А з тих, хто покинув рідну землю і набув громадянство іншої країни - незламні патріоти колишньої Батьківщини.
Немає там ніякого плагіату. Ви ще "Мы на лодочке катались, золотистый золотой" приплетіть. Мелодії зовсім не схожі. І про це багато хто пише в коментарях, не заперечуючи того факту, що Лоза - гавнюк. Але якщо гавнюк скаже, що двічі-два - чотири, то це буде правда, не зважаючи на особу того, хто сказав. Приклади плагіату я можу навести: Пісня "Ніч яка місячна": А воно палке мов жар. (Вважається українською народною) Пісня "Малиновый звон" : Слышу малиновый звон. (Музика якогось Морозова) Ритм і ноти цієї фрази співпадають на 100 відсотків. Мене ця друга пісня, коли її співав М.Гнатюк, завжди дратувала.
Конечно, "маленький плоть еще встаеть" (С) и у Лозы даже Моцарт мелодии плагиатил, но какое отношение имеет певец ротом Лоза к авиации?
OFF/ Да як інтернет видає маркери особистості ...коли Пріус пише від серця - наш хлоп. Берлусконі вумнічає - проглядається маскаль. Напевне і в мене щось є . Кажіть- не ображусь./OFF Tapatalk
Він. А про офтопи. То й фраза про те, що "із консерви завжди вилуплюється москаль" також має мало відношення до літака. Хіба що в Чорному морі наловлять хамси, потім закатають у баночки із томатом, а коли відкриєш до вареної картоплі, там буде трошки москаля. Тоді - так. Але, будемо сподіватися, що не в кожній консерві буде москаль. Смачного. Я до форума відношусь як до "попатякати". Нічого серйозного, просто відпочиваємо. За це мене (бо давав привід) і банили і забанили на всіх російських. Севполітфорумцям сподобалося би, як мене поносять Пріус і Ворон. То для них був би бальзам на душу.
Жодного. Але до даної теми - має. Бо він висловив свою думку стосовно загиблого літака. Є загиблий літак і є представник "руського міра". Так що я написав по темі, а то вже далі пішли офтопи (не від мене першого) про Лозу, плагіати і півчих колишніх алкоголіків московського патріархату. "Зри в корень!", як казав один комплексний москаль.
Якби ви привели думку того хто має відношення до авіациї не було б жодних розмов,а ви виставляєте пук якогось алкаша
Так "руський мір" же в заголовку теми! Чи Ви заголовків не читаєте, а лише "падкарауліваєтє" мої дописи?
От один недовірливий пише про результати падіння літака, а далі (можна почитати за посиланням) наводить результати подібних падінь на воду (порівняні висота і швидкість) Блоги / Марк Солонин: Высота, скорость, обломки, статья Water Landing(«посадка на воду»). Це вже вам не думка "запойного запевалы", а
View: https://youtu.be/pTkOXz_0MV4 Ось краще послухайте цікавий репортаж із Чехії замість того щоб мусолити сказане московітськими дурниками.