Есть старинная мудрость - Я по мере своих сил пытался научить "ловить рыбу" в интернете...Но вижу - это не для нацозабоченных. Ничего они делать не хотят - и не желают. Все ждут, когда "москали" сделают... Ждите и дальше!
Спеціально для "крутого рибака" пана Дальневосточника. Відповідь на це питання була у цьому топіку. Навіть не один раз.
Вот спасибо-то! Я - в третий раз привожу первую строку этой ветки - выделяя нужное Теперь - увидели ответ на мучающий вас вопрос?
Ну як росіянин признається що Росія колись називалась Московією..... це буде означати що вся ця робота по крадіжці і привласненні історії України Росією за час від Петра 1 до Путіна коту під хвіст. 300 років російська влада створювала історичний міф і дурила власний нарід, а тут бац, а все не так як розказували.... то серйозний стрес можна отримати.....
Як мене може "мучати" питання на яке ви ніяк не може дати відповідь. Ну то як ? Знов нема відповіді ?
Дійсно, навіть Невстранец відповів на це питання. Певно "скрепя_серце" Я вам лишаю http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=1014364&postcount=189 Як дозрієте, дасте відповідь.
Білобрисих (світлошкірих) на Планеті лише 7% З татаризацією і китаєзацією нам з Росією -неподорозі!!!
У меня нет чувства неполноценности от того, что я родился в понедельник. Я жалею всех, кто "гордится" своим происхождением - и подаю копеечку по пятницам.
Павло Штепа. Московство. “Москвини - азіатської раси, а українці - європейської. З багатьох фізичних відмінностей нагадаємо лише декілька для прикладу. В середньому українці високого зросту, а москвини - низького. У українців довгі ноги, а у москвинів - короткі, українці - круглоголові, а москвини - довгоголові..."
Янукович - белорусс Говорите - настоящие - круглоголовые? даже на путина отдаленно смахивает... Видимо - москаль!
Ну, білоруси теж з моноголами і русо-фінами менше змішувалися... Можливо, навіть ще менше, ніж українці, у ті пущі і болота навіть Батий не поліз... Тому тут все гаразд, теорію білоруськість Януковича не спростовує. І взагалі не факт що білоруси - то не є такі трохи дикі і зросійщені українці Ну а схожість Бандери і Путіна - то з розряду "бачу те, що хочу бачити"
ще бувають і ті що захочуть те і бачать ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ---------- на самом деле я бы отнес это совпадение на влияние внешности на характер, т.е. такому типажу больше соответствует сила духа и "крепкий" мужской характер. ---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- це не так, бо на заході України дуже багато довгоголовi
белорусы хорошо смешаны с прибалтами, а там и фино-угорская часть и немного скандинавская... русо-финов такого нет, есть смешение русских с финно-уграми. Вообще становление нации происходит после её формирования, формирование происходит на фоне смешения и других процессов, может кто-то думает что его нация "идеальная"...
Вигадки то все. Деруни білоруси роблять точно так само добре, як українці. А прибалти, фіни, росіяни - ні. Чим не ознака їхньої духовної близькості з нами і віддаленості від русо-фіно-угрів чи як ви там кажете...