Скоріше навпаки. Колоритна особистість, скажу я Вам. На жаль, не можу вас познайомити. Хоча мабуть і можу. В неті. Якщо Ви дасте згоду, дам його координати. Вірніше, його сайту. Ну дик! Палковнік!
типа, сейчас все, даже и обращения к москалям, идет в укромовном варианте, типа, как в дворовом футболе- сейчас все руки считаются
СБУ - це створена на гнилих підвалинах москальської "охранки" організація. Її, як і міліцію, потрібно на всі 100% розганяти, бо там порядні люди б не витримали вонючої атмосфери. А ЧК, КГБ, ФСБ - це спадкоємці болотних опричників, в яких ні совісті, ні цивілізованості ніколи не було.
Звісно ж не будете. Я іншого і не очікував від Вас кацапа. Ви будете чіпати євреїв, українців, кримськиї татар, грузинів, ну і звісно ж американців. Я нікого не забув згадати, хто за переліком ступіню ворожості до Вашого звіроподібного народу ще значиться? Ну хіба що прибалти. Я ж казав що Ви нікудишній фізіономіст та етнограф тим більше. Ви нація недолюдків кацапи.
А ти звичайний русофобський нацист. Я українець. А ти шматок лайна що нацепив вивіску українець, і з під неї сереш.
Стиль звернення (нахабне кацапюче тикання) до співрозмовника з потрохами видає в Вас кацапа. І байдуже якою мовою Ви дописували б, хоч на суахілі. Кацапські роги та ратиці в лантусі не приховати. До того ж свою націоналну болячку у вигляді безпробудного пияцтва тільки кацап приміряє на людей іншої нацональності. Хоча я вже не пам"ятаю який на запах будь який алкоголь. Але ж то для Вас кацапа не показник. Ви бухарик, значить і всі навколо повинні бути бухариками. Кацапа з Вас не витравити.
Ну то й зрозуміло шо вже не п'єш. Печінка мабуть вже не працює ) А ти ще тупенький, що не в курсі що українці теж страждають від алкоголізму не менше од росіян? Тому що ти гірше нациста. Бо нацист за білих людей, а ти радше готов вилизати дупу до блиску турку, чи ще комусь, аби проти усіх хто не розділяє твою шизофренію. Хвора людина ти. У зеркалі бачиш кацапа кожен день
Ви кацапський чекіст? Я про українців заню майже все. Як і про кацапів. Українці зловживають алкоголем, але не в такій мірі як Ви кацапи. Вживання алкоголю українцями радше процес в супроводі з хорошою їжою , ніж несамовите вживання будь якого спиртовмісного пойла заради швидкого спьяніння як у Вас кацапів. Українець ніколи не питиме горілку без закуски, та і взагалі не питиме брагу чи ще якийсь динатурат. Ви ж кацапи закусуєте (занюхуєте) комірцем, або в кращому випадку яблучком, огірочком, грибочком і т.п. Бо мета не процес. Мета у вас кацапів нажертисяч до поросячого вереску і в пьянючому стані савєршать подвігі, за які потім (після похмілля) треба сидіти в тюрязі, а то і взагалі пускати кулю в намазаний лоб зеленкою. Отже Ви кацпе не знаєте українців, а тому і намагаєтесь хоч якось до нас примазатись. Ви кацапський чекіст. А то я думаю, чому Ви пасетесь саме в цій темі, а не в спеціальній присвяченій мною кацапам. Мели Ємєля кацапський чекіст.
Где то на форуме есть фото полицая или немца с двумя евреями, так там один еврей копия Юрко, я даже сравнил. Или пане Гранд запамятовал?)
Пане Прокіп, що скажете про новачка? Мабуть плекали надію, що цей клієнт якийсь не повністю зарозумілий українець? А он воно бачите як вималювалось? Я їх тварюк кацапських за кілометр відчуваю, при чому байдуже якою б мовою вони не дописували.
Так отам на пэршому фото Юрко Но То Цо! Хто зна - яка в нього национальнисть! Але каже, що вин - украинскькый Нострадамус... А хто був Нострадамус за национальнистью - усим видомо! Тилькы не хвранцуз!
Подтверждаю! Мы ещё прикалывались по этому поводу! Похож, как две капли воды! Я ещё написал тогда цитату из Мастера и Маргариты, где Воланд намекает на родословную Маргариты: "Кровь - великое дело!"
Эээ, там не было монтажа, а я только рядом расположил Юрко. И он крепко осерчал, даже здороваться перестал. Вот бы пане Гранда фото глянуть.)