Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

та мабуть що не цікавилась до недавнього часу

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

але він не був цілком свіжим, як не крути.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саакашвілі? піде у відставку і створить власну партію, або плюне і поїде в США.

5. Hase

Hase зайчик

Миху, ну НЕ МОЖЕ Президент всім займатися, на це є міністри, замміністрів, мери, губернатори і місцеві ради і на кінець Верховна Рада. Саaкашвілі робить те, що повинен робити губернатор. Насправді запитувати потрібно губеррнаторів областей, чим займаються вони.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А хто їх призначав? Це ж не виборні посади як при федерації.

7. Latana Royal

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

От власне!

Кадрове питання у Порошенка дуже кульгаве.

Я - львівянин. Але я не знаю отак сходу хто у нас губернатор. Очевидно, людина, яка гарманійно вписалася в корумповану нашу схему, бо його не чути. Гризина з Одеси чути, а наш сидить, як мишка - всьо хорошо.

А це означає, що реформ нема. Бо якщо ламати систему, то це чути, а раз спокій, тишина, значить ми в болоті.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 2
  11. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

вот как раз потому, что гн как мышка сидит - Вы о нем ничего и не знаете))) а у нас и до Михо о минимум 5 последних губернаторах было хорошо на весь город слышно...

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

але я папєрєдніків не чув.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, а кому потрібні папєрєднікі? Я коли відповіда Юркові про його список "героїв" не сказав всього до кінця. Хто хоч трохи щось зробив для України - це Кравчук. Він відірвав частинку СССР. На жаль, це утворення так і лишилось частинкою СССР, тобто УССР. Дальше процес не пішов.
    На жаль, Саакашвілі не буде в змозі "побудувати соціалізм в окремо взятій" Одеській області.
    Садовий має великий авторитет зробити це в Галичині і на Західній Україні. Чи захоче? І чи буде мати значення для всієї України?
    На жаль Руїна в яку впихнув відомий алкоголік Україну 360 років тому не може зрушитись зх місця..

14. Latana Royal

а хіба він збирався? о_О

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ліквідувати усю службу потрібно. Монополія Україні не потрібна. А вони саме монополізацією рейсів займаються. Українські авіакомпанії або збанкрутують або навчаться бути конкурентоспроможними. Такі які є на сьогодні краще збанкрутують бо вони ні в які ворота не лізуть.

18. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

Так и папередники такими одиозными фигурами не были. Известность и массовость обсуждений наших губернаторов началась с Палицы.

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Дуже багато шуму довкола Саакашвілі. Його вже возвели в ранг спасителів країни :)
    Це не є добре, і розвязка буде несродіваною ;)

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Поки-що Одеського князівства.

а де твій аватар? :)