Олімпіада в має буть суперова! Хочу поїхати. І в мене багато друзів в Росії. Давайте от без цього. На спортивних іграх, якщо немає Української команди, я вболіваю за Російську. І шахи я дуже люблю. Майдан майданом, і це наші проблеми, давайте не будем змішувати речі і робити так. Це вже просто тролінг. Не всі люди однакові. Хоча, я можу зрозуміти, тут як в анекдоті про справжню любов: Кохана мені так подобаються сніжинки на твоєму волоссі - нещире кохання. Вдягни шапку мантелепа - щире Тому не ображайтесь. Якби нам було всеодно, то ми б просто мовчали .
А признати, що дописувачка з ваших внучка(правнучка) асвабадітєля, тільки що асимільована у Львові і тому мова така і допис заступницький, нє катіт? Хоча про що я? Це ж істинне ліцо русского афіцера.
Чого до слів прискіпуєтесь? Я вчуся у Львові. Думаю маю повне право тут писати. Вам не сподобався мій пост? Може досить огризатись. Краще скажіть, що саме вам не подобається. Я взагалі не розумію яке відношення має олімпіада до нас? Окрім того, що можем поїхати і розважитись. Я реально втомилась і не лише від російських комуністичних шовіністів і товстих тролів, але і від українських провокаторів також. Хоча б не говоріть того, чого не знаєте, і всім буде від цього лише краще.
Олімпіада вкрала у російського населення 50 лярдів доларів то який хрен вона суперова кашки поїж спочатку поки щось узагальненювати
Що ж. Ок. Багато людей, просто люблять поговорити. Не розбираючись де правда а де брехня, просто підливають масла в вогонь. Без фактів поєднуючи речі, які між собою поєднати складно, і граючи на почуттях і загальних настроях. Це стосується не лише Українців, але і Росіян. Там взагалі на фоні повної дезінфи, де правда а де брехня, можуть приблизно розібратись лише ті люди, які шукають правду. Біда в тому, що далеко не у всіх є час і бажання її шукати. А ще гірше те, що це вигідно не нам. Тому оця фотка https://lh5.googleusercontent.com/-DIiPo2vL7uM/Uu30NHic7SI/AAAAAAAAUJE/z3cCm1pLVBw/w393-h324-no/%25D0%25A1%25D0%25BE%25D1%2587%25D1%2596.PNG мені не подобається. Може краще побажаємо удачі? ---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ---------- Не має значення вкрала чи ні. То не наша справа, а Росіян. Вони сприймають фразу " мантелепа вдягни шапку" як відсутність романтичності, а не як вияв турботи. То чому будем лізти? У нас своїх проблем вистачає. Наші також на ЄВРО купу грошей сперли, але я хотіла, щоб незважаючи на все футбольний фест пройшов добре. Невже не ясно?
Forpost, оно вам нада? Они Вам нужні? Та хай крадуть! Вони на це тільки здатні. Чо їх шкодувати? Шо бідота голодупа їхня, що новоспечені багатії - всі вони нас ( хахлов) ненавидять. Адекватних людей там на пальцях можна порахувати. І ті стараються кудись свалить, як вони кажуть. А поговори з пересічними громадянами, то навіть в алкашні - імперські амбіції. Так що нєча іх жалєть! А Олімпіада їхня, то кому вона потрібна? Хай собі потішаться.
так ми особливо не лізем, а от вони лізуть як саранча....і кажуть шо не гоже влаштовувати революцію в Україні, бо то може і на росію перекинутись, а ліліпут від того аж кип'ятком люрить.