Полдня сегодня занимался тем, что документацию переводил с русского языка на украинский и наоборот, спасибо что подсказали
Вони це саме думають про Вас, не приходило Вам в голову? Речення може складатись тільки і виключно з таких слів. Тобто у цілому реченні - ні одної голосної. Тільки це не тому, що всі чехи російську знають. Просто всі місцеві - росіяни.
Аяяяй! В умовах інформаційної війни ворогу допомагати, та ше й для того на чужинську мову переходити? Уууу, запроданець! Більше на форум "Свободи" не ходи. Ще назвуть тебе там "ліберастом" або "нудним демократом"
Нет. Дело в том, что человек думающий - он стадом не ходит. А эти организации - ....исты (а начало - по вкусу - ком... нац... ) - только в стаде - с вождем во главе - и возможны...
Колись, десь я читав, що це притаманно праслов'янській мові. А форма, коли за кожною приголосною іде голосна, є наслідком неслов'янського впливу...Я не спеціаліст, то сподіваюсь, що знайдеться знавець, що пояснить чи це правда, чи ні.
Можу припустити що голосні втрачалися в рунних записах говорили і слов'яни -Морава В(е)лтава .Пізніше читали Mрв, Влтв типу місто біля Порога П(о)р(о)г(а) Запитайте ci якщо не лінь на лінгвістичних спеціальних форумах.