Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви ж заговорили про нормальних, які не можуть не протестувати. Значить по умовчанню є і не нормальні, які погоджуються з тим заголовком.
    Тоб то є більшість нормальних і меншість не нормальних. І статеві захоплення до тієї картинки ні до чого.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ну..смешали картинку с предпочтеними в постели Вы, а не я) Так вышло...
    Нет, не по умолчанию, а по моему личному мнению. Обозвать преступной целую нацию - смешно и глупо.

3. ГРАНД

В 1945 році це було не смішно і не глупо по відношенню до іншого народу. Мабуть тому, що то не Ваш московський нарід? Хоча Ви чудово знаєте що винуватці тієї війни москвини також. але всі накинулись на один нарід.

4. Luna

Уподобляться - такая игра?

5. ГРАНД

Ні не уподобляться. А назвати речі своїми іменами. Бо якось не красиво получається, злочинну війну починали обидва в рівній мірі, а злочинцем назвали лише одного. Не красиво з усих боків. Не логічно і не справедливо.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я це зрозумыв. А як один із аргументів, чому на Сході більше гомосексуалістів, ніж на Заході, навели той, що на Заході люди більш релігійні. А я Вам на прикладі показав, що релігія не гарантує від гомосексуалізму.

7. ГРАНД

Ні не гарантує. Але те що вона являється певним стримуючим фактором - точно.

8. Luna

Ваши умозаключения никак не отличаются от тех, что привели к унижению и геноциду наций. Только потому, что они кому-то не нравились.
    Увы.

9. ГРАНД

Це не мої умозаключенія. (Хоча і мої мабуть теж) Це елементарна логіка і справедливість. Злочинець повинен називатись злочинцем, а жертва жертвою. Таке явище як праведна помста у вигляді законного покарання за вчинені злочинні дії ніколи і ні ким не відмінялмсь.

10. Luna

Громко сказано..про преступника, который должен называться перступником. Особенно удобно называть им русский НАРОД. Тут уж точно не промахнешься - ежу понятно, что среди русских преступники ЕСТЬ.
    Вот она - элементарная (а проще говоря - примитивная) логика:))

11. ГРАНД

Так , не промахнешся це точно. А роги у чорта такі наче гілки у тополі, що і не сховаєш при всьому бажанні. Та і злочин очевидний.

Який злочинець та його злочин, така і логіка.;)

12. Luna

:good:Одно НО - преступления злочинця, а логика Ваша))
    Другими словами - мощные обвинения целого народа выглядят..смешно;)

13. ГРАНД

Позитиву вже досягнуто. Нарешті злочинця хоч і зі скрипом, а таки назвали злочинцем. А логіка на те і логіка, що не складна, а закорномірний послідовний зв"язок подій. Який складним бути не може.

І знову повертаю Вас до 1945 року, коли не сміялись називаючи інший нарід злочинцем.

14. Luna

А Вы сейчас делакте то же самое, правда? Мстя?

15. ГРАНД

Відновлюючи справедливість.

16. ГРАНД

Астольф Де Кюстин. Россия в 1839 году

Письмо тринадцатое.

17. Luna

:good:Дядьку..Вы маненький какойто)))

18. ГРАНД