ГРАНД: Вместо рифмоплетства советую просто прочитать книгу Леонида Наумова "Сталин и НКВД", издательство Новый хронограф, 2010 год. Там блестяще рассказано, как формировались чекистские кланы в Москве. На ведущих ролях - был клан выходцев с Украины. Все названы пофамильно. И как они руководили репрессивными операциями на самой Украине тоже рассказано. Приведены биографии украинских НКВДистов. В общем, получи полное удовольствие. А если не хочешь читать, я книгу из дома принесу и просвещу тебя по полной программе.
Надаю для прикладу таких "виходцев" Ви, москалі, повинні вдячні бути цим "виходцям" - вони вам більшовизм зліпили по своїх іудейських кальках, який вивів вас в ранг "вєлікіх пабєдітєлєй". А ви цим "вихідцям" невдячні. Яка невдячна сволота.
ПРОКIП: Я без наименования источника, издательства, автора - это даже проглядывать не буду. Завтра принесу книгу "Сталин и НКВД" и всю правду выложу, как на духу. Пусть общественность изучает.
А там є про те, що БІЛЬШОВИЗМ - це марксизм, який покладений на болотну культуру "рашен"? Тому й вийшов таким жорстоким та невдалим.
Ай да маладець Балаганов. Тьфу!!! З моїми клонами розібрались швидко. А з очкариком кишка тонка? слушаєтє і павінуєтєсь? Ну-ну.
Я Вам все рівно не скажу. Напружуйте мізки, як напружували коли виловлювали інших (в тому числі і моїх) клонів. а те що це клон - так він сам фактично зізнався. А як що не хочете напружуватти мізки, то тоді не напружуйтесь стосовно інших. Удачі.
Та про чекістів, про чекістів. Що так занепокоїлись. Чи раптом Балаганову стукне в голову та Ваш нік перепровірить на клонівство?
Как там у Астрид Линдгрен: Стук‑стук‑постук! Для овечек тучный луг. Сколько было — столько есть. Тучек на небе не счесть.
Тримай вора!???) Ваша макушка надто мьякенька щоб по ній довго та сильно стукати. А судячи по Ваших дописах, хтось по ній настукав раніше. Бо наслідки ну дуже очевидні.