Відповідь: Рушійні сили революції Мені видається, останні кадри фільму - його квінтесенція. І свідоцтво повної відсутності перспективи, історичного тупика, якщо йти революційними шляхами.
Відповідь: Рушійні сили революції Справа у тому, що я вже шостий десяток на світі (аж самому не віриться ), бачу кожен день людей (пенсіонерів, дітей, молодь - усіх), розмовляю з ними, бачу свій Харків. І можу порівняти і настрої, і місто, і культуру, і матеріальний стан, і тривалість життя. Є, безумовно, різні тенденції. Але маю уявлення які цифри у пресі близькі до дійсності, а які "заказні", і навіть маю уявлення хто заказав і навіщо І повідомлення тут теж ненавмисне проходять той "фільтр", як і у всіх, що "ідейників", що "одинаків-самоучок"
Відповідь: Рушійні сили революції ghost, якщо ви той, хто вже раніше був на форумі, а потім безслідно зник, то щиро запрошємо зареєструватися та приєднатися до форумної громади. Перепрошую решту дописувачів за оффтоп.
Відповідь: Рушійні сили революції Я ж кажу - тільки для тверезих! До одуріння можна слухати лише птахів!