Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. forester

forester Well-Known Member

Луна, а поделитесь со мной причинами такого доверия. может и я больше проникнусь к мнению пана Гранда?

Предлагаю Вам провести лето на просторах Мещеры. Местное комарьё добавит Вам в кровь некоторое количество "москвинского" высокомерия и отольёт немного украинской застенчивости... :rose:

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Боюсь, ВАМ не поможет..Дядько внимателен только к женской наружности, что, впрочем, делает ему честь.
    Насчет Мещеры - спасибо, я регулярно провожу его на берегу пруда, на границе Московской , Рязанской и Тульской областей))
    Комары там тоже..патриотичные))

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Жіноча зовнішність це альфа, а жіночий розум омега того ж жіночого щастя. І ті хто це розуміє, можуть на рівних спілкуватись з жінками. А чоловіки які цього не розуміють і звертають увагу лише на зовнішність навіть не припускаючи думки про доволі тонкі здібності жіночого розуму - набиті ідіоти. Особливо коли кепкують з жіночої логіки та всіляких блондинських тем намагаючись всіх причесати під один гребінець.
    Більше того. Україна вижила і вистояла протягом тисячоліть (саме тисячолліть а не віків) завдяки жіночим чеснотам. Як очевидним і таким що лежать на поверхні, так і таким які жінка віртуозно вміє приховувавти від телепней чоловіків.
    Здається я Вам про це вже колись казав. але нехай почитають і інші.

4. Luna

Блин...Иногда Дядько просто неперевершений...

5. ГРАНД

Я знаю.:o І все це тому, що я ці хитрі секрети добре засвоїв, а тому вмію спілкуватись з жінками на рівних. а ті хто не засвоїв не вміють, хоча як пихаті індюки навіть не підозрюють своєї ущербності. І саме індюки тут доречні до образного порівняння.

6. Tan To

Tan To сын империи

Прикинь, чего он пишет.:))

7. Luna

:)):)):))
    Пане Гранд, бросайте к едрене фене политику, заглядывайте в тему Про Это или в Свободные темы)))
    Там дамы одни не справляются))

8. Luna

Очень прально пишет))

9. ГРАНД

Шо цілі стада індюків приручають?о_О;):))

10. ГРАНД

Ось один забрів нечаянно індюшонок.:))

11. Luna

Неее...Единичные экземпляры - но зато какие))
    о...началось - измерение ))) Не сказала бы...

12. ГРАНД

Тоді просто спостерігайте. Ви ж умієте спостерігати?

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]
    Луночка, я же цитатку выделила. :) Мой коммент относится исключительно к цитатке про москвичек - н недолюбливали мовквичей и при СССР, и питерцы моствичей не жалуют... :pardon:
    [/OFFTOP]

14. Luna

:rose:
    Не возражаю. Каждый имеет право на свое мнение...

15. Tan To

Tan To сын империи

Оникс, ёмаё, 3 минуты побудьте женщиной, бросьте свои баррикады, они до завтра постоят.:)

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]О, визначення ідіота. Нарешті. Чоловіки, які недооцінюють можливості жіночого розуму. Пан ГРАНД, це просто супер! :girl_curtsey:[/OFFTOP]

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]
    Это Вы о чем?!? о_О
    Я уж лучше на форуме побуду человеком. :)
    [/OFFTOP]

18. Tan To

Tan To сын империи

Ой как печально...:)

19. ГРАНД

То не визначення. То лише різновид.:)

20. ГРАНД

До речі.:)

а де твій аватар? :)