Я конечно понимаю, что все прогрессивное человечество должно "на мове, как доктор на латыни", но вот темный "Google Переводчик" об этом не знает и переводит вот так: "Дурака. Как уже на то пошло, то не чипа Гитлера"
Сліпе мавпування так притаманне москвинам, що цей процес спостерігати лише отримувати задоволення від підтвердження ущербности та недолугости останніх. А по іншому і не може бути. Після створення портрету Джаконди великим Леонардо, тільки москвини можуть хвалькувати відтворенням її копії, і гучно сурмити на весь світ про свої художні таланти. А те що цінність мистецтва художника полягає в задумі та уяві покладених на полотно - москвинам не відомо.
Можливо. І тоді нарешті де хто зрозуміє і усвідомить, що Юркові поетичні витівки то є невинна і по суті добра манера.
[OFFTOP]Автоматический переводчик так же переводит и с английского на русский, и с белорусского на русский... [/OFFTOP]
Тут и украинцы не понимают некоторых других украинцев.. так и что? никто же не делает поспешных выводов.. и не считает зазорным переспросить
Чего то я тут не видел постов, ни на английском, ни на белорусском, даже Юлл, пользуется русским, вместо немецкого.
Успокойтесь, я не собираюсь претендовать на ваши лавры. :rolleyes: Открою тайну: я просто приревновал Nevermind к вам.). Она всё чаще вспоминает вас. Вот я и попытался быть схожим с вами. А вы уже тут целую лекцию прочли по поводу москвина челдона.) Обвинив в покушение на имя Леонардо.:rolleyes:
То тільки початок лекції. Але дивлюсь, що закінчувати її прийдеться додатковими уроками з пізнання жіночої вдачи, про яку Ви не мєте жодного розуміння, або як що і маєте, то викревлене.
Пан ГРАНД, а ви у якому статусі будете проводити свої лекції з пізнання жіночої душі - професора або доцента?
Шановна пані Танно. Чалдону простительно, що він гадки не має про різницю між поняттями жіночої душі, та жіночої вдачи. "Бйоть значить любіть" - ось і всі поняття і знання в їх царстві.
Это типа: если меня жена бьёт, значит любит? И с кем я прожил 25 лет! И ещё она родила мне пятерых детей. О Боже! Век живи, век учись.
Я не стану обговорювати тут Ваші сімейні стосунки, які Ви так несамовито виставляєте на загал і з такими пікантними подробицями. Навіть не старайтесь.
Здається мені, ГРАНД, ви вже трошки запізнились лекції читати. П'ятеро діточок - це іспит, складений на відмінно! )