Луна, а поделитесь со мной причинами такого доверия. может и я больше проникнусь к мнению пана Гранда? Предлагаю Вам провести лето на просторах Мещеры. Местное комарьё добавит Вам в кровь некоторое количество "москвинского" высокомерия и отольёт немного украинской застенчивости... :rose:
Боюсь, ВАМ не поможет..Дядько внимателен только к женской наружности, что, впрочем, делает ему честь. Насчет Мещеры - спасибо, я регулярно провожу его на берегу пруда, на границе Московской , Рязанской и Тульской областей)) Комары там тоже..патриотичные))
Жіноча зовнішність це альфа, а жіночий розум омега того ж жіночого щастя. І ті хто це розуміє, можуть на рівних спілкуватись з жінками. А чоловіки які цього не розуміють і звертають увагу лише на зовнішність навіть не припускаючи думки про доволі тонкі здібності жіночого розуму - набиті ідіоти. Особливо коли кепкують з жіночої логіки та всіляких блондинських тем намагаючись всіх причесати під один гребінець. Більше того. Україна вижила і вистояла протягом тисячоліть (саме тисячолліть а не віків) завдяки жіночим чеснотам. Як очевидним і таким що лежать на поверхні, так і таким які жінка віртуозно вміє приховувавти від телепней чоловіків. Здається я Вам про це вже колись казав. але нехай почитають і інші.
Я знаю.:o І все це тому, що я ці хитрі секрети добре засвоїв, а тому вмію спілкуватись з жінками на рівних. а ті хто не засвоїв не вміють, хоча як пихаті індюки навіть не підозрюють своєї ущербності. І саме індюки тут доречні до образного порівняння.
))) Пане Гранд, бросайте к едрене фене политику, заглядывайте в тему Про Это или в Свободные темы))) Там дамы одни не справляются))
[OFFTOP] Луночка, я же цитатку выделила. Мой коммент относится исключительно к цитатке про москвичек - н недолюбливали мовквичей и при СССР, и питерцы моствичей не жалуют... [/OFFTOP]
[OFFTOP]О, визначення ідіота. Нарешті. Чоловіки, які недооцінюють можливості жіночого розуму. Пан ГРАНД, це просто супер! :girl_curtsey:[/OFFTOP]