлятиме а ля Березовський з хатки своєї в Льондині!
    І юж...так вже було і фінал всім відомий!
    :dash1:
    А ті всі з розкритими писками тихойко повідять тут потім:- Та ми ду-у-умали же...та ми гадали,вірили!
    Українці так скажуть,а ті інші скажуть:
    - А так вам дуракам і нада!
    :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 28 чер 2015
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нащо чекати і дивитись? Он Юрко НоТоЦо, як баба Ванга - все вже знає наперед.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Yurko NOTOCO

Дякую за вашу віру..і в мої Катрени і в Мишикові з Петрусем цуда!:)))
    :drinks:

View: https://m.youtube.com/watch?v=fdPaWZtJvn4

• Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрку, їдне мене тривожит: а чи дочекаємосі ми того щесті, чи то тіко наші внуки повидют, га?

• Смішно Смішно x 1
  13. Yurko NOTOCO

Ми сі дочекаємо же то Щістє прийде до Петрусевих і Мішікових внуків,про що вони нам з Льондину і розповідят потім,і в кіно покажуть,як то тєжко їм було!:haha:

View: https://m.youtube.com/watch?v=3NQGJ60IIHQ&t=71

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це страшна біда. Як її бідні українці переживуть? :)))
    В Україні тихо вже нічого не вийде. Занадто далеко все зайшло. Далеко за межі України, так що шуму є і буде багато. Саакашвілі на фоні навіть не тайфун а маленький шторм.

15. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

А во від Ляшка тоже шуму багато, але і результату мало. Тут шум який приносить результат.

Сміх та й годі таке говорити... А від українця в Грузії?

16. Yurko NOTOCO

А українці думають,що...
    Грузини мають свого Екс-президента Сакашвілі в Україні,за такого ж самого,як і Екс-президент Янукович в Росії! :hi:

17. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Не думаю, що так... Та й по факту яка мені різниця? Якщо він зробить в Україні все як в Грузії я буду дуже радий цьому, а там хто б він не був...

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Реформа милиции и судов - это уже достаточно для того, чтобы ему в Грузии памятник поставить.

Без справедливого суда и эффективной милиции, работающей на население, не возможны никакие улучшения.

Если сравнивать с РФ, то "избирательное" правосудие ,когда лишь для ограниченной части населения решения выносятся по закону, уже достало.
    Менты, которые исполняют любые приказы, не взирая на их законность или противозаконность, тоже достали.
    Мразь, которая творит, что хочет, зная, что ответственности не будет, так как менты и суды их не тронут, тоже достала.

Поэтому, Саакашвили, которому удалось изменить ситуацию, - надежда для Одессы и для всей Украины.

Дай Бог ему здоровья и пусть его охрана бережёт!

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Yurko NOTOCO

Да-а,і я тепер твердо і сліпо буду також вірити,що Міша змінить Одессу і зробить добро всім одеським е-е-е...одеситам!
    Міша буде настоящим королем Одеси!
    І пам'ятник по-сам бюст поставимо йому з віником,що корупцію мете...а как же!
    :crazy:

View: https://m.youtube.com/watch?v=512jqNRamU4

Останнє редагування: 29 чер 2015
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Юрку, а я ніяк не второпаю, на якого біса вам здалася та Одеса. Одеса може бути грузинською, російською, жидівською, але даю вам гарантію, вона ніколи не стане українською. Тож не хвилюйтесь, зробить їм щось добре Саакашвілі, нехай тішаться. Вам то що? Не все-одно для вас чи там керує грузин, жид чи москаль? Українець там ніколи не буде керувати.
    Особисто для мене ці люди - іноземці. Коли я тут зустрічаю бувшого жителя чи то Одеси чи Харкова чи Миколаєва, я з ними балакаю англійською. Вони українською не вміють, я російську успішно забув. Так що нема проблем.

а де твій аватар? :)