Русские чекисты.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 13 січ 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

;)
    Особливо коли весь форум наочно побачив та висловився стосовно того як чекіста було зловлено на брехні з категорієй.
    Брама.

2. Saut

Saut Цинічна Бендера

А ми у Африці живемо?
    Ха, я українець. А от хто ти? Є українська поговірка - якщо не п'є, або хвора людина, або падлюка?
    Так хто ти? Хворий чи падлюка? :))
    Побачив веселу картинку з вузькоглазим козаком, а тут ще й дописувач як шут, як непорозважатися :) А назва теми, хоч вишивка хрестиком чи макреме назви, байдуже :))
    Та то ти хфіртку відкрий, провітри. То не кацап, а то ти, од лютою ненависті :))

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Судячи по вашій з Ґрандом поведінці ТАК. Хлопці, гайда на перекур, там три рази глибоко вдихніть свіжого повітря, подумайте про щось хороше, запишіть один одного в "ігнор" на пару днів, а там і ... комунізм може буде чи Янукович повіситься.

4. ГРАНД

Ви кацапи в Азії живете.
    Немає погвірки. Є прислів"я. Тим більше, що воно використовується зкацапленими хахлами, які також як і Ви кацапи хочуть виправдати свій алкоголізм, перекладаючи свою хворобу, на здорових, тверезих людей. Так, я здорова, твереза людина, на відміну від пьяних та хворих кацапів.

Так Ви просто тупенький?Шукаєте теми з картинками , наче журнал мурзілка, і в пьяному вигляді розважаєтесь? Це так по-кацапськи.

Вам показати ще яку небудь веселу картинку?:rolleyes:

5. forester

forester Well-Known Member

Привет из Африки?

6. ГРАНД

Вінницька область місто Бар. ;)

7. Tan To

Tan To сын империи

Там чуваки омлет взбивают?:))

8. ГРАНД

Майже.;):))

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З москальських, польських, турецьких, татарських... яєчок. І як їм вдавалося від цієї сволоти навкруги стільки втриматися? Колись і ми козакували!

10. Tan To

Tan To сын империи

Согласен, с яйцами у хохлов всегда были проблемы, вернее не совсем, проблем не было за их полным отсутствием, хм:)) Поэтому хохлы то под поляками, то под москалями, под ними одновремённо, хм:))

11. FourA

FourA Дуже важлива персона

Весь форум был свидетелем, как русский указал вроде бы как украинцу, что он не знает украинского....
    Про чекиста - очень приятно слышать такое...
    Насколько знаю - не брали в ЧК беспартийных..
    Я не состоял в КПСС.
    Шановный пан вроде бы намекал, что выписывал разрешения на допуск и был на ответственной работе, связанной с оружием...
    Пан что, не состоял в КПСС?
    Как он выписывал разрешения на допуск, сам не будучи чекистом?
    А я и сейчас запросто путаю категории и формы допуска...Потому что занимался другими вещами...
    Мне это было до лампочки!
    Меня этим обеспечивали другие, которые этим занимались - а как и каким образом - мне не слишком интересно!
    Законы, порядки и обеспечение режима секретности - меня это интересовало мало...Я не этим занимался, это обеспечивали другие...
    Пан когда -нибудь слышал, чтобы руководство предприятия, начальник 1-го отдела и прочие, работавшие на обеспечение секретности, выдавали сфальсифицированные документы?
    Как это укладывается в правила и законы?

12. FourA

Были когда-то и мы рысаками!

13. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

За всю жизнь видел всего одного живого "чекиста",да и то бывшего.Да и то в 1997 году,когда бывший кагебешник был уже адвокатом.

14. FourA

А вот мне пришлось пообщаться...
    Именно - с действующими работниками КГБ..
    При всём желании не могу сказать ничего плохого...
    Хвоста и рогов у них не видел

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А я в подвалах чеки бывал. В биллиард играли. Ну и воТку пьянствовали, канешна.

16. ГРАНД

Значить таки чекіст. Признання зараховано.

Це не в"яжеться з зізнанням.
    Хоча в чекісти брали безпартійних.
    Не састаялі? Гаразд. повірю. Хоча, як же ж тоді бути з найвищою "категорієй" допуску до держ. таємниці? Ось тут неув"язочка получається. Тут дійсно безпартійним такої "категорії" не пологалось. Знову брешете. Брешете вже про безпартійність. Бо про найвищу "категорію" допуску до держ.таємниці набрехали відверто.

Розумієте, Вам як людині надто далекої від армійської тематики буде важко зрозуміти різницю в підготовці матеріалу для присвоєння форми допуску, та розглядом відповідної служби (КГБ) цих матеріалів і присвоєнням відповідної форми. Спробую пояснити на пальцях. Як що я (або Ви) робите замовлення на виготовлення відповідної документації для отримання витягу із БТІ, то це не значить, що після того як Ви подасте письмову заяву туди (в БТІ) Вас потрібно вважати одним із фахівців цього самого БТІ. І не значить що ту документацію яку Ви замовили Вам необхідно виготовляти власноруч. Так зрозуміло? Ви в даному випадку являєтесь замовником, а БТІ виконавцем вашого замовлення. При цьому БТІ глибоко начхати чи Ви партійний, чи ні. Приблизно так само і в випадку з моїми заявками на підлеглих для надання форм допуску. Для того щоб підлеглий отримав форму, я і готував запити в КГБ для отримання форми. КГБ в даному випадку був тим самим БТІ. Ясно?

Як би Ви мали форму допуску насправді, то Ви би ніколи її не сплутали з "категорієй" А тим більше одну із вищих форм. В даному признанні Ви зайвий раз дали підстави звинуватити Вас в брехні.

Так от про другіє вєщі і треба було говорити, а не сувати свого носа туди про що не маєте уявлення.

Дурака не включайте. Особливо тоді коли ми з Вашим начальником 1-го відділу вже розібрались і дружно всим форумом посміялись з Вашої брехливості.

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Встречал и тех и этих. И кого только не встречал. :))

18. ГРАНД

Мерзенніша публіка. Слизькі як хропаки, двуликі та трьоликі. Завжди тримають дулю в кармані навіть коли обіймаються з вами, але по виразу обличча ніколи про це не здогадаєтесь.
    Степанич. Не обольщайтесь, та Ваша пьянка бла подробненько, вірніше її зміст, була ретельно та подробненько викладена в рапорті-звіті про проведене оперативне міроприємство із залучення громадськості (у Вашій особі) з вказуванням Вашої посади, сімейного стану, соціального становища, негласної характеристики з місця роботи та за місцем проживання та вказанням можливості чи не можливості використовувати Вас як негласного стукача, який би стучав або у відкритому режимі (давши підписку про співпрацю) або в темну, в ході таких от регулярних приємних пьянок в майбутньому.

19. FourA

Хотел бы узнать, откуда шановный пан а досконально знает про тонкости вербовки и использования стукачей? При этом утверждая, что сам не был и не состоял?
    Пан как раз демонстрирует именно перечисленные им каКества типичного - по его словам - КГБшника:
    Могу ещё добавить - лживость, способность изворачиваться и подозрительность ко всем и всякому...
    Вы только что переврали на глазах у всех мои слова - будто я в чём-то признавался...Вы неоднократно демонстрировали передёргивание и искажение мыслей Ваших оппонентов...Вы постоянно лжёте сами и распространяете ложь других...Многочисленные примеры сказанному могу привести в любом количестве...
    Кроме того, шановный пан демонстрирует незаурядную, прямо можно сказать, звериную неприязнь к своим оппонентам, к тем кто думает иначе, чем сам пан и его единомышленники..
    Именно это отличает настоящих заскорузлых КГБшников - непонимание, неприятие чужих взглядов и отрицание права других на собственные взгляды, не совпадающие с их взглядами...
    Меня ни в малейшей мере не задевают инвективы шановного пана и его суета вокруг его мнимых перемог над москалями...
    Чем больше шановный пан суетится, тем больше вреда он приносит Украине...
    А это мне не доставляет удовольствия, потому что я - в отличие от пана - не желаю вреда своей стране.
    Которой его причиняют столь недостойные люди...

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вот и хахлятиной завоняло от перекынчыка...
    Любой здравомыслящий иностранец легко европеидного высокого и статного украинца от маленького толстого и кривоногого скуластого катсапа отличает - , а ему, ты бач, вси однакови.)

а де твій аватар? :)