Я і не сумнівався. Саме тому Ви, Ваня і Вам подібні, несамовито набиваються в родичі, а Вас кожного разу треба відгоняти як назойливих мух і пояснювати сотні, тисячі разів що віслюк не може бути родичем вовку, або тигру. І навіть не може бути родичем собаці та коту. Він просто віслюк, а родичі його бігають по монгольських степах. А він , віслюк, їх цурається і за родичів не визнає. Але від цього вони таки не перестають бути родичами. Ми Ваня відчуваємо те, чого Ви відчувати невзмозі. І навпаки. Ось така різниця Ваня.
Ну вот представьте, у Вас есть близкие. А на следующий день вы являетесь друг друг иностранцами. Нормально?
Я родился в семье, где многие умерли от голода и в лагерях, но в детстве я любил Ленина. Пусть покарает вас Бог, пидарасы!
Абсолютно нормально. У мене є близькі і в москві і у Кракові, а також в Будапешті. І всі вони іноземці. Вони громадяни тих країн, і не українці. То чому вони для мене не можуть бути іноземцями і водночас близькими?
Не просто начхати, а ще й насрати на неї. Я не власник тієї промисловості. Мене більше турбує промисловість моєї області, до якої я маю особистий стосунок. А до південно-східної промисловості мають стосунок інші українці. Хоча правду кажучі, більше євреї. але ж це не значить що вона (промисловість) Ізраільська. Тоб то вони, євреї з тієї промисловості мають прибутки з рентабельністю в 300% (бо з меншою вони працювати не хочуть), а мені з якогось дива ще переживати за їх статки? Вони ж не переживають за мої? Наприклад мені не байдуже мале підприємство в Харкові яким володіє мій рідний брат. Я за це конкретне підприємстіво турбуюсь і всіляко гтовий йому допомогати в міру сил. І з краю теж нормально. Бо вона ж хата.
РУССКАЯ МАФИЯ. На зарубежных нарах сидят уже более 7000 русских преступников Путинский МИД России обнародовало статистику, согласно которой на зарубежных нарах сидят тысячи граждан первой в мире страны чекистов. По состоянию на ноябрь 2011 года около 7 тысяч русских находятся в иностранных тюрьмах и следственных изоляторах. Наибольшее число граждан России сидит на нарах на территории «русского мира» в СНГ, а также в странах с крупными русскими диаспорами. Почти половина из общего числа русских преступников находится в Украине — порядка трех тысяч русских, в Казахстане — около одной тысячи, в Беларуси — 560 русских, в Германии — 450, в США — 350, в Испании — 170, в Бельгии — 160, в Эстонии — 150. Приведенные цифры не являются полными. Русские консулы не всегда оказываются осведомлены о случаях отправки соотечественников на нары из-за законодательных ограничений в ряде государств.
Ничего плохо в этом не вижу, если так. Ибо колхозники - главные враги либерастии. И принесли стране ГОРАЗДО БОЛЬШЕ пользы, чем Ваш брат. С коим Вы на пару являетесь совками-либерастами.
М-да, два совка-либераста. Так как, являетесь приверженцами паразитарной идеологии. От таких природа всегда старалась избавляться.
Саме тому Ваня в Україні докацапській не було ніяких колхозів, і одразу ж після звільнення від кацапства колхози ліквідували. А може ми з братом ще й фашисти-марксисти?))) Ох Ваня, Ваня. Вам варто відмовитись від прослуховувань того недоумка старікова. Він Вас доведе до цугундєра або до будівництва нового Бєломор -канала. Але то вже без нас.)