Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Да это в принципе одно и тоже. :scratch_one-s_head:

2. Tan To

Tan To сын империи

Я конечно понимаю, что все прогрессивное человечество должно "на мове, как доктор на латыни", но вот темный
    "Google Переводчик"

об этом не знает и переводит вот так: "Дурака. Как уже на то пошло, то не чипа Гитлера":pardon:

3. mavka

mavka Well-Known Member

а Ви що самі не могли допетрати без того перекладача, що просто так ніхто на Ваш гонор не посягне ?

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Сліпе мавпування так притаманне москвинам, що цей процес спостерігати лише отримувати задоволення від підтвердження ущербности та недолугости останніх. А по іншому і не може бути.
    Після створення портрету Джаконди великим Леонардо, тільки москвини можуть хвалькувати відтворенням її копії, і гучно сурмити на весь світ про свої художні таланти. А те що цінність мистецтва художника полягає в задумі та уяві покладених на полотно - москвинам не відомо.

5. ГРАНД

Можливо. І тоді нарешті де хто зрозуміє і усвідомить, що Юркові поетичні витівки то є невинна і по суті добра манера.

6. Tan To

Tan To сын империи

Объясняю еще раз, я не пониманию по украински, и поэтому пользуюсь гуглом.

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]Автоматический переводчик так же переводит и с английского на русский, и с белорусского на русский... :)[/OFFTOP]

8. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Тут и украинцы не понимают некоторых других украинцев.. так и что?
    никто же не делает поспешных выводов.. и не считает зазорным переспросить ;)

9. Tan To

Tan To сын империи

И мне не зазорно, только вот ответ то будет, опять на украинском.:)

10. Tan To

Tan To сын империи

Чего то я тут не видел постов, ни на английском, ни на белорусском, даже Юлл, пользуется русским, вместо немецкого.:)

11. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Нет, будет на русском.

12. Tan To

Tan To сын империи

Это от ГРАНДа то? Вы самый большой оптимист на этом форуме.:)

13. Chaldon

Успокойтесь, я не собираюсь претендовать на ваши лавры. :rolleyes: Открою тайну: я просто приревновал Nevermind к вам.:)). Она всё чаще вспоминает вас. Вот я и попытался быть схожим с вами. :pardon: А вы уже тут целую лекцию прочли по поводу москвина челдона.:)) Обвинив в покушение на имя Леонардо.:rolleyes:

14. ГРАНД

То тільки початок лекції. Але дивлюсь, що закінчувати її прийдеться додатковими уроками з пізнання жіночої вдачи, про яку Ви не мєте жодного розуміння, або як що і маєте, то викревлене.

15. Chaldon

Не против почерпнуть знания по поводу женской души. Сознаюсь, для меня она потёмки. :sad:

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Пан ГРАНД, а ви у якому статусі будете проводити свої лекції з пізнання жіночої душі - професора або доцента?

17. ГРАНД

Шановна пані Танно. Чалдону простительно, що він гадки не має про різницю між поняттями жіночої душі, та жіночої вдачи.:) "Бйоть значить любіть" - ось і всі поняття і знання в їх царстві.

18. Chaldon

Это типа: если меня жена бьёт, значит любит? о_О И с кем я прожил 25 лет!
    И ещё она родила мне пятерых детей. О Боже! Век живи, век учись.:scratch_one-s_head:

19. ГРАНД

Я не стану обговорювати тут Ваші сімейні стосунки, які Ви так несамовито виставляєте на загал і з такими пікантними подробицями. Навіть не старайтесь.

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Здається мені, ГРАНД, ви вже трошки запізнились лекції читати. П'ятеро діточок - це іспит, складений на відмінно! :))

а де твій аватар? :)