С приветом из России

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Kot Begemot, 31 січ 2014.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Ех! Так красіво лоханутися і викрутитися вміє тільки московський Полковник! :good::mocking::))) Нє, щоби признатися, що з бодуна переплутав континенти з планетами, зробив умноє ліцо, шо всьо чікі-пікі! :haha:

п.с. Полковнику, а як там тіпа "ай-я-яй!как вам нє стидна! нє знать разніци мєжду планєтами і континентами! ета ж випускнік ВВПУ!" ;)
    п.п.с. Я не злопам"ятна. Я тільки так. Відімщу - і забуду! ;)

• Подобається Подобається x 5
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви там дітей бачили? я ні
    я бачив купку сцикунів які захищають бандитів

• Подобається Подобається x 3
  3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Всі та не всі. Тому давайте не будем забувати про добросусідські відносини. Ок? :) Російська революшн ще попереду. І, навідміну від росіян, ми їх підтримаєм в цьому. Хіба не так?

Я розумію вас і мені приємно,що ви ладні відстоювати наші життя. Але, нажаль, ви вкорні не розумієте ситуації. Воювати ви підете не за нас, а проти. З тої простої причини, що думка політиків і простого люду відрізняється. Та і не сприймаєте ви Україну як незалежну державу, а лише як частину Родины. Тому так от.

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Дитинко, тобі скільки рочків? 25-26? А мені 53. І я і оці всі дискутуючі дяді ( Борис, Карабін, Педро, Ромко, Forpost - дехто старші від мене, дехто - трохи молодші) всі ми на своїй шкірі добре знаємо, що таке Росія, що вона може і чого від неї чекати, а ще особливо з її теперішнім фюрером. ;) Так що ми нічого не забуваємо, але такого сусіда і ворогові не побажаєш, а ще особливо у світлі цих подій, що зараз відбуваються в Україні. Так що, повір, ми не просто все це говоримо про Рашу... ;)

5. Lutra

Lutra Well-Known Member

Оля, те, що ви за мене старші, не значить, що я маю перед вами звітувати. Я поважаю вас, але маю і свою думку і, власне, ми з вами на одному боці барикад. Я дуже добре знаю ставлення росіян до українців, історію вчила і розумію, що сусід у нас "веселий". Але це не привід вести себе так. І уподоблятись тим, кого так не любите. Я розумію, що для декого "все средства хороши", але з цим не згідна.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може скажете то пуцькіну з його зграєю?

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

http://youtu.be/f1-6_EKluVQ

Скажім,я дивуюсь,що ці "діти" не почали стріляти.
    Там ж їх матері,а то достойні учні своїх савєцьких попередників,для яких найбільше щастя - катувати своїх батьків.
    Переконаний,що їх рузкє коллеги не задумались ні на хвилинку.
    Бо для покидьків закатувати рідну маму - то все.
    Ви б мабуть зацуілували чоботи того ката,який вб"є вашу сім"ю,правда?
    Те ж б зробили б більшість рузкє,як вони робили всю свою історію.

Останнє редагування: 2 лют 2014
    • Подобається Подобається x 2
  7. Полковник

Полковник миється в бані

8. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ромко, в даному випадку нам потрібно їх підтримати і пожаліти. І відкрити їм очі на істину. Тим більше в цих умовах. Тролити москалів справа є корисна і приємна, але то вже як не вийде пояснити . Чи ти й мене під ту ж гребінку?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Треба вірити,що

10. Kot Begemot

Kot Begemot миється в бані

Золотовалютные резервы России - 500 млрд.$ (более трех ВВП Украины), при этом внешний госдолг России является одним из самых низких в мире. На переоснащение армии и флота до 2020 года планируется потратить до 700 млрд.$. Одно-единственное нефтяное месторождение, где работаю я и еще 200 человек, за 5 лет добыло нефти на 15 млрд.$. Т.е по сути эти 200 человек спасли экономику Украины.

Будем надеяться, что $ 50 млрд., потраченных на российский спорт, мировое олимпийское движение, развитие инфраструктуры черноморского юга России пойдут всем во благо и в дальнейшем себя оправдают.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

З ким? Зі скаженими псами? З ними я знаю одні відносини - відгородитись якомога більш високим муром. Порадив би читати історію. Бажано не основану на Краткам курсє.

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Педро, ви хочете війни? Ви до неї готові? Я кажу про справжню війну. Я розумію, що вона уже є, але це лише капля в порівнянні з тим, що може бути. На словах усі круті, а підіть-но померзніть трохи. Ромко, якщо ти віриш, що поляки чи європейці хоч чимось нам поможуть, якщо Росія введе зараз свої війська - люди, ви наївні. Подивіться в обличчя реальності. Усім на нас начхати. І за всю історію кожен сповідував власні інтереси. Так само як і ми. Майдан - наш, і ми самі повинні навести лад у своїй країні і відбитися від російських тітушок. Росія ніколи не була хорошим сусідом. І не буде. І іншого сусіда в нас не буде. І половина моїх родичів живе в Росії, бо так склалося життя і вони не є поганими людьми. Я згідна з тим, що чим менше у нас спільного з Росією - тим для нас краще, але, треба ж виходити з того, що маємо. А що ми маємо? Зварганимо ядрьону бомбочку і пошлем її на своїх же родичів? Якщо я не права то кажіть. Слухаю.

Кот Бегемот - родовища не вічні. Трохи пізніше, ви зрозумієте, за що ми тут сваримось. Вам прямим текстом сказали - люди, вас нагріли, і роблять це регулярно. Хочете справедливості і демократії, а також хороших стосунків з сусідами - робіть копендупен дядьку Путіну. А то трохи соромно, коли російські дипломати махлюють з американськими доками на громадянство. Сядьте і в неті почитайте, трохи займе часу, та в Україні поки доступ до інформації вільний і свобода слова, хоч ті журналісти і биті але є. Та якщо вам подобається сидіти в дурнях - не маю нічого проти. Будем надіятись на краще.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Власником чи особістом?

Хлопці, де 15 лярдів? Під моїм столом нема. У шафці в клозеті теж нема.
    Ромку, Карабіне, пошукайте у себе. Втім не шукайте. Їх явно везли через Харківщину чи Луганщину, там на кожному світлофорі відчіпляли по вагону. :)

Бегемоте, ваш "тренер диких гусей" і луччий друг совєтскіх субмаринщиків - кинув з общака нашему шапрокраду на подавлення Майдану і наступні вибори.
    Тільки сразу Вам кажу - назад вимагайте з янека та азарова. ми вам нічого віддавати не збираємося.

Піар-акція провалилася. :)

А коли нам Європа дасть 15 мільярдів - оті гроші ми сумлінно відпрацюємо, повернемо вчасно і з відсотками.

Не косіть під пролетарського простака. Ми цей прийом теж знаємо. :)

• Подобається Подобається x 4
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну да, ну да, ну да! "Русскіє нє сдаютса!" :mocking: :haha::))) Але то нічо, Полковнику! :) Ви - ізобрєтатєль. Скажіть нехай Путін вам премію випише. Ви вивели Рашу на новий рівень - в Сочі проводитимуть цього року міжпланетні Олімпійські ігри.:good: Землянє, марсіанє і всі інші інопланєтянє - :welcome:

15. Boris_Kiev

Краще влаштували би у Сухумі. Там у мавп"ячому розпліднику такі спортсмени тренуються - відразу було би золото і з повітряної акробатики, і з важкої атлетики, і зі швидкісного сексу. :)

16. hrim

hrim Well-Known Member

Про одного "с приветом".

"В Крым бить фашистов летит депутат Госдумы
    Депутат Госдумы от партии «Единая Россия» Алексей ЖУРАВЛЕВ сообщил, что летит в Украину для создания Антифашистского фронта".
    http://an.crimea.ua/page/news/56165/
    И вас вылечим. Від провокацій.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

А чо в Крим? о_ОЧо не "в логово бандєровцев" - Львів? :mocking:

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну так фронт створюється перед ворогом, а в тилу створюють партизанський рух.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Наконец-то.
    Хоть кто-то из России.
    Кого только не было - и пиндосы, и литовцы с латышами, и поляки, и немцы...
    Хоть как-то разбавит компанию обвинителей России во вмешательстве во внутренние дела Украины.

20. Boris_Kiev

Полковнику, повторіть історію совєццкіх та російських збройних сил: усі "яструби" із пташиними прізвищами закінчували кар"єру погано. Куліков, Лєбєдь... (підкиньте ще кілька прізвищ).
    Тепер Журавльов полетів. "Журавль" - це ж сородич стерхів, яких Пу ініціював на потрахеньки, виписуючи шлюбний танець гуся на мотодельтаплані?

Ще не перевелися "пєтухі" в Росії?

а де твій аватар? :)