а може ж бути, що справді вірить! є ще українська православна церква московського патріархату, вони також вірять, що це правильно, коли керівництво не в києві, а в москві....
Радянський Союз багато чого пропонував. Ось візьміть, згадайте - http://www.strelka.com.ua/storage/album/1/v/1/b28723aba4da3e4cd13539.jpg
ыыыыыыыыы уморили, правда смешно, чтож крайний коммунизм как и крайний национализм - штуки страшные и смешные
Мабуть ви плутаєте вільний свідомий вибір з примущенням. І певна річ, плутаєте приорітети політики СРСР та сьогоднішньої України. Русинів ніхто не вивозе, ніхто їх не засиляє українцями чи росіянами. А державну мову повенен знати кожен громадянин. Якщо вони держмову не вчать навмисне, то і ставлення до них буде відповідне. Хай продовжують у тому ж дусі. Хай далі залицяються до наших ворогів, а ми у відповідь будемо їх придушувати. Все чесно. Якщо вони люблять Україну та бажають розвитку і процвітання цієї держави, то навіщо їм автономія?
Конституція України забороняє позбавляти будь-кого громадянства України. Хіба, може цього тижня, Конституцію змінять, але то інша тема іншої гілки. А щодо мови... Так тоді Закарпаття в п`ять разів менше громадян буде налічувати
Навіть якщо ми вважаємо когось "казлом і нєгадяєм", потрібно діяти, "як книжка пише". Бо задля благої мети почнемо порушувати законодавство, а потім - взагалі крок до "своїх власних" законів... Так має бути, хоча нам воно і не подобається.
чого це усі переполошились з приводу волевиявлення Закарпатського народу ??? а якже демократія, рівні права? знову впроваджуємо владу більшості ! "Свободу Русам закарпатським!!!! " (смеюсь)
Було б не зле, аби влада України налякала тих русинів відповідною заявою про автоматичну втрату пенсії, тоді все швидко "рассасьотца".
А у нього є?! До речі, хороша фраза. Тільки хто скаже ЯКУ? І я нє вєрю. Я не знаю, що таке "кучмізм". Та коли то було! І не "зчепилися". Я запитав, він відповів. А яке це? От наприклад, я б хотів, щоб для боротьби з кризою робили так, як це роблять в Росії. Однозначно - Ющенко-Тимошенківської (сьогоднішньої) України я не хочу! До речі, от русини Закарпаття. Недавно СБУ сказала, що вони самі не знають чого хочуть, що їх обманули. От дійсно, як взнати, чого хоче переважна більшість народу? З іншого боку, чи можливо задовольнити ці бажання? Очевидно, що ні. "Как тяжело жить"(с).
Це представники тої самої сімї. В Галичині. Дуже гарна, патріотична сімя. Мають ще кума - пана Міська. Щось я довго про нього не чув, може нездужає... А те що вони пишуть - то є дуже мудро. Народ скаже як завяже! Я знаю, Полковнику, що Ви мусите то осуджувати. Так би мовити, па уставу нє паложєна. Але вірю, де в чому Ви згідні. Я ж Вас знаю, як досить не дурну людину.