Відповідь: РУНВіра Я чув, що у підгірцях монахи - це такий собі зброд недисциплінованих монахів з східної Європи. Стаття була в газеті, але чи це правда?
Відповідь: РУНВіра якщо бути їх прихильниками тоді всі інші здаються просто злодіями, які нищать УГКЦ і весь світ... з протилежного боку - лише кілька отців, які хочуть переворот зробити, мають харизматичні віяння і багато всього іншого... одним словом, як почуєте, що хтось їде до них на реколекції - НЕ ДОЗВОЛЬТЕ! Були випадки, що з розуму сходили люди...
Відповідь: РУНВіра Ці монахи –розкольники? По типу старообрядників в РПЦ?А що означають слова з їхнього листа:” Поняття “православний” кожному є ясним. Це – християнин, який не визнає Святішого Отця як Голову Церкви, отже, є схизматиком.”? А як же ІІ Ватиканський Собор?
Відповідь: РУНВіра вони проти застосування цього слова “православний”... http://www.ugcc.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=383&Itemid=101 http://www.ugcc.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=109&Itemid=101
Відповідь: РУНВіра Логіка часу. Нема язичницьких жертвоприношень із вживанням крови, немає потреби на таку заборону.
Відповідь: РУНВіра православний - це слово римське, бо саме папа римський ввів його. католицький - грецьке слово. Як не дивно.....
Відповідь: РУНВіра лілю, якди я був ортодоксом, то сказав би, що це типова єресь... Біблію ніхто не відміняв, так само, як і того, що там написано...
Відповідь: РУНВіра Миху, слово „православний”(ортодоксос) було введено на VІІ Вселенському Соборі в Константинополі і означає воно правильну прославу Бога шляхом іконопочитання. Звичайно, всі Єпископи Риму є православними в цьому розумінні. Не визнаючи себе православними, ці монахи визнають себе іконоборцями.
Відповідь: РУНВіра Пупере, а ви поясніть,чому свідки Єгови не виконують всього, що написане в Законі Мойсеєвому, а тільки дещо. Чому вони не закидають тих, хто прогрішився, камінням?
Відповідь: РУНВіра свідки не є юдеями... не ставте все з ніг на голову.... я сприймаю Старий Заповіт — як історію, тобто книгу, яка передрікала прихід Ісуса — Спасителя... тому треба спиратися на те, що говорив Ісус....
Відповідь: РУНВіра Богу дякувати, можеш мене приписати до єретиків і махнути рукою на все, що пишу. АМІНЬ!