Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Да уж простите не Канада. У нас тоже так. Хоть в автобусе, хоть в маршрутке на головах все. Особенно утром.

2. olegp

olegp миється в бані

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

А как у вас?

4. olegp

olegp миється в бані

ну, в Харькове и Москве, насколько я ездил, маршрутки заполняются тока на сидячие места

5. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

В Харькове и Москве есть метро(!), которое набивается еще больше. Если у нас садить тока на сидячие, 50-60% людей не доедут до работы.

6. tanna

У нас когда-то хотели так сделать. Типа того, что переполненная маршрутка - это нарушение каких-то там норм и правил, может быть опасно для пассажиров и так далее. И даже гаишники на дорогах пытались это дело контролировать. Но не долго. Само собой ушло, потому что просто не реально.

7. olegp

olegp миється в бані

да и трамваи с автобусами набиваются, не тока метро,
    но маршрутка то в полтора раза дороже, поэтому много мнее набивается

8. tanna

Не поняла логики. При чем тут стоимость?

9. olegp

olegp миється в бані

логика в том, что сначала народ пытается уехать на муниципальном транспорте, потому что дешевле, если не влезают, тогда маршрутки
    ну, есть и такие которые юзают тока маршрутки, типа, с комфортом проехать

10. tanna

О чем вы говорите? Вы в облаках и не знаете нашей действительности. :rolleyes: Я живу от центра 15 минут. В муниципальный, который самый дешевый 1 грн. проезд, утром влезть невозможно. Я даже и не пытаюсь. В маршрутки и автобусы по 2 грн. сложно. А в зимнее время, когда мороз, снег и половина транспорта улетает в космос, у нас на остановке выстраивается очередь на частников, которые берут по 10 грн. с человека до центра.

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не треба перекручувати Степанич. Я не казав що москалі винні. Вони не винні, винні ті хто їх мавпує. А у москалів (як Ви їх називаєте) то природня поведінка. послухайте сортірного мочітеля, подивіться на поведінку п"яного Єльцина і зробіть висновки. Москалям така поведінка подобається і особа що так поводиться має позахмарні рейтинги. От мєдвєдєв не має таких звичок і рейтинг відповідно нирзький. Москалі такі є і це данність, а не провина.

12. ГРАНД

Не роблю і алкоголю не вживаю ніякого і ніколи.

13. ГРАНД

Яка моя теорія? Не може тріщати те, чого немає. Ну хіба щоб Ви Балаганов змогли на чомусь відтоптатись. На рідному, не завізному.

14. ГРАНД

таких роліків я приведу з пару сотень. і того жлоба я назвав жлобом. Ви не помітили? Я лише звернув увагу, що вживає він московський мат на додоачу до алкогольного стану. я сам був свідком коли в москві в транспорті п"яній сволоті поступаються мсцем і жаліли, мовляв перебрав бідняжка. У нас таке не можливо. До того ж зверніть увагу як жінки вчинили опір цьому виродку.

15. ГРАНД

Прочитавши цей допис можна сміливо констатувати, що Ви пане ніколи не бували ані в москві, ані тим більше в Харкові. може і бували , але не менше ніж років 20 тому.

16. olegp

olegp миється в бані

летом был, и там и там(я не имел ввиду rush hours)

17. ГРАНД

При тому, що цей пан абсолютно не знає ситуації, але намагається умнічати. Він навіть не підозрює в чому різниця між так зв. маршрутками і автобусами-трамваями і чому в них різні ціни. Він не знає, що є транспорт комунальної власності, (автобуси, тролейбуси, трамваї) і є приватний сектор в пас. перевезеннях, який називають маршрутками. В приватному ціни вище. але функції виконують одні і ті ж. Різниця в тому що виручка з одного транспорту йде в муніципальну казну, а у приватників - в кишеню власників. Також є різниця в розподілі дотацій.
    Ця людина не компетентна, але щось намагається сказати,а воно получається глупо.

18. ГРАНД

Пізно. Будь які віддмовки вже не прокатять після того допису, завдяки якому Вас викрито остаточно.

19. olegp

olegp миється в бані

вы еще скажите, что2х2-4, это ж элементарно(написанное)
    Ви але щось намагаєтесь сказати,а воно получається глупо:))

20. tanna

[OFFTOP]Як же ви живете на тверезу голову? :))[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)