Русских бьют!!!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 тра 2011.

1. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

В СССР вы выросли.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я і не сумнівався. Саме тому Ви, Ваня і Вам подібні, несамовито набиваються в родичі, а Вас кожного разу треба відгоняти як назойливих мух і пояснювати сотні, тисячі разів що віслюк не може бути родичем вовку, або тигру. І навіть не може бути родичем собаці та коту. Він просто віслюк, а родичі його бігають по монгольських степах. А він , віслюк, їх цурається і за родичів не визнає. Але від цього вони таки не перестають бути родичами.

Ми Ваня відчуваємо те, чого Ви відчувати невзмозі. І навпаки. Ось така різниця Ваня.

3. ГРАНД

Я Ваня народився і виріс в Україні. І на якийсь ссср мені було глибоко чхати.

4. Ваня Лисицын

Ну вот представьте, у Вас есть близкие.
    А на следующий день вы являетесь друг друг иностранцами. Нормально?

5. Ваня Лисицын

Тогда, наверное, и на промышленность на юго-востоке начхать?
    Хата с краю имеется и сойдёт?

6. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Я родился в семье, где многие умерли от голода и в лагерях, но в детстве я любил Ленина.

Пусть покарает вас Бог, пидарасы!

7. ГРАНД

Абсолютно нормально. У мене є близькі і в москві і у Кракові, а також в Будапешті. І всі вони іноземці. Вони громадяни тих країн, і не українці. То чому вони для мене не можуть бути іноземцями і водночас близькими?

8. ГРАНД

Не просто начхати, а ще й насрати на неї. Я не власник тієї промисловості. Мене більше турбує промисловість моєї області, до якої я маю особистий стосунок. А до південно-східної промисловості мають стосунок інші українці. Хоча правду кажучі, більше євреї. але ж це не значить що вона (промисловість) Ізраільська. Тоб то вони, євреї з тієї промисловості мають прибутки з рентабельністю в 300% (бо з меншою вони працювати не хочуть), а мені з якогось дива ще переживати за їх статки? Вони ж не переживають за мої? Наприклад мені не байдуже мале підприємство в Харкові яким володіє мій рідний брат. Я за це конкретне підприємстіво турбуюсь і всіляко гтовий йому допомогати в міру сил.
    І з краю теж нормально. Бо вона ж хата.

9. Ваня Лисицын

Сталин про такого, как сказал бы: "Вы либо враг, либо дурак".

10. ГРАНД

РУССКАЯ МАФИЯ. На зарубежных нарах сидят уже более 7000 русских преступников

Путинский МИД России обнародовало статистику, согласно которой на зарубежных нарах сидят тысячи граждан первой в мире страны чекистов. По состоянию на ноябрь 2011 года около 7 тысяч русских находятся в иностранных тюрьмах и следственных изоляторах.

Наибольшее число граждан России сидит на нарах на территории «русского мира» в СНГ, а также в странах с крупными русскими диаспорами. Почти половина из общего числа русских преступников находится в Украине — порядка трех тысяч русских, в Казахстане — около одной тысячи, в Беларуси — 560 русских, в Германии — 450, в США — 350, в Испании — 170, в Бельгии — 160, в Эстонии — 150.

Приведенные цифры не являются полными. Русские консулы не всегда оказываются осведомлены о случаях отправки соотечественников на нары из-за законодательных ограничений в ряде государств.

11. ГРАНД

Ну і лижи мошонку у свого сталіна. Так би сказав я про Вас, Ваня.

12. Ваня Лисицын

Тогда понятно. :)

13. Ваня Лисицын

Мошонколизов он не любил.
    За это его они не любили. И повыдумывали бред про "его репрессии". :)

14. ГРАНД

Ваня. Ви такий молодий, а вже колхознік.:rolleyes:

15. Ваня Лисицын

Ничего плохо в этом не вижу, если так.
    Ибо колхозники - главные враги либерастии. И принесли стране ГОРАЗДО БОЛЬШЕ пользы, чем Ваш брат. С коим Вы на пару являетесь совками-либерастами.

16. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Ваня, тебе Кавказ тычет в таз.

17. Ваня Лисицын

М-да, два совка-либераста.
    Так как, являетесь приверженцами паразитарной идеологии.
    От таких природа всегда старалась избавляться.

18. ГРАНД

Саме тому Ваня в Україні докацапській не було ніяких колхозів, і одразу ж після звільнення від кацапства колхози ліквідували.

А може ми з братом ще й фашисти-марксисти?;):)):)):))
    Ох Ваня, Ваня. Вам варто відмовитись від прослуховувань того недоумка старікова. Він Вас доведе до цугундєра або до будівництва нового Бєломор -канала. Але то вже без нас.;):))

19. Ваня Лисицын

http://finam.info/gallery/foto1190B000CB/default.asp

20. Ваня Лисицын

Кавказ с нами.

Выступление в книжном магазине Махачкалы.

http://www.youtube.com/watch?v=FjiE9LCG-EM

а де твій аватар? :)