Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

о_О;):))

2. olegp

olegp миється в бані

говорите уж честно- не для самосохранения, как Вы писали выше, а для сохранения контроля над восточными аффилированными территориями, вашему сохранению(Киива и центра никто не мешает и в принципе не может угрожать)
    , впрочем, я не раз писал, что я сам и не против баз нато на нашей территории в случае их освобождения от Украины

3. ГРАНД

Астольф де Кюстин Россия
    в 1839 году

4. ГРАНД

Так вони і так під контролем . А загрожує московщина.

Давайте спочатку визначимся з "вашою" территорієй. А писати ви можете все що завгодно.

Як Ви собі уявляєте такий случай? Я думаю, що за військовою допомогою московщини. Так ось Вам і загроза.
    Простіше за прибалтським сценарієм позбавити харківських москвинів громадянства України і видати їм статус унтерменшів з усіма правами крім прав на вибори.

5. olegp

olegp миється в бані

а как же мэра избирать?

6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

В смысле?

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А мэра Вам назначат))

8. olegp

olegp миється в бані

я не против баз нато на нашей территории, на Слобожанщине, в случае получения ею незалежности, т е ее освобождения от Украины

9. ГРАНД

Де тільки не з"являється цей упир , там одразу скандал. Містер чорна мітка. Борису Тадічу, щоб профукати наступні вибори цілком достатньо заручитись підтримкою Путіна. Тимошенко на власному досвіді в цьому переконалась. Московський мір несе в собі розбрат та інші негаразди.

10. Tan To

Tan To сын империи

Потому что место, в смысле тема заезженная, о белопушистых хоббитах - украинцах, которые вот-вот удивят весь мир и он им обзавидуется, и российских орках - виновниках, всех украинских бед. Как говорил киношный Гоцман, "За гланды".

11. ГРАНД

Сказали "А" то кажіть вже і "Б". Наведіть хоча б один приклад де б в цій темі говорилось про біло-пухнастих українцях та окремо цитатку про те як українці ось-ось здивують весь світ? Чекатиму з нетерпінням.

Не у всих, але в переважній більшості.

12. forester

forester Well-Known Member

Ужас! Просто Ужас! Неужели и в Сербии на телеканалах работают раздолбаи???

13. ГРАНД

Нічого дивного. Де московський мір прагне втиснути свої чортячі роги - там раздолбайство цілком природнє явище. І як що його там раніше не було , то воно обов"язково з"являється, як невід"ємна частина московського міра.

14. Как вы можете доверять *****у?

15. ГРАНД

Хто такий *****у? І чому я не можу йому довіряти?

16. Гомосексуалисту... тут цензура? Я не могу сказаить *****ас ??? Почему вы ему доверяете? Потому что он пишет грязь про Россию?

17. ГРАНД

Як що виходити із таких міркувань, то чому москвини і Ви насамперед вірите мегапотаскухі, курві, повії Катерині, або алкоголіку і сексуальному збочинцю Петру-1, а європейському мандрівнику , хоч і *****у вірити не можна? Тільки те що він мандрівник і в своїх записах виклав власні спостереження і ніяким чином не використовував їх у боротьбі за московський престол - вже дає право довіряти йому. Так само як і записи та звіти про свої мандри писали і Миклухо-Маклай, і Пржевальський, і навіть М.Реріх.

18. Ну я не знаю как у вас в галиции, но у на в Донецке *****ов не уважают и не верят им. Как можно общаться, читать человека который извините подставляет свою задницу. Не по понятиям... это опущенные люди, и вообще не люди.

19. ГРАНД

В сотий раз повторюю. Я теж не знаю як в Галичині, бо сам я з Черкащини (самого центру України), а родом із Харкова. За те чудово знайомий з нравами Донбасу. і не треба мені розповідати що в Донбасі немає голубих. Там у Вас їх цілі полчища. Хоча і трохи менше чим зеків -уголовників.

20. ГРАНД

Лист 14-й.
    Астольф Де Кюстин. Россия в 1839 году

а де твій аватар? :)