Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

2. ГРАНД

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Ок, мат московский. А без мата этот ублюдок лучше себя вел бы?
    Почему вы не можете назвать жлоба жлобом без всяких оговорок?

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну всё...пошла вода в хату. %-) Гранд мстит и мстя его страшна.

5. Balaganoff

Гранд, вы напрасно выложили все эти ролики. Мы и без вас знаем, что быдло есть везде. Только вы не хотите понять одну вещь - быдло не имеет национальности.

6. ГРАНД

Балаганов. А ми без Вас знаєм, що у Львові також є жлобяри і теж не було потреби викладати то відео. але Ви в пориві помсти за потерпаючих москвинів просто не замислились, що рахунок в цьому "змаганні" буде не на користь москвинів.
    Бидло не має національності. Так, можна було б погодитись, як що закрити очі і вуха та сором"язливо не помічати, його витоки, його родіну ізначальную, і як слідство обов"язкове вживання московських національних матів. При чому це атрибут де факто є обов"язковим для бидла будь якої національності.

7. ГРАНД

[​IMG] [​IMG]
    “дегенерат” в словаре Ушакова

дегенератДЕГЕНЕРА́Т, дегенерата, ·муж. (·лат. degeneratus). Человек с признаками физического или психического вырождения.
    “дегенерат” в словаре Ефремовой

дегенерат дегенера́т
    м. Человек с признаками дегенерации (1).

---------------------------------------------------------------------------------

“дегенерат” в словаре русских синонимов

дегенератдурачина, осел, чушка, дурак, псих, мудило, дурачок, дебил, баклан, чурбан, кретин, дурик, глупец, мудак, придурок, дятел, остолоп, маразматик, вырожденец, дурила, мудозвон, межеумок, балбес, дуралей, дурилка, балда, дурачье, дубье, дурень, идиот

Розпізнайте алегорію.

[​IMG] [​IMG]

8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

[OFFTOP]Если вы хотите узнать чем занималась жена, пока вы отсутствовали? Скажите соседке, что ваша жена обозвала её к примеру "фригидной сукой".
    Узнаете столько нового о своей жене.[/OFFTOP]:o

9. tanna

Ух ты! Класс. Надо взять на вооружение пару словечек. Такой богатый выбор. :girl_in_dreams:

10. ГРАНД

Сподобалось? Я і не сумнівався.

;)
    Беріть-беріть. Щоб потім мені було легше доводити Балаганову та Степаничу хто є хто.;):)

11. ГРАНД

Диву даєшся, як людина живе з жінкою якій не довіряє, і за будь якої своєї відсутності має потребу дізнаватись про її поведінку в сусідки, та ще й в такий ієзуїтський спосіб. Це так по-московськи, де раб лукавий в недовірливості та підозрілості не лише до чужнців , а і до ближніх своїх.

12. tanna

[OFFTOP]Та це ж анекдот! Звичайно, якщо серйозно розглядати, це зовсім жахлива та неприпустима ситуація. :)[/OFFTOP]

13. ГРАНД

Ви знаєте звідки беруться такі "анекдоти"? З власного досвіду. Тільки не робіть спроби узагальнювати за всі анекдоти. Я маю на увазі саме подібні.

14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну написал челдон. А вы чего так разнервничались? За челдона беспокоитесь или его жене? :o

15. ГРАНД

Та не беспокоюсь я. Бо Вас вже нічого не врятує.А от дружину Вашу по-людськи жаль. вона мабуть хотіла звичайного жіночого щастя, а нарвалась на недовірливого, по -рабськи лукавого ієзуїта. Мабуть ще й побиваєте її коли щось таке дізнаєтесь від балакучої сусідки? і то не біда. Бьойть значить любіть. Так же ж у вас москвинів прийнято вважати?

16. Balaganoff

Гранд, я не питаю иллюзий по поводу наших северных соседей, особенно т.н. РуССких ( не путать с русскими). Вам это должно быть известно. Но всему же есть предел. Здравый смысл, наконец.

Ок, а если бы это существо орало "курва" , "мазафака" или "доннерветтер", оно бы де-факто перестало быть быдлом?
    Я не могу понять вашей логики.

17. spice

spice Дуже важлива персона

В Киеве тоже есть метро. Только в часы пик из маршруток торчат руки и ноги ;)

18. Balaganoff

В Киеве народу поболее будет, столица же ж.

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гоголя не читали?

20. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Буду заперечувати..
    достаточно письмо запорожских казаков турецкому султану прочитать:)
    оригинал сами отыщите?;)

а де твій аватар? :)