Ви, тошнотику, зробили досадну помилку влізши в цю тему. А чому - самі з часом здогадаєтесь. Як що вже не здогадались.
Есть у меня товарищ, СБУшник. Очень порядочный человек, кстати. Был главным СБУшником в нашем городе. Так он любит говорить :"Когда я пришел работать в чеку...".
Він підлягає люстрації. Навіть попри те що дуже порядний. Він же не застрелився, чи хоча б не пішов із служби за власним бажанням в знак протесту та уникнення ганьби та зогляду на чистоту мундира після того як двічі судимий сявка став над ним керманичем. Те що в міліції такого не спостерігалось , то звично. Бо в міліції таке поняття як совість та честь вже доволі давненько стали лайкою. А от СБУ ще якось видимість створювали порядності. Сумнівна порядність у Вашого товариша.
Надпис кацапською дуже красномовна. Я наприклад проти того щоб кацапи визнавали Голодомор. п.с. Дабро пажаловать в мишеловку.)
Дисидент. Антирадянська діяльність і пропаганда. 3 роки у спецпсихлікарні ( Дніпропетровськ), майже рік у звичайній психлікарні. Нє. В екологічній інспекції.
А після псих.лікарні він поміняв свої погляди? Я так розумію, що саме Ви його перевиховували і вчили савєтськую родіну любіть. получилось? Ну звісно ж не монтажником на будівництві. Це як в тому анекдоті: "Хлопчику, ким ти підеш працювати коли виростеш? Піду в міліцію, армію, СБУ, пожежником стану - але все рівно працювати не буду.")