"Русские вымирают - и лгут"

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 12 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Відповідь: "Русские вымирают - и лгут"

+5!

Додано через 5 хвилин
    Одне питаннячко: "У Вас велика українська родина? Скільки у Вас діточок?"
    Це ж питання і до Данила.

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

родина велика, правда не така як могля б бути, бо москаль доклав усіх зусиль, щоб я не бачив свого діда, щоб сестра моєї бабці не повернулась з Сибіру, щоб моя бабця не змогла найти роботи кращої за двірничку в ЖЕКу.......
    а над кількістю своїх діточок - наполегливо працюємо! Наразі маю маленьку донечку 2,5 рочки! :)

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Є таке російське слово "заліхватство". Ось воно дуже пасує до вашого допису.:) А слово "бізнес", з англійської, як Ви напевно знаєте, означає діло, будь яке. У мене "бізнесмен" асоціюється з тим прошарком десь у 7% населення земної кулі - людей які організовують робочі місця. А здають в оренду зазвичай жиди по всьому світу. Тільки не подумайте що я проти них, хтось повинен робити і цю справу, тим більше в них це добре виходить.:)

4. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Ой, дозволю собі з Вами не погодитись. Хоча б тому , що в оренду можна здавати не тільки "основные средства" , а й працюючий бізнес, діло тобто. Разом з робочими місцями. І, хоч це грубо звучить, з людьми, котрі ці місця обіймають. Звичайно , за умови, що це - "бизнес , который может функционировать без постоянного прямого контроля своего хозяина" - (с) dArt .
    І до того ж в багатьох людей в житті наступає момент, коли вже нема ні сил, ні натхнення крутитись як блоха на гребінці зранку до вечора. А хочеться пожити не для "діла", а для себе. І зовсім не тому, що в них пейсики раптом виростають. А тому що повноцінно займатись своїм бізнесом неможливо, не обділяючи увагою себе і своїх близьких.

5. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Знову "Я ненавижу расизм и негров!". Хтось то мене звинувачував в антисемітизмі, хто ж то був, не підкажете?

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Offtop. Я, і не безпідставно. Як би мав час понишпорив по Вашім дописам, але навіщо воно кому треба? Ви якось упереджено до мене особисто прискіпливо відноситеся. Гадаю саме через ті мої звинувачення. Переконаний і повторюю: Ви нерівно дошите до євреїв, наче вони Вам сало за шкіру заливають. Я ж не є єврей, і до них відношення спокійне, нічим особливо не виділяю. Ви що проти того що вони - рантьє по всьому світу, що вони здають у оренду, дають кредити.
    Це факт. Я саме про це зауважував, а ви десь між рядків знайшли казна що і намагаєтеся мені расизм з антисемітизмом навішувати. Це остання відповідь Вам на цю тему, не бажаю більше гаяти час на це.
    ;)

7. dArt

dArt Well-Known Member

Есть такое украинское национальное животное, зеленое и квакает. Вот оно, так же, подходит к Вашему допысу.

Данило, слова " Бизнесом занимается тот, кому нечего сдать в аренду" являются цитатой, они, к сожалению, не мои а кого из великих бизнесменогв своего времени. Кого точно, не скажу, не помню.

Если Вы пытаетесь задеть меня утверждением, что я еврей, нет ошибаетесь, в купаже моих кровей этот ингридиент, насколько я знаю отсутствует. Спросите у Левандовки, он мну живьем видел. Да и если бы была, то нечего этого стыдится, лишь очень ограниченые люди судят о других по национальному признаку.

Если Вы считаете объектом оренды какую то занюханую кавалерку с бомжами в раене Троещино, то , извините, у нас с Вами разные понятия в этом вопросе.
    Вы себе хоть чуть чуть представляете, какое колоссальное колличество усилий, времени и денег необходимо потратить, что бы создать обьект, который грамотно и рентабельно можно сдать в аренду? Сколько, разного рода специалистов и простых рабочих при этом получают работу? Вы задумывались о том, что именно хозяева сданых в аренду объктов лучше всяких жеков следят за их внутренним и внешним состоянием, что, в комплексе создает, внешний облик всего города?
    Немыслите настолько узкобоко, бизнес имеет абсолютно разнообразные формы и проявления. Сейчас вкладывание денег в недвижимость, сданую в аренду является одним из самых надежных способов сохранитить капитал и немного преумножить его.

• Подобається Подобається x 1
  8. zenyk

zenyk Well-Known Member

а Ви чим займаєтесь?

9. dArt

dArt Well-Known Member

Зенык, и этим в том числе.

Данило...
    Ну.. как всегда, когда интелект заканчивается, хватаемся за весло - орудие пролетариата и продвинутой современной псевдоинтелигенции :) Можете им разве что, почесать левое ухо, при чем через правое или через другие интересные места :)

Где это мы с вами на бруденшафт пили, гроза всех байдарочников? Я до такой степени в жизни не напивался.

В ответ на москаля мог бы, конечно найти одно замечательное слово для вашей характеристики, однако во первых, это запрещено правилами форума, а во вторых, просто нехочется уподоблятся вашему уровню ведения дискуссии.

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

....шось не розумію....а для чого Ви свій бізнес мордуєте, якшо здаєте нерухомість в оренду і я так розумію з Ваших описів далеко не ".....кавалєрку з бомжами в районі троєщини(збоїщ)..."?

11. dArt

dArt Well-Known Member

Есть такая нехорошая черта характера, присущая всем двуногим и не только как жадность :) (шучу)
    Вы знаете, когда-нибудь так и сделаю. Сбудется Ваша мечта, уеду я куда то в теплые края и буду жить на ренту, детей-внуков растить, коньячек попивать. Но для этого пока надо еще малость поработать. :)

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

....ну жадібність то така риса характеру, яка має свої позитиви: наприклад змушує людину не зупинятись на досягнутому, а створивши бізнес який твердо стоїть на ногах і не потребує постійного контролю - підштовхує людину створити ще один такий самий, а за ним іще і іще....а Ви чому зупинились на одній оренді і одному невеликому бізнесі.....
    ....значить слабенька в Вас жадібність....або сильна лінь... :) ;)

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Offtop
    Хворий бідолага, чи що?..:dance: Алкоголь це така річ, ..не для всіх.:suicide:
    Я рахую, рахую. Образив
    жабою - 1 раз;
    cвинею-1 раз.:D
    Як же, з самим Левандівкою пили, може собі дозволити...

14. dArt

dArt Well-Known Member

Начинаем сами себе эпитеты придумывать?
    Что ж похвальна, хоть какая то активность серого вещества :)
    Что то не нашел я в своих постах данных выражений.

А по поводу пития с Левандовкой, да, пил, а что? Завидно что ли? :) Ква-ква :)
    Он мне к стати многое по форуму подсказал и обьяснил. Никакого покрывательства у меня нету, даже штраф как то получил опосля встречи вроде.За Вас мне не зазорно от г. Левандовки предупреждение получить, даже в баньку сходить. Хотя взяв несколько уроков у вас, я научился говорить человеку все что о нем думаю, не получая штрафов :)

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

А яких ще Вам шановний аргументів по темі дискусії не вистачає?
    Тема - у заголовку.:) Статтю то прочитали?

Можу додати ще.
    Українська сторона розцінює висловлення мера Москви Юрія Лужкова в Севастополі як крок, спрямований на нагнітання напруженості в суспільстві, підриві добросусідських відносин і стратегічного партнерства між Україною і РФ.
    У відповідному коментарі прес-служба Міністерства закордонних справ України нагадує, у середу, 21 лютого, у Севастополі Лужков дозволив собі привселюдно взяти під сумнів статус Кримського півострова в складі України. http://www.harmony.com.ua/news_ua.php?id=2223

16. dArt

dArt Well-Known Member

А кто вам сказал, что я остановился то? :)
    А насчет лени да тут Вы абсолютно правы... что есть то есть, а еще и форумы там всякие... :) А если серьозно, когда нибудь наступает такой день, когда хочется просто покоя. Пойти в парк на пол дня с собакой погулять, поехать с ребенком на 3 дня в карпаты... да или закатится на море на 3 недели (для меня это просто нереально :sad: ) Эхх...

ЗЫ Зенык, кто за Вашим компьютером, с Вами становится приятно общатся. :)

Додано через 39 секунд
    Согласен, мы оба в офтопы глубоко ушли.

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Центральною темою у коментарях європейської преси є насильницькі дії російської міліції під час акцій опозиції в Москві та Санкт-Петербурзі минулими вихідними. Австрійська газета Die Presse у зв'язку з цим запитує:

Можновладці в Москві що, геть втратили здоровий глузд? ,Кажуть, ніби президент Путін все ще має симпатії 70 відсотків населення, а то й більше… Чого ж тоді, власне, бояться він та його стратеги? Невже ж дій тих кількасот чи максимум кількох тисяч критично налаштованих громадян, які хриплими голосами вимагають «Росії без Путіна»? Звісно: якщо ця купка громадських діячів, правозахисників, лібералів, націонал-більшовиків чи анархістів так лякає путіністів, що проти них виставляють цілу армію міліціонерів, то виходить, що не все так гаразд у Кремля. І цією розправою з демонстрантами він показав свій слабкий бік, — пише Die Presse з Відня. Джерело

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

....за моїм компом - все ще я сам. А зі мною всім приємно спілкуватись, якщо тільки не починають галичан називати рагулями, а УПА - бандитами....такі теми мене направду злять....

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Справжнє обличчя Росії
    Польський тижневик ”Газета Польська” (Nr 6 1.VI) надрукував інтерв’ю під заголовком ”Звідтам можу повернутися лише в домовині”.
    Розмову із співавтором книжки ”Підірвати Росію” Юрієм Фельштинським провів польський журналіст Вітольд Гадовський. Автора згаданої книжки, Александра Литвиненка вбила російська спецслужба. Це не єдина жертва пов’язана з виданням цієї публікації. Скоріше, невідомі винуватці (притаманне діям російського КГБ), вбили двох російських депутатів та отруїли заступника головного редактора ”Нової Газети” Юрія Щекочіхіна. На запитання польського журналіста ”хто боїться тих надрукованих сторінок”, Юрій Фельштинський відповідає: ”ті, які сьогодні правлять Росією – Володимир Путін, теперішній президент та цар Росії”.

Розмова відкриває багато цікавих та шокуючих фактів зв’язаних з нинішними володарями Росії та показує механізми правління. Федеральну службу безпеки Росії (ФСБ), Фельштинський прямо називає дочкою КГБ і у простій лінії внучкою НКВС. А людей, які працюють в цих структурах ”артистами злочину та маніпуляції. Відверто стверджує, що Росію конторлюють спецслужби. І додає: ,,Нині, коли в Росії панує всевладдя спецслужб, генерали почали реалізацію вимріяної імперської стратегії відносно держав, залежних від російських ресурсів.
    Російська ФСБ намагається не допустити до надрукування книжки, бо іде в ній мова про підірвання житлових будинків у Буйнакську, Волгодонську та Москві у 1999 р., в яких згинуло понад 300 безвинних осіб. Авторами цього злочину, на думку Фельштинського, були російські спецслужби. Пригадаймо, що результатом цієї провокації була чергова жорстока та брутальна російська інтервенція у Чечні.
    Запитаний про Литвиненка, Фельштинський заявив що, його вбили не за це, що сказав, а за це, що міг би виявити. Його боялися сьогоднішні правителі Росії. Він міг розтроїти імперські плани Росії. Щодо згаданих планів, співавтор книжки наголосив: ,,Росія в цей момент веде політику сировинного імперіалізму, яка найближчим часом буде інтенсифікуватися. Вже приставили газовий пістолет до голови Грузії та України. Те саме чекає Прибалтику та Центральну Європу, а пізніше ЄС. Це сучасне обличчя сировинного імперіалізму керованого через спецслужби”. На запитання польського журналіста про свою безпеку, співавтор книжки відповів: ”В Росію, я б вже не поїхав. Звідти можу повернутися лише в домовині”.
    Андрій Сидор
    http://maidan.org.ua

• Подобається Подобається x 1
  20. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Взаємно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)