А даремно. Коли Вам доводиться в стані розгніваності когось жорстко позбутись Ви ж чітко усвідомлюєте різниця і суть вживання і "В" і "НА".)
Давно пытался понять, почему именно националисты столь чувствительны и обидчивы к подобного рода вещам? Вроде, с такой агрессией проповедуют свою исключительность, оттеняя её унижением соседей, а при первых же сомнениях или недостаточном внимании окружающих к их "выбухам", так сразу надувают губки и в обиды? Пан Гранд, Вы не знаете, почему так получается?
Звичайно ж знаю. Це відбувається не від того що Ви перелічили вище, а перш за все від Вашого упередженого ставлення до об"єкту вивчення і не бажання докопатись до суті. А враховуючи Ваше московське походження, менталітет - виходить так як виходить. А іншому і нє бивать. Ну це як з третім римом. Націоналісти ніколи не пропагували власну виключеність за рахунок приниження когось (без відповідних причин та дій з того боку),а здебільшого направлені на внутрішній розвиток та просвіту. етноегоізм, як що хочете. і це аж ніяк не суперечить доволі прийнятному ставленню до інших етнічних груп. Окрім відверто ворожих. Але ж то Вами до розрахунку не береться. Бо у Вас вже є установка, матриця. І через цю матрицю Ваші висновки завжди будуть однаковими по будь яких питаннях.
Ну, как Вам объяснить... Подойдите к воспитанной бабушке старого замеса и скажите ей пару слов добавляя к концавкам "нах" или "***", послушайте что она вам скажет. Улавливаете смысл?
)))Я с вас умираю)))))) ВСЕ маньяки прям? Ну до одного??? Так че ж нам удивляться, что москвички с таким высокомерным выражением лица - они с маньяками живут, а это, говорят, понтооов нагоняет) Жаль, Акулина давно не заглядывала...можно было бы про её выражение лица поговорить)) У меня москвички разные...Разные семьи, разные традиции, но у всех выражение лица абсолютно нормальное...шота не то)))
Процнентів 60 живе в Москві. Ще процентів 10 в Лєнінградє. Решта розсредоточилась по інших просторах московщини. теж не всі. Хоча процентів 80 точно. 5 в Лєнінграді, і решта по всій території. :rose:
Вираз Вашого обличча ні до чого. Як би я мав на увазі його, то я би порадив дзеркало. А я порадив інше.:rose:
Уфф...уже легче))) Значит, московская кровь высокомерия в мой образ не добавила...А не мешало бы чуть))) Эх...ну да ладно, обойдусь))