Розвіюємо міф про відношення до рос. мовних у Львові

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем elenal, 14 лип 2012.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Власно володарі "Криївки" ТАК і зробили! ;)
    Правда у Львові і без того є що подивитися...

• Подобається Подобається x 1
  2. zherech

zherech Well-Known Member

Абсолютно верно. Из моего класса ,практически все поступили в ВУЗы без проблем. И украинскому языку там учат на вполне приличном уровне,впрочем как и английскому,и русскому. Мое личное мнение-всем школам г.Львова и не только стоит брать пример!

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Я в Крыивке был два раза,в последние свои визиты во Львов туда не ходил. Ниче особо привлекательного интересного,а весь этот упа-антураж и одного раза хватит оценить:)

• Подобається Подобається x 3
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Про Питер. Zherech подтвердит. Хоть ночами, хоть днем - совершенно безопасный город. Забреди куда хочешь, ходят автобусы, дублирующие ночью станции метро. Если попали под разводку мостов, есть Ново-Обуховский мост, его не разводят. В этом городе вы можете совершенно свободно говорить на любом языке, если вы спросите питерца дорогу, он даже не поленится отвести вас туда, чтобы убедиться, что просьба выполнена.
    Этот город изначально был многонациональным.
    Не бойтесь Петербурга. Это Львов, где некоторые говорят по-русски...:)

---------- Додано в 06:28 ---------- Попередній допис був написаний в 06:23 ----------

Leri, ехать! Обязательно! Этот город влюбит в себя. Он умеет. Видно у Львова научился.

---------- Додано в 06:45 ---------- Попередній допис був написаний в 06:28 ----------

єс! :yes:

хм... хоча, імідж Львова, як такого собі центру русофобії, для багатьох російськомовних являє собою певний виклик
    додає, так би мовити, шарму та інтриги для екстримальних туристів :)
    отож і на цьому можна виграти)))[/QUOTE]

А где реклама? Экстималов много. Львов - клондайк для них. Наверно, приеду снова. Вам, местным не понять, как в кайф русским ночью шляться по улице Степана Бандеры, спрашивать милиционера, зачем и от кого он его охраняет его памятник, пройти по улице Героев УПА, засесть в интернет-кафе, ловя удивленные взгляды тинейджеров? Я прекрасно научился понимать украинский язык благодаря вам, но говорить-то я не умею!
    И всё-равно, спасибо прекрасному городу. С большой буквы напишу - Прекрасному.

• Подобається Подобається x 6
  4. NorthWind

zherech, у Вас в паспорте место рождения - Львов?
    Круто!
    Я много паспортов по долгу службы в руках держал, Франкивских, Луцких, а Львовских ни разу. То-ли не нарушают законов, то-ли не попадаются.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я думаю, zherech з тих, що не попадаються :tormoz:

• Подобається Подобається x 2
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм.

Від чого кайф? Ви що, маєте відчуття, що за Вами полюють? )

7. NorthWind

У мене транспортна прокуратура, а в нього, мабуть, нi...: Scratch_one-s_head:

8. MARTINI

Все ясно, NorthWind адреналіновий наркоман

9. NorthWind

Ууу... Значит Вам не понять. Какое наслаждение под дождем просто тупо гулять по улице имени Бандеры ночью, докапываться до мента, которому погоны послать нафиг не позволяют, демонстративно быть русским в городе, про который вонючая пропаганда создала кучу дешевых мифов...
    Вы родились в самом украинском городе в мире. Вы меня до конца не поймете. Жаль. А по улице Героев Упа или Дорошенко я согласен пройтись наступающей ночью. Пикеты можно не выставлять.
    Какие славные прохожие встречались! Спасибо Тебе, Львов!
    Стрый - сказка моей жизни!

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Завидно?
    Говорят, что это плохое чувство...: Cry:

• Подобається Подобається x 5
  10. iso

iso Well-Known Member

З 27 до 29 липня гості та мешканці міста матимуть чудову нагоду провести «Ніч у Львові» - це близько 100 безкоштовних нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформенсів у музеях, театрах, галереях та багато іншого.
    Також відбудеться відкриття трьох нових нічних екскурсійних маршрутів «Львів за бабці Австрії», «Львів місто кохання» та новий екскурсійний маршрут чудо-бусом.
    http://www.city-adm.lviv.ua/news/culture/20197-na-lvivsku-ratushu-zaproshujut-vnochi

• Подобається Подобається x 5
  11. NorthWind

Хочу. Жаль, что не смогу.

А сказку-Львов увидеть хочется...

12. zherech

zherech Well-Known Member

zherech, у Вас в паспорте место рождения - Львов?
    Круто!
    Я много паспортов по долгу службы в руках держал, Франкивских, Луцких, а Львовских ни разу. То-ли не нарушают законов, то-ли не попадаются. В российском паспорте "г. Львов,Львовской области", в украинском по моему было написано просто "м.Львiв"

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Zherech законов не нарушает.

13. Leri

Leri Well-Known Member

:) а я тільки минулого року, випадково дізналася, що вул. Тургенєва стала Героями Упа (здається з реклами), хоча щодня по тій вулиці ходила на роботу

чомусь вона для мене все ще залишається Тургенєва, хоч я не є львів'янка і ніби нічого особисто мене з тією вулицею не повязує, мабуть звичка

вау! його охороняють?

14. -Erebus-

Героями УПА ще ладно, а ось вул. імени щирого українця Дудаєва ІМХО вже перебір...

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

Я бачив двох міліціонерів...
    А взагалі пам'ятник, як пам'ятник - чергова переробка з Ленина, як мені здалося, ось Собор Ельжбети поруч набагато красивіше і цікавіше!

15. MARTINI

вулиці щирих українців Некрасова, Шота Руставелі, Джона Ленона, Дж.Вашингтона - це теж перебор?

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

про пам"ятник згоден на 100%, звичайне тоталітарне УГ

16. -Erebus-

Це видатні творчі люди, їх іменами можна назвати вулиці по всьому Світу!
    Як Шевченко, Гоголь, Леся Українка адже їх імена має багато вулиць у містах Росії

17. MARTINI

Джохар Дудаєв свого часу став уособленням боротьби нації за незалежність. Тому в перші роки незалежності України ця постать була дуже символічною і видатною для українців.

18. -Erebus-

19. iso

iso Well-Known Member

Бандити поняття дуже відносне. Он, УПА бандити, а регіонали-законно обрана влада, наші слуги і благодійники

20. MARTINI

власне, це нам також дуже близьке, паралелі дуже чітко прослідковуються. Українці також воювали за свою незалежність, а росіяни їх називали бандитами

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)