Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Чим саме я обескуражив? і в чому Ви засумнівались?

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

В профессии Степаныча.

3. ГРАНД

Жаль не пам"ятаю в якій темі це було, але він таки заперечував.

4. Luna

о_О
    Свежо предание, но верится струдом (с)))
    Я думаю, Вы перепутали. Ладно, неважно.

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Гранд, меня не оставляет ощущение, что вы и есть самый-самый большой москволюб на этом форуме:))

6. ГРАНД

я теж так думаю. але такий момент у мене відклався в пам"яті. Я до речі сам був дещо здивований тоді.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]Не мог я возражать. Ни в какой теме.[/OFFTOP]

8. ГРАНД

помиляються Ваші відчуття.ох і помиляються. Хоча я припускаю що таким чином ви намагаєтесь діяти від супротивного. Це коли не вдається накинути уздечку на неукротимого опонента, зазвичай починають звинувачувати його в тому, про що він має критичну точку зору. Я вже це проходив. ;)

9. ГРАНД

Та може і не міг. але ж таки заперечив. Уявіть собі я навіть не вимагаю якихось доказів на підтвердження Вашої причетності до медицини взагалі, і психіатрії зокрема. Бо і серед лікарів вистачає людей не далеких та відверто глупих. і це не заважає їм бути непоганими фахівцями. (Боже ізбав, я ні в якому разі не маю Вас на увазі).

10. Luna

:)) Да кому же нужно на Вас уздечку..интересно ведь.
    Тема, в общем-то, актуальна...Образ русских "на экспорт" довольно успешно создавался десятилетиями. Как и образ "советских" в валенках , ушанках и душегрейках, греющих озябщие руки принятием самогона и спирта. Потом этот образ плавно перекочевал к русским , у них и остался. Вы же успешно поднимаете его из недр сознания...
    Миф, сказка...когда-то сочиненная и не развеянная. Образ маргиналов, которые имеются в ЛЮБОЙ стране, перенесен на ВЕСЬ народ. И усьо...

11. Luna

Це, дядьку, в...ся, но не підкорюся)))))))

12. ГРАНД

Ви таки хочете щоб я витрачав час на пошуки тієї цитати від степанича?

13. Luna

:girl_yes:

14. ГРАНД

Який міф? Яка нерозвінчана казка? Ви про що? То були вказані національні риси москвинів, які вони самі навіть не заперечують.

15. ГРАНД

Зрзуміло. Бо це теж хоч якийсь спосіб переключити паскудника москвоненависника ГРАНДА відволікти на щось непотрібне. може все ж таки краще забанити його к єдрєній фєні і не мучатись?;):))

16. Luna

))))
    Как образ нации на экспорт - вне всякого сомнения. Поддерживают двумя руками. Кстати, когда-то это был и Ваш образ, Вы же советский человек, а, дядьку?;)
    Заметьте - про паскудника не я сказала, прошу внести в протокол))))))

Насчет "забаньте меня" - рвать на груди вышиванку Вам не идет)) Снимайте мученический образ, смешно.

17. ГРАНД

Та ні. Я український чєловєк. Це до мене дійшло тоді, коли я спробував стати савєцьким, і у мене це не вийшло.

Так я ж не пропонував мене забанити. Це просто один із варіантів припинити будь які дискусії в завданому мною ключі.

18. ГРАНД

Це погано?

19. Norton

Norton камышовый кот

такого добра и на Украине хватает....или дальше своего носа кое кому не видно...?)))

20. ГРАНД

Не знаю де це "НА Украінє", але В Україні таке теж мається в наявності. але ж суть полягає в масштабах та пропорціях. І звісно ж в ставленні до таких явищ.

а де твій аватар? :)