По-перше не тикайте мені пане хамло кацапське. Те що Ви навчені українській мові, ще ніяк не означає, що Ви українець. Ви банальна кацапська потвора. Чи я провокатор? Так , я провокатор. Я провокую таких вилупків як Ви зкидати з себе напускного українства, і являти кацапську суть на цьому форумі. А козак просто прищурився . Від задоволення, що вашомку предку відсікає голову. Спробуйте прищуритись. І самі станете схожим на китайця. Хоча ви кацпе, більше схожі на собак, навіть з прищуром. Он і кацапка-даунбасянка Вам підморгує.
Добре, як скажете, нешановний психічно неадекватно-лайливий дід по той бік монітору. ) Так так, звичайно, як забажаєте. В одній руці в мене балалайка, а в другій ''вотка'', яку п'ю з горла. А ріжками вам відповідь вистукую на клавіатурі ) Брехня! Можливо у вас там хтось сгрішив у роду, але в мене все чисто. Як не примружусь - очі горизонтальні все одно! А я можливо расист. Я за білу расу. Тому мене дратує цей монголоїдний не український козак.
Это он сердит на кацапа и брови нахмурил, перед тем как шаблэю рубануть. Очи может и горызонтальни, а видеть не хотите.
Киньте ви на пустому місці цапатися. Справжніх ворогів мало? Про очі. Козак Мамай має й ймення тюркського походження. Тарас Трясило теж з татар, але, як кажуть, дай Бог кожному.
Чим більше кацапів мене не шанує, тим ефективніше моя провокація. Такий алгоритм. А ратиці? Чим зайняті ратиці?:rolleyes: Роги, хвіст, вотка , балалайка ...... Все "чисто"?) Ну-ну. Горизонталь (----). Вертикаль (!). То як там у Вас очі? Запамьятаєм це твердження на майбутнє. Ви абсолютно не розбираєтесь в антропології.
Саме це і є Вашею метою на просторі данного хфоруму???? Я вважала що Ви мисліте маштабніше....(не знаю як українською)
Українською - мислите. А мета така ж як і у Вас. Масштаби? Які реалії такі й масштаби. Не більше не менше.:rose:
Так. Абсолютно спокійно. Стосовно перших - не вважаю українців дурнішими за євреїв. Стосовно других - поляки нам значно ближчі. А всі минулі непорозуміння залагоджені на вищому рівні, принесені взаємні ви бачення і т.п. Стосовно третіх - а хто це такі? У мене немає рогів,а у Вас є, бо самі зізнались. А де є роги , то там обов"язково є і ратиці. Фізіономіст із Вас слабенький. Поживем -побачим.
Це любонько довга історія. Ця історія мала б міститись в десятках, як що не сотнях томів друкованого тексту. Перш за все це історія злочинів які ця нація коїла проти цлих наордів та країн, при цьому прикриваючись за іменами своїх ханів, царів, генсеків президентів. Але ж всі ці злочини коїлись рукми саме цього народу-злочинця. І що саме огидне, так те, що ці не зовсім люди (визначення Івана Павлова, та Р .Конквіста) свої злочини вважають за доблесть і про каяття не замислюються, але при цьому показово (лицемірно) ще й базікають про християнскість свого недонароду. Це дуже довга та сумна історія любонько.
1. ) Коломойський, Рабінович, Фельдман, та багато, багато інших, справжніх господарів України, регочуть з вас. 2. Історію не вчили. Нагадую, поляки називали українців - бидлом, сотні років. І вважали українські землі своїми. Тому й Хмельницький пішов до москалів. Правда москалі виявились не набагато краще, але то інша історія. 3. Турки, татари, інші не слов'янскі а тюркські народи. Попросту - мусульмани. Ще до копілки не українців олігархів додамо татарина Ахметова :rolleyes: Дорослий, а у казки вірить ) А ви сильний? Перед вами поставити пересічних українця та русского, хто є хто одразу впізнаєте? І чим пересічний русский відрізняється від такого ж пересічного українця?
Колись, у паЧпорті, по нац. признаку я була "руською "(хотя я вважаю що я з Урала, і я другого роду-племені), особисто Я Вам щось зробила поганого?
Краще будьте пермячкою і ми вам будемо дякувати (без іронії) хоча би за пєльмєні. А "русскій" - це щось безпородне.
Нагадати Вам хто по-справжньому і коли сміється? Було і таке. Хоча поляки від нас теж багато яких газв не дуже приємних для їх вух отримали. Та і стосовно землі не все так однозначно. Але головне те , що всі ці непорозуміння минули і принесені офіційні вибачення один одному. На сьогоднішній день саме польща являється для України самою дружньою та близькою державою. Цк факт який навіть Ви кацапи спростувати невзмозі. Щодо Хмельницього і як він "ходив" до кацапів - краще розповість п.Прокіп. Запевняю, що історію не по кацапських фантазіях та домислах не знаєте (і чомусь знати не хочете) саме Ви. воно і не диво, бо кацап. Нам українцям вони шкоди не заподіяли. Ні в історичному минулому, ані в сьогоденні. Може колись і заподіяли, так не більше ніж ми їм. А кримські татари взагалі майже весь час союзничали з нами. Вас від них ковбасить, тому що Вип кацап і дивитесь на них суто з кацапської точки зору. Власне як і стосовно євреїв. Я людям вірю. Ви ж кацапи навіть власне минуле та сьогодення видумуєте , активно поширюєте, а коли вас кацапів беруть за цирла та все висяняється не таким як ви змалювали, почсинеаєте викручуватись і посилатись що то були казки. Як кажуть "вмерла , так вмерла"або "назвався груздьом , лізь в кузов". Ви рогатий. а значить і ратиці у Вас є. Безумовно. По-перше , пересічний кацап пьяний і як правило з перегаром. по-друге наглюче брехло. Бо як брешуть кацапи , то невміє жодна нація в світі. І по-друге, пересічних кацапів не буває.
Любонько. Це питання Ви повинні задати сама собі і сама ж відповісти чесно собі же. Бо колись всі без винятку пісялись в штанцята, а з віком так робити перестали. Не можна ж тепер всих на цій підставі називати зассянцями.) Вибачте за таку метафору, але саме вона найточніше відповідає істині. До того ж Ви надто рідко дописуєте в політичному розділі і я не мав можливості ознайомитись з Вашими поглядами на багато які аспекти в цьому напрямку. Хоча певні передчуття мені підказують, що Ви хороша жінка (в усих розуміннях) і бути кацапкою не можете. Дай Боже щоб мої передчуття мене не обманули.