Русские: образ нации на экспорт.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 19 бер 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так тут мені здається з психологічної точки зору немає нічого дивного. Коли одна агресія породжує або провокує другу, та друга завжди буде сильніша. Як наприклад і помста за якусь образу, як правило, сильніша за ту образу.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви так і не зрозуміли про що я кажу. Я кажу про адекватність та співставимість однієї образи і відповідь іншої. Так от стара в цьому плані, явний переможець. В рамках самої сварки.

3. tanna

Та я зрозуміла - белые начинают и выигрывают. :))

4. ГРАНД

Як що хочете, то так.:)

5. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

6. tanna

Та отож! :)) Схід і Захід разом! Разом нас багато, нас не подолати!:preved:
    Файний чувачок, реально файний. Можна закохатися з першого погляду. Наповал.

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Фу..самое "приятное" - вокруг сидят Мужчины, молча. Позор.

8. tanna

А это распространенное явление в таких ситуациях. Они надо понимать выше этого. Пусть бабёнки надрываются.

9. Luna

Я не знаю, Танна...надеюсь, что это - эксклюзив. Но так много было тут сказано о высоком нравственном развитии набожных жителей ЗУ, стоолько сравнений с никчемными представителями Одесской, Донецкой и Луганской областей, что я, каюсь, чуть злорадствовать не начала:pardon:. Пока не подумалось, что...мы ничем не лучше.
    Разве что - честное слово, в эпоху активного перемещения в маршрутках хамы попадались, пьяные тоже...ЭТОТ шел бы пешком уже давно.

10. Luna

Не могу спорить...Может быть. Хоть честно говоря, я с таким равнодушием не сталкивалась. Сама была свидетелем высаживания из маршрутки...и даже избиения одного товарища моим кошельком, вытащенным в юности из сумки. Рядом парень стоял - отнял и по башне настучал вору.
    Поэтому все же надеюсь, что это эксклюзив.

11. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а вот я не уверен, что именно "стара" сказала девушке:)
    ..
    а если так, как на видео выше?
    "москалько ты е***** на****... москалько иды до Януковича.. москалько..."
    вероятность схлопотать по мордасам повышается многократно;)

12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Давненько я не ездил общественным транспортом.:scratch_one-s_head:

13. ГРАНД

А я бачу. Чого варта лише запозичена від окупаційного режиму лексика!!!:ireful:Ви ж не будете заперечувати, що сама страшна лайка у галицьких пропійць це на кшталт "курва" і т.п.? Не чутно. Вплив культурної експансії.
    П"янь вона і в Мумбасі п"янь. Алкоголь паморочить свідомість і сприяє пануванню відчуттю вседозволеності та безкарності. Не стану читати лекцію про шкідливість алкоголю. Бо під його впливом навіть президент Єльцин творив чудеса на офіційних державних і міждержавних заходах. А тверезим такого собі не дозволяв. Та і плюватись той молодик бидло безперечне) не додумався. Це недоработка москвомірщиків Табачника.
    Є різниця. Є!!!

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Знову москалі винні, а не львівський жлоб. Зручна позиція. Тільки ущербна.

15. tanna

Не треба читати лекцію. Навіщо викручуватись? Ні при чому тут алкоголь. Вся справа виключно у вкрай низькому рівні особистої культури цього файного хлопчини незалежно від його стану. Якщо людина не вживає матюків замість слів у тверезому стані, то і в не тверезому вона їх вживати не буде як норму. От ви під впливом алкоголю хіба таке робите?

16. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Та не, Луна. То не мужчины. Волосатая грудь - еще не признак мужественности.
    А быдло-то эталонное. Причем свое, родное, незавозное. Теория Гранда трещит по всем швам.;)

17. Balaganoff

Нема, Гранд, нема. Якщо уважно продивитися ролік, можна побачити, що той молодик і без лайки веде себе непристойно. Наприклад, б"є жінку по голові. Якщо б я іхав в тій маршрутці, я б його розірвав на шматки.
    Алкоголь в міліцейських справах завжди фігурує, як "отягчающєє обстоятєльство". Тому ваші спроби цим вправдати поведінку жлоба не є адекватними.

18. Balaganoff

Боюсь, что вряд ли. В смысле, скорее бы он возлежал на обочине.

19. olegp

olegp миється в бані

а шо ж это за маршрутка, где народа как в рейсовом автобусе?:ireful:

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да! Мені також цікаво! Тільки чесно!;)

Анекдот в тему:
    Заходит ворона в ресторан. "Мне бутылку водки и тарелку манной каши!". Официант: "Вы уверены?" Ворона: "Неси давай!". Ворона выпивает бутылку водки, берет тарелку с манной кашей и выворачивает ее себе на голову. Ворона: "Ой, когда я выпью, я такая дура, такая дура!

а де твій аватар? :)