С приветом из России

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Kot Begemot, 31 січ 2014.

1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Олімпіада в має буть суперова! Хочу поїхати. І в мене багато друзів в Росії. Давайте от без цього. На спортивних іграх, якщо немає Української команди, я вболіваю за Російську. І шахи я дуже люблю. Майдан майданом, і це наші проблеми, давайте не будем змішувати речі і робити так. Це вже просто тролінг. Не всі люди однакові. Хоча, я можу зрозуміти, тут як в анекдоті про справжню любов:
    Кохана мені так подобаються сніжинки на твоєму волоссі - нещире кохання.
    Вдягни шапку мантелепа - щире :)
    Тому не ображайтесь. Якби нам було всеодно, то ми б просто мовчали .

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Олімпіада не в має, а в фєвралє.... ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Пани филолог, неужели не ясно, что добысувач очепятался в быкве В.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви ще скажіть, що слово
    теж українське. :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Галицкое, скорее всего.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

А признати, що дописувачка з ваших і тому мова така і допис заступницький, нє катіт? ;) Хоча про що я? Це ж істинне ліцо русского афіцера. ;)

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

Чого до слів прискіпуєтесь? Я вчуся у Львові. Думаю маю повне право тут писати. Вам не сподобався мій пост? Може досить огризатись. Краще скажіть, що саме вам не подобається. Я взагалі не розумію яке відношення має олімпіада до нас? Окрім того, що можем поїхати і розважитись. Я реально втомилась і не лише від російських комуністичних шовіністів і товстих тролів, але і від українських провокаторів також. Хоча б не говоріть того, чого не знаєте, і всім буде від цього лише краще.

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

о, то ви шось знаєте? поділіться знаннями пліз....

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так на Поліссі говорять.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви до своїх мами і тата також так говорите? ;)
    А сама звідки? ;)

11. Forpost

Forpost Стоїк

Олімпіада вкрала у російського населення 50 лярдів доларів то який хрен вона суперова кашки поїж спочатку поки щось узагальненювати

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Що ж. Ок. Багато людей, просто люблять поговорити. Не розбираючись де правда а де брехня, просто підливають масла в вогонь. Без фактів поєднуючи речі, які між собою поєднати складно, і граючи на почуттях і загальних настроях. Це стосується не лише Українців, але і Росіян. Там взагалі на фоні повної дезінфи, де правда а де брехня, можуть приблизно розібратись лише ті люди, які шукають правду. Біда в тому, що далеко не у всіх є час і бажання її шукати. А ще гірше те, що це вигідно не нам. Тому оця фотка https://lh5.googleusercontent.com/-DIiPo2vL7uM/Uu30NHic7SI/AAAAAAAAUJE/z3cCm1pLVBw/w393-h324-no/%25D0%25A1%25D0%25BE%25D1%2587%25D1%2596.PNG мені не подобається. Може краще побажаємо удачі?

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

Не має значення вкрала чи ні. То не наша справа, а Росіян. Вони сприймають фразу " мантелепа вдягни шапку" як відсутність романтичності, а не як вияв турботи. То чому будем лізти? У нас своїх проблем вистачає. Наші також на ЄВРО купу грошей сперли, але я хотіла, щоб незважаючи на все футбольний фест пройшов добре. Невже не ясно?

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Forpost, оно вам нада? Они Вам нужні? ;) Та хай крадуть! Вони на це тільки здатні. Чо їх шкодувати? Шо бідота голодупа їхня, що новоспечені багатії - всі вони нас ( хахлов) ненавидять. Адекватних людей там на пальцях можна порахувати. І ті стараються кудись свалить, як вони кажуть. А поговори з пересічними громадянами, то навіть в алкашні - імперські амбіції. Так що нєча іх жалєть! :russian_ru:
    А Олімпіада їхня, то кому вона потрібна? Хай собі потішаться. ;)

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так ми особливо не лізем, а от вони лізуть як саранча....і кажуть шо не гоже влаштовувати революцію в Україні, бо то може і на росію перекинутись, а ліліпут від того аж кип'ятком люрить.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Не.
    Она не наша.
    Она межпланетного масштаба!

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

інопланетяни будуть? чи тільки самі обдолбані рускі во главє з медвєдопутами?

17. Оля

Оля Старожилка форуму

о_О
    А які ще планети приймають участь? Марс, Юпітер, Венера? :mocking:

18. Полковник

Полковник миється в бані

Будут.
    Украинцы собираются приехать.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я про інопланетян питав..
    чи інопланетянами ви рахуєте мєдвєдопутів?

20. Полковник

Полковник миється в бані

Я и отвечаю.
    Или людей, бросающих огонь в своих же детей Вы считаете землянами?

а де твій аватар? :)