Мені потрібна саме та взуттєва фабрика, але якщо хтось зможе підказати і інші не дорогі фабрики(тільки Львівські), то я не проти поглянути. Шкарпетки мене не цікавлять )) Але повторюсь - дуже потрібні Сігал та Юліус
Недавно взнав інфу : навпроти автовокзалу "Північного" (колишня автостанція № 2) пройти вздовж синього "Епіцентру" (на фото - білий-блискучий дах), повернути направо і ще раз направо (стрілка показує). Там на дверях, крім іншого, пише і "ВЗУТТЯ". Зайти, піднятися по сходах. На 2 поверсі є 1 точка, на 3 поверсі є 2 точки, де продають взуття. Наскільки я зрозумів - самі вони його десь там же і виготовляють. Позаминулої суботи, повертаючись зі Східниці, мене дружина туди затягнула, заставила щось міряти (а я будь що міряти в магазинах-базарах всю жисть тєрпєть нєнавіжу))))))) і купила мені такі собі напівчоботи за 820грн. Теплі))), навіть дуже, як на теперішню погоду. О! На другій фотці навіть адреса є - Хмельницького, 188.
Мене вже саму зацікавило ,яке то за взуття тої фірми)Як знадете напишіть і нам,може теж собі щось приглянемо)))