Ото то воно й є...Наскочили бусурмани на Сагайдачного,та й...дістали по-задниці! І плачуть: Мама,меня БЮТ! (с) )
Если речь обо мне, то смысл разговаривать и дискутировать был , пока сохранялся диалог. Сейчас - сплошные оскорбления...не интересно. если же вы о русских (по теме), то...ни одного плачущего не видела. То, что Вас игнорируют, вовсе н е говорит о том, что кто-то плачет.
Луну не ображає лише той, хто з нею майже у всьому погоджується. а хто їй намагається заперечувати, та ще й активно, одразу стає хамом, низько впавшим, не цікавим і т.п. Ось вона справжня причина всих "образ" та непорозумін.
Лунє,по тємє: У вас,як у випадку з полковником...як у Путіна з Тимошенко такий союз Меча й Орала,як...з козячої задниці саксофон! Займайтес краще сексом між своїми народами! О-о!
По тємє: У вас,як у випадку з полковником...як у Путіна з Тимошенко такий союз Меча й Орала,як...з козячої задниці саксофон! Займайтес краще сексом між своїми народами! О-о!
Щось я не зрозуміла. Ви що закликаєте нас, українок, займатись сексом із москалями? ) Ай-яй-яй. І вам оце не соромно?
Кохайтеся, чорнобриві, Та не з москалями, Бо москалі — чужі люде, Роблять лихо з вами. Москаль любить жартуючи, Жартуючи кине; Піде в свою Московщину, А дівчина гине — Якби сама, ще б нічого, А то й стара мати, Що привела на світ божий, Мусить погибати. Серце в'яне співаючи, Коли знає за що; Люде серця не побачать, А скажуть — ледащо! Кохайтеся ж, чорнобриві, Та не з москалями, Бо москалі — чужі люде, Знущаються вами.
[OFFTOP]- Диду, почему ты не ездишь на своей машине? - Не любят нас клятые москали, не дают нам нефти. - Диду, а почему у нас дома газовая плита не работает? - Не любят нас клятые москали, не дают нам газа. - Диду, а почему у нас генофонд сокращается? - Да я ж говорю, не любят нас клятые москали![/OFFTOP]
Луна!!! Не бачу Вашої подяки пану газпромовському анекдотчику.):rolleyes: Для окого він старається? Для Вас же і старається. А Ви чорства не хочете оцінити свого прихильника.)
[OFFTOP]Хохол снимает со стены хаты ружье и куда-то собирается. - Ты куда, Петро, собравси? - спрашивает его жена. - Та пиду трохи москалей постреляю. - А ну, как они тебя? - А мени та за что?[/OFFTOP]
Он искренний и умный человек. Мыслим мы по -разному, но это не страшно. Прекратит оскорблять направо и налево - все вернется на круги своя. Что ли не Ваше это, Ваня, дело...