Саакашвілі, Одеса - відслідковуємо розвиток подій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 31 тра 2015.

1. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Громадянство прийняв - пийняв, українцем себе називає - називає. Шось та й робить вже. Поживем, побачим... Шоб всі потім не ломанулися в Одесу жити бо там все класно буде)
    Доречі от цікаво)
    http://politolog.net/ukrnews-php/od...ny-novovvedeniyami-novogo-glavy-umvd-oblasti/

• Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Їх штучно в пробірках вирощують. Зі сперми Ху№ла і яйцеклітини скаженої рязанської корови. Тому те що вони пишуть є абсолютно ідентичним ревінню нещасної та хворої худоби.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. DimonRU

DimonRU миється в бані

Если коту делать нечего он @йца лижет, так же и Вам ответить нечего, так Вы оскорблять начинаете, а говорите толерантность и европейская культура в Украине, судя по таким как Вы очень видно какая у Вас культура! Хотите пообщаться пишите в личку нечего отходить от темы, если правда в глаза колит! Не флудить-это правило данного форума и писать по теме!

• Тупо Тупо x 2
  4. DimonRU

DimonRU миється в бані

Ваши слова да Богу в уши. Оптимизм и вера это хорошо, главное чтоб что то для этого делалось, а не только БЛА БЛА БЛА от политиков, а принять гражданство и называть себя украинцем это дело не мудрёно, тем более его назначил президент, а не народ выбрал, а это не по конституции уже и считается нарушением.

• Тупо Тупо x 2
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Засунь свою голову Ху№лу в ж.пу, нацист. Ви ще всі будете висіти на шибеницях, ублюдки.

• Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Почитайте краще закони, перш ніж давати свої оцінки:
    http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Поки що Конституційний суд за жодної влади не сказав, що даний закон протирічить Конституції (писати потрібно з великої букви, а не так як Ви

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. DimonRU

DimonRU миється в бані

А что такие как Вы будите тогда делать?

• Тупо Тупо x 1
  8. DimonRU

DimonRU миється в бані

Вы знаете, я прочитал Вашу ссылку на КОНСТИТУЦИЮ но не нашёл не где написано что губернаторов назначает президент, вообще всегда были выборы и народ выбирал на голосовании, если я не прав и что то пропустил или не заметил, пожалуйста поправьте меня и укажите где это именно в КОНСТИТУЦИИ Украины написано, что президент имеет право без народного голосования назначать того кого ему вздумается.

• Тупо Тупо x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Загальні слова. Назвіть українця, який би зумів нормально покерувати Україною. 20 років незалежності, а українського Д' Голя - нема. Є совки-злодії. Але то й не дивно. Українська еліта знищена давно москалями. Поекспериментуємо ще 20 років?

Саакашвілі - дуже грамотний і освідчений чоловік. Поки чи не єдиний, хто зламав совок у країні. Любить Україну. Хороша кандидатура у президенти України. Я - за.

А ото вуйківське "а шо у нас своїх нема?" нікому непотрібне.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ст. 118 Конституції України

• Інформативно Інформативно x 2
  11. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Саакашвілі для мене яскравий приклад політика який зробив лад у країні. Коли Грузія з ще більшої задниці стала цивілізованою країною. Це вже щось може свідчити. Я не маю підстав йому не довіряти. Носити на руках також не буду. Час покаже як він себе поведе. Тоді можна і робити висновки.

• Подобається Подобається x 3
  12. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

• Інформативно Інформативно x 2
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

По суті - погоджуюсь. Але він не "освідчений", а освічений.
    А освічений - той, хто має освіту, як правило - вищу.
    Я би сказав: Саакашвілі - освічений і досвідчений чоловік.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він добре говорить але Собчак з її тріскучим голосом і манерою перебивати годиться тільки для допиту путіноїдів.

• Смішно Смішно x 1
  15. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ну він теж не має звички часто дослуховувати до кінця)))

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Але він не журналіст.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

medwedo berlogsoni, ви праві, япомилився і то грубо помилився, але ви вже так не наїжджайте на дєдушку ЛФ.

• Смішно Смішно x 2
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Вороне, ну Ви ж розумний чоловік. ;) Воно на роботі, а Ви нервуєтеся...

• Смішно Смішно x 2
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та де я денервуюсь. Тільки перейшов на зрозумілу йому мову. Я поліглот тому можу і на такій. Мене денервує тільки внутрішня ситуація в Україні яка на жаль не найкраща. Все інше зараз змінюється на краще.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. DimonRU

DimonRU миється в бані

Ну конечно он "умный" раз такие слова говорит, наверное Вы думаете если человек хам то это правильно. Я не кого не разу не оскорбил и не одного поганого слова не сказал, а вот Ворон только и делает что меня оскорбляет и по Вашему он умный человек!?

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)