РУССКИЕ.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 7 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=Hx7OXJPrLbw&feature=related

п.с. Зайдіть в Гугл і наберіть в пошуковці "русофобія". Перелік варіантів (в смислі географія поширення цього явища) Вас не порадує.
    І для інформованості потім завдайте "українофобія". І порівняйте.

2. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

3. ГРАНД

Звичайний кацапськи мат галицького пролетаря, який мабуть занадто довго перебував в кацапщині

4. Ryokousha

Типичный галицайский мат, используемый галицаями повсюду в запредельных количествах (равно как и постоянно пьяное состояние), к Русским никакого отношения не имеющий. Да и сам представленный на видео - типичный представитель Западной Украины. Обыкновенное визгливое тупое быдло.

5. rabinovich61

rabinovich61 миється в бані

Однако, не покривлю душой, если скажу что сегодня Гранд превзошел сам себя! Ну не может это не вызывать восхищения. Пожалуй плюсану деду :good: Вот, казалось бы, чем должен заниматься обычный человек на пенсии? Правильно, с внуками нянчиться, в огороде копаться. Ну, или там со своим другом-пердуном в домино "козла" забить. Да просто на завалинке посидеть, свежим воздухом подышать. Но нет! Батьківщина же в опасности! Кацапы тянут свои костлявые пальцы к горлу незалежной. Кто же еще, кроме него очистит планету от русской чумы? Вот и старается старичок не жалея эдоровья.
    Не знаю, сам не пробовал, но примерно представляю сколько нужно времени провести за компьютером, чтобы настрочить такое количество коментариев за себя и за клонов и еще накопать что-то в инете. Очевидно только на сон и остается.

P.S.: Дай бог что данный форум не читает молодежь. Вредно для неокрепшего мозга.

6. ГРАНД

ОК. Тоді що Ви скажете ось про це?
    http://www.youtube.com/watch?v=LagN5Ig1rr8&feature=player_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=ZYjK6orUWf4&feature=related
    2011 [​IMG]

7. Ryokousha

Фуфло, залипуха, фотошоп и черт знает что.
    Впрочем, для тебя принятие всего этого за чистую монету - явление не удивительное. С твоими-то неизлечимыми патологиями древесины головного мозга.

P.S. Ладно, ГРАНД, посабачились, и будет. Не дело это, так разговаривать. Я на самом деле считаю тебя совершенно нормальным, но очень во многом заблуждающимся человеком.

8. ГРАНД

Кацапьониш в своєму репертуарі. Задає питання і не чекаючи відповіді від того до кого спрямоване це питання , сам і відповідає. Це генетичне. Це один із елементів вічного питання про те за що у всьому світі ненавидять кацапів.

Тема принаймні опосередковано стосується забивання казла. В смислі цапа, в.... смислі кацапа.

Що таке завалінка, і чому я повинен на ній сидіти.?У мене є стільці, крісла, дивани врешті решт.

Трошки не так. Не кістляві пальці, а пьяні пики. А необхідність очищення планети від кацапів доводили самі ж видатні кацапи від Івана 4 до Лєніна, і т.д.

Ви багато чого не пробували. Ви не пробували бути просто порядною людиною. Не пробували не бути пьяницею і непробували бути просто людиною. Спробуйте, а потім плавно переходьте до роботи з компьютером.

У Вас мізку немає.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це чмо не вірно використовує слова. А так все вірно, коли заміните слово "человек" на слово ЖЛОБ. Він все розглядує під кутом зору жлоба.
    Але що цікаво, він свою культуру "рашен" хоче прикрити "рабіновіч". Хлопче, та тобі до справжніх Рабіновичів ой як далеко. Ти звичайний Галахвастов, правнук тупого Ємєлі з печі.

10. forester

forester Well-Known Member

Больше на проклятия бандеровцев похоже...

11. rabinovich61

Дозвольте запитати, а що є порядна людина?
    Я пропущу ваши обвинения в том, что я пьяница и, тем более, не человек. Ибо грех обижаться на Гранда.

12. ГРАНД

Я не чув подібних проклять Бандерівців. може продемонструєте для порівняння?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це людина, яка не обліплена реп'яхами твоєї болотної культури.

14. ГРАНД

Питання задати можна. А от людина може бути "хто" а не "що". Не має значення вона порядна чи не порядна.

Звісно ж Ви пропускаєте саму суть, і хочете поговорити про не значні речі.

Образа не гріх. Це абсолютно нормальна людська реакція на несправедливе ставлення, і т.п. Як що Ви образу вважаєте гріхом, то що для Вас крадіжка, обман, вбивство в решті решт?

15. rabinovich61

Ладно, опустим откровенное хамство в мой адрес. Судя по вашим словам, заниматься семьей и домом на пенсии, это удел жлобов? А ЧЕЛОВЕК, по вашему, должен сидеть вечерами и, пардон, срать на форумах ? Я ничего не перепутал?

16. rabinovich61

А это, Гранд, смертные грехи. А то, что обижаться грех, так это я про вас, ну и , наверное еще пару-тройку местных активистов :)

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

А тут как всегда...%-) Вот хоть бы раз так заходишь, а тут что-нибудь новенькое. Ну так типа :preved:, так нет же чудес на свете. :girl_in_dreams:

18. ГРАНД

Це активістка?;)

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тобі цього до кінця життя не зрозуміти.
    Гоголь частину свого життя потратив на те, щоб безграмотно (мову вашу неважно знав) "срати" на культуру "рашен" з її Коробочками та Собакєвічами.

20. ГРАНД

Це злочини. І ці смертні гріхи ваша секта МПЦ за гроші скасовує. мабуть не підозрюючи, що теж творить гріх. І так все у вас в кацапщині. У вас немає розуміння межі між добром і злом. Ця межа стерта від самого народження народу вашого. Як що Ви кацап.

А на місцевий пасивістів ображаєтесь?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)