відомий сюжет на сучасний маневр та мені просто дах знесло!!!!! краааасивезно як! а євгеній циганов...ну я не знаю жодного поганого фільму з ним всі просто такі прекрасні і цей фільм-не виключення адже тут він мужчина-мрія-прекрасний принц фактично більше тут http://www.rusalkafilm.ru/main/
Відповідь: русалка а в мене вже є навіть ліцензійне відео:p перший раз в житті сама-свідомо потратилась невже більше ніхто не бачив????? не має????? і нікому не подобається????? а мені взяло і дах знесло... і не раз.....
Відповідь: русалка Бачила... Думаю, тобі під настрій трафилося. Я ледве до кінця додивилася. Дуже штампово. З претензією на оригінальність. Але претензія завелика якась. Є пару оригінальних сцен. А так... гарно, але посередньо. Таке моє враження. Щойно закінчила дивитися. Отакі враження. Несмачні.
Відповідь: русалка не знаю-мабуть не під настрій...бо якби просто під настрій то один раз-так? а я вже декілька разів дивилась-і всеодно дах зносить дуже штампово-ЩО саме? нє ну мені дійсно цікаво? і що означає претензія на оригінальність бо мені здається навпаки що дуже ніжно і взагалі транспонувати міф в сучасність не ново тому завжди йдеться про те "як це робиться" мені сподобалось що міф звучить постійно мені сподобалися кольори фільму є купа сцен коли я себе за голову хапала бо в мене було один в один... анна мелікян сказала що русалка якби вижила то стала би режисером... а якщо двоє різних людей знаходять щось спільне у фільмі то вже не так зле мені сподобалась робота маші шалаєвої-не даремно їй дали приз на кінотаврі...згодом я перечитала і подивилась кілька її інтерв"ю вона дуже класна і розумна артистка я обожнюю євгена циганова мені подобається що він не тільки користає з того що він "красунчик" а в кожному фільмі він створює неоднозначний характер мені сподобалась невибаглива але разом з тим дуже ніжна і картинна робота оператора... він молодий цей фільм а ще я подумала що кожна жінка в своєму житті переживає такий самий період тобто в кожного він свій в когось це період сплячої красуні в когось попелюшки... в мене русалки... після того періоду коли принцеса одружується чи зникає-ми стаємо жінками ми переживаємо щось дуже важливе щоб стати жінкою...(а не так як то собі переважно мужчини уявляють) я дуже боялася-чи не розчаруюсь...коли йшла на фільм... коли він закінчувався я розуміла що від закінчення багато залежить-воно точне... ну то мої рефлексії... хм люблю коли кіно викликає стільки рефлексій...