С 90-летним ЮБИЛЕЕМ ВОСР, товарищи!

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Полковник, 7 лис 2007.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я думаю було би дуже не справедливо НЕ згадати в цій гілці одного нашого форумлянина , який має відношення до ВЛКСМ.
    Це -тов. Чітатєль Обкома.
    Почесний комсомолець Пєрмі , перший комсорг Обухівського КБК він і зараз в строю , такий невтомний будівник кращого майбутнього.
    Хотілося , би перефразувати вірш В.Маяковського:
    " Ми говорим комсомол - підрозуміваєм Чітатєль (той що Обкому)
    Ми говорим Чітатєль - підрозуміваєм комсомол
    !"

• Подобається Подобається x 2
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

о_О
    Патріку, тут гілка про ВОСР..., а не про ВЛКСМ. Ви чого то проти ночі в Канаді, а зі самого .рання в Україні згадали про ВЛКСМ???
    Ще й Читателя бідного старєнького вчепили.о_О Гладіатора. :lol:

п.с. А якщо серйозно. То не був Читатель ні почесний комсомолець Пєрмі , ні перший комсорг Обухівського КБК. ;)Не наговорюйте на людину. Взагалі комсомолцем не був до пізнього віку. Просто ностальгує за "тим" часом. За часом своєї молодості.

п.с.с. Читатель, бачите, як я за Вас адвокатую? ;) Попробуйте не оправдайте моє довір"я....:blush::girl_cool:

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

В попередніх дописах Полковник поздоровив нас всіх з 90 річчям ВЛКСМ.
    От я і тему продовжив. І вважаю що в контексті написаного не згадати Шановного пана , було би не справедливо.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я ТАМ Вам теж відповів. :) А мій допис був викликаний здивуванням: коли це і де метрополії роздавали свої землі колоніям??? І потім, опосередковано таке твердження (передати територію колонії, у даному випадку УРСР) з метою покращити там (в Криму) економічну ситуацію як не крутіть, а свідчить про те, що таки в колонії була краща економіка. А це вже нісенітниця. Я веду до того, що Україна/Малоросія/УРСР ніколи не була колонією Росії/РСФСР.

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Ой, вибачте, я й пропустила. Дійсно поздоровив. :) Я думала, що то він до нової річниці ВОСР готується. :) Взагалі, цю гілку варта би було помістити в розділ "Гумор". Бо й в Росії вже на пальцях можна порахувати тих, хто тото сьвіткує. :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  6. Patrick

Вам теж , Олю , не завадило би поставити скромний , нєбольшой букєтік цвєтов до памятніка важдя.
    Він там в Вас на півночі міста ще стоїть в чорній дільниці.І за одно "лєнінский урок" з ними провести.:lol::lol::lol:

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Та казали, що стоїть. Я так і не мала часу поїхати і подивитися. Вірніше, дітям тоту екзоту показати. :crazy:

Аво, видите! А люди такой не вірут, жи тотой чорноваргатий Обама також плянує в Гамериці лєнінске дєло продовжити!о_О

п.с. До речі, нині по новинах руского радіо чула, що відбулася презентація Обамівської книжки "пра сєбя любімава" в Масквє.:crazy:Чи Вам, Патріку, тото не є підозрілим? ;)

8. Patrick

Ну , то на що чекаєте? Ще знімуть , і такий шанс пропустите....будете каятися.
    P.S.Олю не є , бо Росія використовує цю виборчу компанію в своїх цілях.І презентація книжки , ще нічого не означає.
    А що до різниці між Обамою і Маккейном.
    То що хоче зробити Маккейн , Ви знаєте.
    А Обама -молодий , амбітний , хоче бути на 2й термін (якщо вийде на перший) і його ціль економіка .
    А взагалі то , це Ваші справи - вибори в США і я , як канадієць , можу тільки спостерігати.Хоча Канада , де консервати при владі , потягує за Маккаейном

Останнє редагування: 23 жов 2008
  9. Степаныч

Возвращаясь к теме. Если уж праздновать Конотопскую битву, участие Мазепы на стороне врага в Полтавской битве, то почему бы не праздновать Великую Октябрьскую социалистическую революцию?

10. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Класна логіка, раз проти східного сусіда - отже на стороні врага.:)

11. Степаныч

Логіка залізна!;)Якщо проти свого союзника, якому присягав на вірність, і на стороні його ворога - то таки на стороні ворога.

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Пани Олю :give_rose: ,пани Олю :give_rose:, я так рад ,что Вы пришли на форум :give_rose:..... я так по Вас соскучился :cry::cry::cry:
    Что все домыслы,гражданина Канады,мистера Патрика мне :
    по фигу!!!​

:preved:

13. mota_boy

Це якщо з російської колокольні то присяга одностороння і в результаті зрада, а якщо з другої сторони дивитись то союз це ти мені я тобі а не все в одну сторону, отже просто шлюб розпався.

14. Степаныч

А як тоді розцінювати поведінку гетьмана Скоропадського, Полуботка та ін...?

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нехай святкують ВОСР. Психіатри та наркологи без роботи не сидітимуть. Це ж добре ?

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І я такої ж думки. Нехай святкують своє ВОСР. А нам це все ДОСР:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  17. Степаныч

Це да!
    Ну то вам до проктологів.

18. romhavr

romhavr Well-Known Member

Шурави:
    «Какой состав населения, такие и школы».
    А що дійсно із школами за «составом населения»?

Кубанская
    языковая группа Оба пола
    Великорусский 816734
    Малорусский 908818
    Белорусский 12356
    Итого 1737908

Воронежская
    языковая группа Оба пола
    Великорусский 1602948
    Малорусский 915883
    Белорусский 3544
    Итого 2522375

Екатеринославская
    языковая группа Оба пола
    Великорусский 364974
    Малорусский 1456369
    Белорусский 14052
    Итого 1835395

Курская
    языковая группа Оба пола
    Великорусский 1832498
    Малорусский 527778
    Белорусский 924
    Итого 2361200

Донского войска обл.
    языковая группа Оба пола
    Великорусский 1712898
    Малорусский 719655
    Белорусский 9158
    Итого 2441711
    Первая всеобщая перепись населения Российской Империи 1897 г.
    Распределение населения по родному языку и регионам
    http://demoscope.ru/weekly/ssp/rus_lan_97.php?reg=43

19. mota_boy

Та знову як з якої колокольні дивитись. Можна як московське підлабузництво, та слабкість, можна як стратегіне вичікування (правда їм така нагода як Мазепі не трапилась). Судити можна по різному.

20. Степаныч

Згоден. Можна судити як протиукраїнську політику, теж можна (тільки так і можна). Мазепа - зрадник!!!

а де твій аватар? :)