Русины готовы с оружием в руках, защищать свою свободу.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 5 січ 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Лише за однієї умови погоджусь. Як що Ви те місце у себе помили і приготували до проникнення моїх пальців.;):))

Вони це пишут протягом 400 років не утомлюючись. І пальці я дам облизати як що не Вам то будь якому москвинові, щоб відчув московський дух на смак.;)

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Цікаво. А хто готовий воювати? Цей піп з диким поглядом? Ще один цар усія русі знайшовся. Знайдеться такий вискочка і піарять його. Він, по закону, вже повинен сидіти за гратами. Це перше.
    Друге. А чим русини кращі за гуцулів, лемків, подолян, поліщуків, галичан...? І чим вони від них різняться? Напевне одним - Батьківщиною.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чи варто приділяти такій дурі стільки уваги?
    З такими "русинами" самі закарпатці справляться, а ось з Балогами - куди складніше.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Так Ви ще й гей?о_О
    Тобто, вони пишуть, ы Ви наслыдуэте?

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні. У мене є два товариша. один проктолог, а другий уролог.;)

Що це було?о_О

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це був дубляж казки Яника "про елку".

7. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Похож на нашего Буншу(с):))

8. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

С Кауровым поразительное сходство (и не только внешне).

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Один клас в КГБ закінчували.

10. olegp

olegp миється в бані

а если то же самое про курдов? не бред? а русины чем хуже?

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

курди -- ясно, нарід, який розділений між кількома державами
    а хто такі русини і де вони живуть?

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

13. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ну як де? на Україні? моя пра пра бабця була русинкою. Взагалі то поляки називали русинами всіх українців, без винятку. Але протипоставляння русинів і українців - ще щось новомодне- цілком у дусі Московського патріархату. Особливо після того, скільки русини голів поклали за незалежність України, були першими, хто її радо вітав у 1991. Тоб-то це все штучне - старий добрий прийом Рос.Імперії викликати громадянське протистояння і прийти як "миротворці".
    Якщо вказувати прискіпливо - то українська нація не монолітна, а багатоскладна - у кожній частині свої звичаї, обряди, діалект (який ругають чомусь "суржиком", а мова басків -не суржик?) у кожній свої відмінності - тоб-то пряме свідчення, що ця земля (чимала) належить цим етничним групам, зараз об’єднанних назвою Українська нація, дуже довго. Які вкорінювалися, адаптувалися тривалий час. Це всі сучасні австалійці, наприклад, як один, а от в Європі такого не буває, тим більше на такій великій, як на Європу, території.
    Але якщо комусь кортить (як я бачу русинів серед них чомусь немає) підпалювати багаття в середині спільної хати, то треба по рукам бити.

14. duncan

коли мені було на 20 років менше -- то збирав ватагу; у нас були свої гроші, свій прапор, своя назва, свій президент, якого обирали щотижня, але більше ми нічим не відрізнялися від інших підлітків з нашого містечка ;)
    ой, пригадав -- у нас були навіть свої "олімпійські ігри", свої власні (незалежні від срср!!!) "підприємства" :rolleyes:

15. duncan

пс. щоправда -- до гімну ми не додумалися :sad:
    ато можна було оголосити незалежність, взяти бабосікі від росії та нормльно на цьому заробити; еееех :sad:

а де твій аватар? :)